amin canım inşallah güzel bi hafta olur bu ay benim son haftam inşallah hiç umudum yok ama güzel haberler alırım aynı zamanda sizlerden de inşallah
gelecek elbet küçük meleklerimiz. sadece bizim sabrılı olup olmadığımızı anlamak ve onu çok istediğimizden emin olmak istiyor.
ümit bizim elimizdeki tek güvencemiz, bebişe bizi götürecek teminatımız onu da kaybedersek zaten bebişlerimize hiç bir zaman kavuşamayız
gerçekten haklısın canm ümidimizi hiçbir zaman yitirmemeliyiz rabbim inşallah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder her zaman dua edelim birbirimize ve mutlu haberlerimizi paylaşalım herzamankaydirigubbakcemile3
evanurcum bende senin gibiyim bende klomen kullandım adetimin 3 günü doktora gittim doktor o4 günü klomen kullan dedi sonra bitince çagırdı gittim yumurtalıklarıma baktı saglıklı bi yumurta olması içi 21 mm yumutanın olması gerekiyormuş sonrada preglini ignesi günü veriyor vurunuyorsun sana igne verdimi doktor canım klomen tek kullanılmıyo benim bildigim yumurlama sorunu olana veriliyor ben klomen kullandım ardındanda igneyi oldum klomeni tek başına kullanınca oluyomuki klomenle bi ilgisi yok adetin o yumurtayı büyütme hapı
merhaba arkadaslar hosgeldınız ınsallah o beklenen mucıze gerceklersır bu ay benım olmadı ınsallah bır daha kı ay olur guzel haberler alırız gel artık gellllllllllllllllllllll[/QUO
slm kızlar bn bu ay 13ekimde hastalancaktım ama 3gün geçti gerçi stresden falanda gecikme oluoda bakalım zaten kendimi ümitlendirmiyorum eğer bişeyler olursa sizi haberdar ederim ayrıca klomene buay başlıcaktım adetimin 3.günü neyse bakalım hakkımızda hayırlısı
merhaba arkadaslar hosgeldınız ınsallah o beklenen mucıze gerceklersır bu ay benım olmadı ınsallah bır daha kı ay olur guzel haberler alırız gel artık gellllllllllllllllllllll
canım ınsallah hamılesındır.eger degılsen bıle umudunu kaybetme calısmalara devam.umut varsa netıcede vardır.umudumuzu kaybetmek yokkk kaydirigubbakcemile5
meraba bende yeni katıldım aranıza. yumurtlamam az olduğu için banada klomen verdi adet olunca 4. günü başlayacam. umarım işe yarar anlattıklarınız beni gerçekten rahatlattı. allah herkese nasip etsin
kızlar bn ayın 18.de hastalandım bugünde klomene başladım inşallah ilk ayki denememde tutarda artık bu hasret biter rabbim hepimizin özlemini dindirsin:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?