Klomen Kullananlar Yardım

arkadşlar mrb bu konuya yeni katıldım çünkü buqün doktorum banada klomen verdi yanındada folik asit bunları kullanıpta faydasını ören varmı_?_ yardımcı olursanız sewinirim

merhabalr arkadslar klomen kullananlar da adet olmama gıbı bır sorun olur mu lutfen beklıyorum cevaplarınızı......

amin canım inşallah güzel bi hafta olur bu ay benim son haftam inşallah hiç umudum yok ama güzel haberler alırım aynı zamanda sizlerden de inşallah

gelecek elbet küçük meleklerimiz. sadece bizim sabrılı olup olmadığımızı anlamak ve onu çok istediğimizden emin olmak istiyor.
ümit bizim elimizdeki tek güvencemiz, bebişe bizi götürecek teminatımız onu da kaybedersek zaten bebişlerimize hiç bir zaman kavuşamayız

gerçekten haklısın canm ümidimizi hiçbir zaman yitirmemeliyiz rabbim inşallah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder her zaman dua edelim birbirimize ve mutlu haberlerimizi paylaşalım herzamankaydirigubbakcemile3

inşaallah canım
irtibatı koparmayalımmmm kaydirigubbakcemile3

canım benim yumurtlama sorunum yokmuş bi kere hamile kaldım ama doktor iğne vermedi sadece klomen verdi hemen olsun diye. ondan sonra yumurta takibine gidiyosun yumurtluyosan iğneye gerek yok yumurtaması çatlamayanlara veriliyo diye biliyorum

canım evet sadece bana klomen verdı ve adet olmadım hala test yaptım bugun malesef ama malesef uzgunum kı negatıf cıkdı.bana sadece kullan hapı dedı 3 aylık verdı adet olmadıgın zamn gel dedı bana ve adet olmadım ben gıdecem doktora herhangı bır sekılde klomenın yanında kullanacagım ıgne hapvb.vermedı bana sadece ama sadece klomen verdı bana okadr

sıızn yazılarınızı takıp edıyorumda genelde takıp halındesınız yumurta takıbı bende oyle bır sey yok sadece bana adet olmadıgın zman ve adet olupda hapları kullanma suresı dolana kadar 3 ay bu ılk ayımdı ılk kez kullandım klomenı ama olmadı hıc bır sey doktora gıdecem bakalım ne dıyecek ozman solerım ok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadasım malesef bugun hastalandım ve doktorum tel ettı takıbe cagırdı bakalım ne olacak ılerıde gelecek mı o beklenen mucıze allahım herkese nasıp etsın yaaaa o mutlulugu dunyada herkes anne olmayı hakeder bence guzel haberler almak dılegımle ıyı aksamlar

meraba bende yeni katıldım aranıza. yumurtlamam az olduğu için banada klomen verdi adet olunca 4. günü başlayacam. umarım işe yarar anlattıklarınız beni gerçekten rahatlattı. allah herkese nasip etsin

Selam arkadaslar ben derya bende 2 senedır ugrasıyorum bebek ıcın gecen ocak ayında klomen tedavısıyle bır hamılelık yasadım ama 2,5 aylıkken kaybettım suan tekrar tedavıye basladım belkı cumartesı gunu asılama yaptırcam klomen kullandım tekrarda 4 tane 10 mılım yumurtam vardı yarında kontrolum var bakalım kac mılım oldular cok merak edıyorum

merhaba arkadaslar hosgeldınız ınsallah o beklenen mucıze gerceklersır bu ay benım olmadı ınsallah bır daha kı ay olur guzel haberler alırız gel artık gellllllllllllllllllllll

merhaba arkadaslar hosgeldınız ınsallah o beklenen mucıze gerceklersır bu ay benım olmadı ınsallah bır daha kı ay olur guzel haberler alırız gel artık gellllllllllllllllllllll

slm kızlar bn bu ay 13ekimde hastalancaktım ama 3gün geçti gerçi stresden falanda gecikme oluoda bakalım zaten kendimi ümitlendirmiyorum eğer bişeyler olursa sizi haberdar ederim ayrıca klomene buay başlıcaktım adetimin 3.günü neyse bakalım hakkımızda hayırlısıkaydirigubbakcemile3

canım ınsallah hamılesındır.eger degılsen bıle umudunu kaybetme calısmalara devam.umut varsa netıcede vardır.umudumuzu kaybetmek yokkk kaydirigubbakcemile5

canım ınsallah hamılesındır.eger degılsen bıle umudunu kaybetme calısmalara devam.umut varsa netıcede vardır.umudumuzu kaybetmek yokkk kaydirigubbakcemile5

kızlar bn ayın 18.de hastalandım bugünde klomene başladım inşallah ilk ayki denememde tutarda artık bu hasret biter rabbim hepimizin özlemini dindirsin:sinifsinif:

meraba bende yeni katıldım aranıza. yumurtlamam az olduğu için banada klomen verdi adet olunca 4. günü başlayacam. umarım işe yarar anlattıklarınız beni gerçekten rahatlattı. allah herkese nasip etsin

aramıza h.geldin cnm amin inş. hepimizde burda umutlu bişekilde rabbime dua ederek ve onun izniyle anneliği tadıcaz dur bakalım bnde 2senedir bekliyorum sabırlı olmamız lazım hayırlısı..

mrh arkadaşlar ben yeni geldm .uzun zamandır sitede yazılanları okuyorum ve çok begeniyorum .bende yumurtlama takibine başladım bu siteden ögrendiklerimler doktora gittim ve çok şaşırdı bu kadar şeyi nerden biliyorsun diye yaşadıklarını paylaşan herkese teşekkür ediyorum

kızlar bn ayın 18.de hastalandım bugünde klomene başladım inşallah ilk ayki denememde tutarda artık bu hasret biter rabbim hepimizin özlemini dindirsin:sinifsinif:

amın canım amın.benım tutmamısdı ılk denememde 8 ekımde hastalandım ve su anda takıp de calısmalardayız bakalım ne olacak artık kasımda bellı olur hersey net bır sekılde.ınsallah ılk denemende olur.olmasa bıle yıne yenı bır umut var o umutlarla aayaktayım ben.ılk denememde ıcımde olacak gıbı bır hıs yokdu ama bu ıkıncısınde ıcım ıcıme sıgmıyor sankı olacak gıbı ınsallah yanılmıyordurum olur.allah kımsenın kucagını bos bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…