Klomen Kullananlar Yardım

Herkese Selam, Bu ay ikinci klomen tedavimi görüyorum. ılk ay yumurtalarım büyümedi tedavi yarım kaldı. Bu ay neyseki 3 yumurtam oluştu 19mm,13mm ve 10 mm lik, 20 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum şimdi kanda test yaptırmak için kasımın ilk haftasını bekliyorum ama günler geçmek bilmiyor. Benim gibi kasımın ilk haftasını bekliyen varmı aranızda. Allah hepimizin yüzünü güldürsün ve sabır versin hepimize...

ben varım canım bende 6 kasımda kan testi yaptıracağım inşaallah pozitif sonuçlar alırız :Saruboceq:

Ay inşallah semasu bu ay hamiş oluruz ikimizde. Sen yumurta çaylatma iğnesini ne zaman vuruldun? Benim SAT'ım 11 Ekim doktorum 13 kasıma kadar hastalanmazsan gel bana büyük ihtimal hamilesindir dedi ama bana o tarih çok geç geldi, internetten araştırdım yumurta çatlatma iğnesi vurulduktan sonra en erken 14 gün sonra kanda hamilelik çıkarmış, o yüzden bende 3 kasım gibi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.

canım ben geçen ay düşük yaptım. bu ay kontrole gittiğimizde doktor yumurtlar çok güzel gelişmiş diyerek çatlatma iğnesi yaptı.
hespladı 14.gün olan 6 kasımda gel dedi.
inşaallah test pozitif olur ve inşaallah bebeğim benimle kalır. :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ben geçen ay düşük yaptım. bu ay kontrole gittiğimizde doktor yumurtlar çok güzel gelişmiş diyerek çatlatma iğnesi yaptı.
hespladı 14.gün olan 6 kasımda gel dedi.
inşaallah test pozitif olur ve inşaallah bebeğim benimle kalır. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bısey sorucam bu catlatma ıgnesını vurulduktan ne kadar sonra kan testı yaptırıorsunuz

İnşallah canım iyi haberlerini bekliyorum..

kızlar bısey sorucam bu catlatma ıgnesını vurulduktan ne kadar sonra kan testı yaptırıorsunuz

canım çatlatma iğnesi olduktan sonra 14.gününde ragl olmazsan eğer test yaptır. ama eczaneden test alıp yapma kan testi yaptır çünkü daha kesin ve sağlıklı sonuç verdiği için.
sen ne zaman çatlatma iğnesi olmuştun

cnm ben hastalandm yani bende ıska geçtm buay doktora gitmijm folik asite davam etjm aralığa kadr olmassa aralıkta bidaha gitjm seninkisi ilkinde olmayın ne yaptın yine gittinmi doktora

canm nezamnsr nete giremedim cvp yazamadım k.bakma valla keşke açık olduğumuz zamn denk gelebilsekde karşılıkla konuşsak:hulya:güzel olurdu inş bugünlerine gülenlerden oluruz bizde rabbim bizede nasip eder inş.buarada dediğin gibi hiç stres yapmıyorum zaten bide ev taşıma telaşımız var onunla uğraşıyorum belli günlerde birliktede olduk şimdi ayın 8.inde duphastonu kullanıcam 14.ündede hastalanmam lazım bakalım hayırlısı sn naptın

ben varım canım bende 6 kasımda kan testi yaptıracağım inşaallah pozitif sonuçlar alırız :Saruboceq:

kızlar kasımın 14ünü bekliyen bn varım buay klomen kullandım günde 3kere belli günlerdede birlikte olduk 8kasımdada duphastonu kullanıp 14ünde hastalanmazsam 15-16sında test yapıcam bakalım hayırlısı hepinizin haberlerini bekliyorum inş.buay hepimizde hamiş kalırız:CüvCüv:amiinnopuyorumnanaktan

arkadaşlar bende bugün çatlatma iğnemi vuruldum.kasımın 15inde kan testi yaptıracağım.hadi hayırlısı.yalnız benim 1 yumurtam büyümüş.o da 23 mm.neyse olursa zaten tek yumurtayla da olur.5-6 yumurtayla gebe kalamayanlarda var.allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.moralimizi bozmayalım strese girmeyelim.inancınızı koruyun.

test yaptım ben bu sabah negatif çıktı
eylül-ekim-kasım derken umutlar aralık ayına kaldı mafoldumben

canm moralini bozma haklısın demesi kolay aynı hayal kırıklıklarını hepimiz yaşıyoruz ama biliyosunki herşeyin başı sağlık ve moral allah bize nasip edene kadar denicez hep umudumuz olucak ve her zamn halimize şükredicezki hiç gebe kalamama diye bi durumumuz yok şöyle düşün rabbim bu ayı hayırlı görmedi herzaman hayırlısı olsun cnm bak bizim bi tanıdık var eşinde azosperm vardı gebe kalamıodu ama çok aşırı bebek istiodu dewamlı ağlıodu kendini paralıodu sonra tüpbebekle hamile kaldı bebek bidoğdu makatında delik yok kaçdefa ameliyat oldu çocuk şimdi okula gidio hala altına yapıo kadın okulun önünde nöbet tutuo yani bn o kadının duruymunu bildiğim için hep halime şükrediorum ve herşeyin hayırlısı diorum inş.bigün hepimizde anne olucaz allahın izniyle:CüvCüv:canını sıkma k.i.b denemeye dewamkaydirigubbakcemile3

inş. bebeğin sana sımsıkı tutunur canm hayırlısı olsun ikimizde ozamanı beklioruz stres yapmadan bekleyelim buay inş.tez zamanda kavuşuruz bebişlerimizeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…