2.ci kez olmadı
haklısın onalrı bu kadr sewmeseydk bu kadr acı yaşamazdık onlardn oln bi cnı istemezdk oyurduğun yere gelnce sanki öle bi bilorda salonu görmüştm ama daha böle tam mahalle mahalle bilmiyorum zamnla inş bende ozanlarda oturuyoruz yazları fln geliomsn bende temmuz 2008de ewlendm hiç korunmmadık aslında fazla doktorlarda sürünmekte istemiyorum daha yaşımdza 19 ama çok istiyorum ben bebişleri ok sewiyorum bilmiyorum aralık ayını zor beklicem galiba
bnde temmuz 20 2007 de evlendım evet canım gecen sene temmuzda gelmısdık esımle bu sene kısmetse ben subatda gelecem sonrada temmuzda esımle beraber bılırım ozanları lısyı orada okudum
sende ne teşhis koyuldu
atso lisesindemi yoksa geldiğinde görüşelm kader ortağım bnmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin neyin var sagol kardeşim herseferinde aynı şey hasta olunca 5ci gün atıyorum klomeni sizedemi öyle veriyoderyacm bence klomene devm et olmassa laporoskobi olabilirsin korma sakın bende oldydm ewlenmedn önce adet düzenszliği için olduğun gün çıkıosn hastanedn göbeğinden bi telgibi kamera ile rahime bakıolar
bende sen gibi 2senelik evliyim
senin neyin var sagol kardeşim herseferinde aynı şey hasta olunca 5ci gün atıyorum klomeni sizedemi öyle veriyo
ınsallah canım goruselım vallaha evet oyle atso da okudum ılk ıkı yıl ama sonra alıdılmene gecdım ınsallah olur bebıslerımızzzzzzz:Saruboceq:
meraba arkadaşlar nasılsınız
tmm cnm görüşlm isterm sennle tanışmayı karşılılı oturup dertleşmeyiibirbirimize teselli vermeyi çok isterm cnm
merhaba canım elhamdülilah bu günümüze şükür sen nasılsın kütahyalımısın benim babamlarda orda oturuyor evimiz orda anlayacagın afyona gelin geldimmeraba arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?