Klomen Kullananlar Yardım

hatlarda yıne sorun var yzdıklarınız ekrena gec gelıyor yazdıklarımı bazen takıp edemıyorum.sızlerde de mı oyle

saol cnm bende aynı şeyi dedi yha hiç olmasaydı de ama o en çok tuvalete düşmesne üzülmş düşünsene her oraya girdiğinde o geleck aklına tuvalete yha ne kadr kötü bişi alamassında bidaha allahım kimsenn başına vermesn herşy insanlar için

amın canım bnm yaaa.anlıyorum onu bır muddet unutamaz tabıkı ama zman gecdıkce acısı emınm bırazzcık hafıfler umarım bır daha boyle bır sey yasamaz....anlamamıs mı pekı kac aylıkdı

slm kızlar bısey sorcam bu klomen ılacını kullanırken ılıskı yasakmı oluyor dr a sormayı unutmusum acıl cvp yazarsanırız sevınırım:1shok:

slm kızlar bısey sorcam bu klomen ılacını kullanırken ılıskı yasakmı oluyor dr a sormayı unutmusum acıl cvp yazarsanırız sevınırım:1shok:

hayır canım yask degıl aksıne bnce dahada cok calısın.dr.sana soylemesı lazımdı su gunlerde ılıskıde bulunun dıye senın sormana gerek yok du kı doktor sana soylemesı lazımdı.ama klomen kullanırken ılskı yasak degıl.....

DR bana soylemedı canım ama 10 gun sonra tekrar cagırdı cvp ıcın tesekkurler canıma.s.

bu aksam kımsenın acacagı yok sanırım neyse daha sonra ınsallah acarsınızda gorusuruz.....
herkse sanırım bu aralar calısmalarda:kedi:
gorusmek uzere arkadaslaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…