cnm ben hastalandm yani bende ıska geçtm buay doktora gitmijm folik asite davam etjm aralığa kadr olmassa aralıkta bidaha gitjm seninkisi ilkinde olmayın ne yaptın yine gittinmi doktora
canm nezamnsr nete giremedim cvp yazamadım k.bakma valla keşke açık olduğumuz zamn denk gelebilsekde karşılıkla konuşsak:hulya:güzel olurdu inş bugünlerine gülenlerden oluruz bizde rabbim bizede nasip eder inş.buarada dediğin gibi hiç stres yapmıyorum zaten bide ev taşıma telaşımız var onunla uğraşıyorum belli günlerde birliktede olduk şimdi ayın 8.inde duphastonu kullanıcam 14.ündede hastalanmam lazım bakalım hayırlısı sn naptın
Merhaba. yaklaşık 2.5 yıllık evliyim. 1.5 yıldır korunmamamıza rağmen hamile kalamdım ve bu hafta dr.a gittim. Bana da klomen verdi dr. sanırım daha sonra çatlatma iğnesi vuracak. Yarında hormon testlerimi yaptıracağım. Klomenle hamile kalanları duyunca içim rahatlıyor. Umarım bana da faydası olur.
evet canım gıttım doktora bana rahımımde kalınlasma oldugunu soyledı ve yumurtalarımın oldugunuu soylemısdı.doktorun bunca umut verıcı konusmasına ragmen ıkıncısıde tutmadı.okadar cok heveslanmısdım kı ama olmamısdı ıkıncısı.normalde ekımın 10da hastlanmam gerekıyor.bu sefer heveslenmeyecem okadar cunku herseferınde hevesım kursagımda kalıyor.ekımın 10 da regl oldukdan sonra doktorun verdıgı gunlerde calısmalara devam yıne.sonra bu da olmazsa bu son sansımdı 3 aylık ıcın vermısdı klomenı sonra 18 kasımda doktorla randevu.bana ılk basda bu hapı verdıgınde doktor 3 aylık kullanancan dedı olmazzsa bebek uzulme dedı bu hapı dahafazla hastaların kullanması taraftarı degılım cunku kıst yapıyor dedı uzun surelı kullanmada bunları demısdı bana.sonra sanırım ılacların dazojını veya daha fazla ılac verecek bılmıyorum tam olrak ne yapacak.sanırım regl olacam okadr cok belırtılerı var kı uzerımde su anda genelde bana regl olmadan bır hafta oncesınden belırtılerını gosterıyor sımdıde boyle bır sey senağlama elbet vardır bu ısıınde bır hayırı.allahım bılır zamanını.artık yuzum gulsun bnmde evımde bır mutluluk olsun artık su sessız evııme bıır sesıstıyorum artık bebegım olmayınca evde hep bır seyler eksık bu ne bır mbılya ne de bır yıyecek ıce cek en onemlısı bır can eksık.en kısa zamnda allahımn vermesı dılegımle:Saruboceq:
senağlamacanım aynen benıde aglattın bnde oyleyım su anda okadr cok ıyı anlıyorum kı senı benm burada kımsem yok butun aılem turkıyede sımdı baktım hemserıyız bnde sakaryalıyım umarım bırazcık guldururum senı sımdı fark ettım.burada esım harıc kımse bılmıyor ben esıme soylemsın dıye soyledım cunku gerckden bırde bu sıkıntının arasına onların konusmalırını hıc cekemezdım.bak canım burada yenı bebegı olan arkadsımın cocugunu gormeye gıdecem ıs cıkısı sımdıden ıcım parcalanıyor bılıyon mu.kıskandıgım ıcın degıl sadece bnm de olsun dıye bn den bır can olsun dıyecnm aynen dediklerine katılıyorum o canın eksikliğini bende okadr çok hissediyorum ama biliyorum ama erkn ama geç bizde tadıcz inş tadı doktor bana öle 3 fln die bişi demedi sadece klomeni folk asiti daha sonrada çatlatma inğnesi verdi dediği günlerde ilişki dedi bi dahakii aya hamile gelrsn dedi ama olmadı çevremdeki herksde giitme 3 ay dedi olur dedi napim bende gitmiyorum bana kalsa ben giderdm ama işte kayınvalidm öle dedi eltm fln eşim hep çalışıo onunla çıkıp gidemiyorum tek başımada eşm göndernio yani anlıcağın ben gitmemek zorunda kaldınm ama aralığa kadr olmassa bende aralıkta doktora gidince doktor bana nie gelmedn derse işte ozamn ben onlara sorjm yha bu öle byük bir acıki ancak yaşnlar bilir takma olıur diolr onlar yaşamamışki öle bişi onlara demesi kolay geliyor hele birde çevrende çok maile ve bebş varsa işte ozamn yaşandığın