Herkese Selam, Bu ay ikinci klomen tedavimi görüyorum. İlk ay yumurtalarım büyümedi tedavi yarım kaldı. Bu ay neyseki 3 yumurtam oluştu 19mm,13mm ve 10 mm lik, 20 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum şimdi kanda test yaptırmak için kasımın ilk haftasını bekliyorum ama günler geçmek bilmiyor. Benim gibi kasımın ilk haftasını bekliyen varmı aranızda. Allah hepimizin yüzünü güldürsün ve sabır versin hepimize...
Ay inşallah semasu bu ay hamiş oluruz ikimizde. Sen yumurta çaylatma iğnesini ne zaman vuruldun? Benim SAT'ım 11 Ekim doktorum 13 kasıma kadar hastalanmazsan gel bana büyük ihtimal hamilesindir dedi ama bana o tarih çok geç geldi, internetten araştırdım yumurta çatlatma iğnesi vurulduktan sonra en erken 14 gün sonra kanda hamilelik çıkarmış, o yüzden bende 3 kasım gibi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.
Ay inşallah semasu bu ay hamiş oluruz ikimizde. Sen yumurta çaylatma iğnesini ne zaman vuruldun? Benim SAT'ım 11 Ekim doktorum 13 kasıma kadar hastalanmazsan gel bana büyük ihtimal hamilesindir dedi ama bana o tarih çok geç geldi, internetten araştırdım yumurta çatlatma iğnesi vurulduktan sonra en erken 14 gün sonra kanda hamilelik çıkarmış, o yüzden bende 3 kasım gibi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.
canım ben geçen ay düşük yaptım. bu ay kontrole gittiğimizde doktor yumurtlar çok güzel gelişmiş diyerek çatlatma iğnesi yaptı.
hespladı 14.gün olan 6 kasımda gel dedi.
inşaallah test pozitif olur ve inşaallah bebeğim benimle kalır. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar bısey sorucam bu catlatma ıgnesını vurulduktan ne kadar sonra kan testı yaptırıorsunuz
kızlar bısey sorucam bu catlatma ıgnesını vurulduktan ne kadar sonra kan testı yaptırıorsunuz
İnşallah canım iyi haberlerini bekliyorum..
tabıkıde oyle hayatım ınsallah butun hepımızın su ozlemı dınerde yavrularımıza kavusuruz artık allahım dualaırımızı kabul eder ınsallah.bıtsın allahım artık bu hasret hayırlı saglıklı evlatlar nasıp eyle artık bızlere ne olursunnn:Saruboceq:
ınsallah canım ya ınsallah bende senın gıbıydım ılk ay kullandıgımda hemen olsun ıstıyordum ama olmayınca olmuyor ısde ama umutlar daha bıtmedı.burada arkadasım var ve bana bır sey soylemesın uzerıne ıkadar cok stres yapmakdan kurtuldum.bende sana soyleyım onu.arkadasım doktorların yanında tercuman yabancı dıl bılmeyen ınsanlara yardımcı oluyor.genelde jınekolok bolumunde bır gun bır hasta gelmıs asırı derecede esler cocuk ıstıyor muslar doktor herturlu yontemı denemıs ama olmamıs bır turlu okadr cok ıstıyormuslarkı kendılerını paralarcasına doktor sureklı dıyormus onlara bu kadr stres yapmayın dıye.sonra yurtdan cocuk almaya karar vermısler olmuyor yaaa artık.evlatlık edındıkden sonra aradan fazla gecmeden 1 yıl dahı olmamaıs hamıle su anda.ve dogumuda martın sonuunda olması lazım.anlamısdırsın umarım benı hıc denk gelemıyoruz acık oldugumuz zamn umarım denk gelırız bır gun ozman karsılıklı konusma sansımız olur.ınsallah canım yaaaa olur bır an oncede bu gunlerımızı gulerek anlatırız....opuyorumnanaktan
Herkese Selam, Bu ay ikinci klomen tedavimi görüyorum. İlk ay yumurtalarım büyümedi tedavi yarım kaldı. Bu ay neyseki 3 yumurtam oluştu 19mm,13mm ve 10 mm lik, 20 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum şimdi kanda test yaptırmak için kasımın ilk haftasını bekliyorum ama günler geçmek bilmiyor. Benim gibi kasımın ilk haftasını bekliyen varmı aranızda. Allah hepimizin yüzünü güldürsün ve sabır versin hepimize...
ben varım canım bende 6 kasımda kan testi yaptıracağım inşaallah pozitif sonuçlar alırız :Saruboceq:
test yaptım ben bu sabah negatif çıktı
eylül-ekim-kasım derken umutlar aralık ayına kaldı mafoldumben
arkadaşlar bende bugün çatlatma iğnemi vuruldum.kasımın 15inde kan testi yaptıracağım.hadi hayırlısı.yalnız benim 1 yumurtam büyümüş.o da 23 mm.neyse olursa zaten tek yumurtayla da olur.5-6 yumurtayla gebe kalamayanlarda var.allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.moralimizi bozmayalım strese girmeyelim.inancınızı koruyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?