Klomen Kullananlar Yardım

2.ci kez olmadı

canım uzulme bu kadr. olur sabret bak bnm de olmadı bu ay ucuncu kullanısım olacak okadr cok egl belırtılerım var kı uzulme bu kadr.ne ılk once sabretmeyı ogrenmeye claısacaz anlıyorum ne kadr cok uzuldugunu ama aynı bnde de var veya bızlerde de

bnde temmuz 20 2007 de evlendım evet canım gecen sene temmuzda gelmısdık esımle bu sene kısmetse ben subatda gelecem sonrada temmuzda esımle beraber bılırım ozanları lısyı orada okudum

deryacm bence klomene devm et olmassa laporoskobi olabilirsin korma sakın bende oldydm ewlenmedn önce adet düzenszliği için olduğun gün çıkıosn hastanedn göbeğinden bi telgibi kamera ile rahime bakıolar

bnde temmuz 20 2007 de evlendım evet canım gecen sene temmuzda gelmısdık esımle bu sene kısmetse ben subatda gelecem sonrada temmuzda esımle beraber bılırım ozanları lısyı orada okudum

atso lisesindemi yoksa geldiğinde görüşelm kader ortağım bnmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

atso lisesindemi yoksa geldiğinde görüşelm kader ortağım bnmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ınsallah canım goruselım vallaha evet oyle atso da okudum ılk ıkı yıl ama sonra alıdılmene gecdım ınsallah olur bebıslerımızzzzzzz:Saruboceq:

deryacm bence klomene devm et olmassa laporoskobi olabilirsin korma sakın bende oldydm ewlenmedn önce adet düzenszliği için olduğun gün çıkıosn hastanedn göbeğinden bi telgibi kamera ile rahime bakıolar
senin neyin var sagol kardeşim herseferinde aynı şey hasta olunca 5ci gün atıyorum klomeni sizedemi öyle veriyo

bende sen gibi 2senelik evliyim

deryacım gercekden bak canım bukadr cok yıpratma kendını bılıyorum cok uzuluyon ama sabır.hepmız boyleyız emın ol buna bnde de aynı ssorun var ama allahdan umıt kesılemez bak boyle sorunu olmayanlarda da olmuyor :teselli:

bnm adet düzensizliğim vardı yumurtlamm azmış şimdlk düzene girdi klomenide ben bir defa kullandm adetn beşinci günü gitmedm bi daha doktora aralık yada ocağa kadr beklicm çünkü bnde şimdlk bi srn kalmadı çünkü

senin neyin var sagol kardeşim herseferinde aynı şey hasta olunca 5ci gün atıyorum klomeni sizedemi öyle veriyo

ben adetımın 3.gunu baslıyorum gunde ıkı tane alıyorum bnm 50 mg 7.gune kadr devam sonrada 12.13.ve 14.gunlerde ılıskı bana bunları demısdı sonra zaten kendı bnı takıp edıyor tel edıyor dr ıkı gun onceden gel dıyor yumurtalıkların ne alemde bakalım dıyor

aynen oyle bnde 5. gunu falan gıtmıyorum bılmıyorum dr kendı tel edıyor bnı dr takıp edıor

ınsallah canım goruselım vallaha evet oyle atso da okudum ılk ıkı yıl ama sonra alıdılmene gecdım ınsallah olur bebıslerımızzzzzzz:Saruboceq:

tmm cnm görüşlm isterm sennle tanışmayı karşılılı oturup dertleşmeyiibirbirimize teselli vermeyi çok isterm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…