dakikalr işkence gibi oluyor eltmn var bi bebişi şuan 6 aylık onu eşim her sewdiğn içimdn bir parça kopuyor bnm yüzümdn oda baba duygusunu tadamıyor en çok üzüldüğüm noktota o eltimn bebişni grn sıra sende sen ne zamn getiriyon dmeleri yokmu bçde işte o insanı öldürüyor zate yaşadığmz dakikalr işkence gibi bide o sözler kaldıramıyorm artık sabh 1 sendn beri ewde yalnızm ne olurdu sanki şuan bebişim yanımda olsaydı onunla eğlenseydm onunla oyunlar oynasıydm hep hayalleriyle yaşıyorum her gece ama hergece rüyamda görüyorum uyandığımda ise resmn kalbm acıyor hele bide umutlanıpta olmuyor yhha tam 16 aydr hep beklkiyorm hep bekliyorum ama bir trlü olmadı hadi artık ama bebeğm çok beklettn bizi gel artık gelde şu soğuk ewimizi ısıt neşesine neşe kat daha mutlu daha huzurlu olalım bitanm gel artık off nasıl bişi bu byha hem ağlıyorum hem yazıyorm yücce rabbm sen büyüksn duy artık sesimizi bizleri hayırlıısıyla çocukklarımıza bebşlermize kavuştr allahm
senağlamacanım aynen benıde aglattın bnde oyleyım su anda okadr cok ıyı anlıyorum kı senı benm burada kımsem yok butun aılem turkıyede sımdı baktım hemserıyız bnde sakaryalıyım umarım bırazcık guldururum senı sımdı fark ettım.burada esım harıc kımse bılmıyor ben esıme soylemsın dıye soyledım cunku gerckden bırde bu sıkıntının arasına onların konusmalırını hıc cekemezdım.bak canım burada yenı bebegı olan arkadsımın cocugunu gormeye gıdecem ıs cıkısı sımdıden ıcım parcalanıyor bılıyon mu.kıskandıgım ıcın degıl sadece bnm de olsun dıye bn den bır can olsun dıye
canım bnm bazn bnde gercekden ısyan edıyorum elıme bır sey gecmıyor bılıyorum ama ınsanda bır yandan da desarj olmak zorunda aglamak bazen gercekden ınsanı rahatlatıyor.tamam hıc bır sey ıstedıgımız gıbı olmuyor sonucunda ama ınsanı rahatlatıyor.cok ıyı bılırım 5-6 saat ıle uykusuz ıse gıttıgımı o geceler varya o yasadıklarım bıl allah bırde ben bılırım cok ıyı bılırım gece esım uyurken evınıcerısınde gezınıp aglayıp sıgraalar ıctıgımı ıcı yanan anlar bunu.bazen de arkadaslarım arar nesılsın dıye bnde ıyıyım ama uykusuzum dıye soylerım onlarda aynen bnde oyle cocouk hıc uyutmadı sabaha kadr dedıklerını.ahhh ahhhh bır bılseler bnm canımın olmadıgını parcam yok oldugunu.farka bakar mısın onlar var dıye uyuyamamaıs lar bnde yok dıye ama onlar en fazla ıkı gun ben ıse olana kadr belkı hemen belkıde omurr boyu kım bılır allahdan baska.....
cnm zaten yaşadıkllarımzn hiç biri kıskançlıktn fesatlıktn değilki sadece üzüntümzdn milletn lafına gelnce o laflara karşı eğer eşi yanımda olmasydı hç kaldıramazdm ben sinirle ağlarm o hep yatıştır hep derki üzülme bzim elmzde olnb bişi değil allah isterse verir istemesse vermez biz ne yapabilirizki der hep haklıda işte olmuyor oda üzülüyor farkındaym ama dile geitrmio şte neysee sakaryanın neresndensn ben buraya gln geldn aslında aslen kocaelndenm yinede yakn ama artık sakaryalıyım geliomsn buruya
haklısın cnm bi şeklde atlatıcz ama bakalım eğer senin için özel olmassa senn soorun ne ne zamndır olmuyor
slm arkadaşlar bende klomen kullandım ama yumurta gelişmedi yaaa ne yapacam paylaşalı mı
cok ıyı anlıyorum senı gercekden o esler varya onlar zaten onları bu kadr cok sevmeseydık zaten bukadr cok uzzulmezdık oyle degılmı?cıracılar cad bılırmısın merkezde eskı yımpas sokagıda dıye gecıyor ama sanırım zoamnlarda sakaryada degıldın galıba sseckın bılardo salonu var o cad.deyız
ozel falan olur mu canım bnm ben ıkı yıllık evlıyım.yaklasık ılk 6
ay korundum sonrada bıraktım kendı halıne yaklasık 1 bucuk yıla kadr normal sartlar altında denedık ama olmadı sonrada doktora gıttım dr tedavımde bu ay 3.ay hapını kullalananca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?