Klomen Kullananlar Yardım

selam kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım merakla günümü bekliyorum yanii ctesiyi ama hiç bi belirtim yok böyle belirti olmadan hamiş olabilir miyim

selam kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım merakla günümü bekliyorum yanii ctesiyi ama hiç bi belirtim yok böyle belirti olmadan hamiş olabilir miyim

ınsallah olur canım ılk kullanmanda bunyeden bunye ye degısıyormus kımısınde tıpık hamıleleık belırtılerı kımılerınde de hıc bır sey sadece gunu gecınce anlıyormus umarım kavusursun bebegıne

vallahı bunlarada okadr cok ıhtıyacım var kı sen hangı doktora gıdıyon

ben ilk tedavimi yani adet düzensziliğimi gölcükte veysel besniliye gitdi daha sonra bana çok zor oluyordu adetm düzene girince bebek tedavisine başlıcaz dedi öle diynce bende bana doktor tavsiye etmesni istedm sadık akbıyıklı dedi ona gittim işte o verdi klomeni folk asit ve çatlatma iğnesni oda olmadı ama gidersm yine ona gitjm eltmde hep ona gidio hemde en ii doktor oymuş galba burda

saol canım inşallah rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip eder

vallahı bunlarada okadr cok ıhtıyacım var kı sen hangı doktora gıdıyon

canım oradamısın?hatlarda sorun var sanırım yıne yazdıklarım cok gec gıdıyor ve gec yanıtlanıyor ve bana yanıtlarda gec geleıyor offff offfffmafoldumben

evet canım aynen oyle gercekden cok ıyı bır doktorların arsında zaten sakaryada 2 tane ıyı dr var sadık akbıyıklı necmı cakmakoglu bu dr gercekden cok ıyı bnm annemde zamnında kıstden amelıyat olmusdu necmı cakmkogluna gıtmısdı yengelerım sadık beye cok ıyı dr gercekden un salmıs bırısı hastalarıylada dıyologu cok ıyıdır

Evanur ordamısın canımm

buradayım.canım bnm fazla kullanamadıgımı soylemısdım sana bnm de daha yenı klomen kulalanaısım bu 3. kullanaısım anlayacagın fazla bır tecrubem yok burada hem bılgıler hemde tecrubelr edınecegımıze ınanıyorum sadece ıkımızle olacak ıs degıl kı canım bnm

evet diyoloğu çok ii bide hiç alttn muayne etmio en çok ona sewndmm sewndm ben neyse arkadaşlrben kaçr şimdilk biraz uyi diorum eşim gece 1de gelio onunla otur fln geç oluyor uykusz kalıyorum bende öncedn brz kestiriorm neyse canlarımm iii geceler bu aarada ilişkidn 2 saat önc3e eşlerinize türk kahvesi içirin spermleri hızlndrıo

tamam canım bnm bnde zaten bırazcık tel bakıp yatarım yarın ıs ınsallah boyle bır daha denk gelırım ben genelde acıgım evde oldugum zamnlar mutlaka acıyorum ıyı haberler var mı dıye koparmayalm ırtıbatı ok.evet canım bnde okumusdum bu dedıgını ahhh ahhh keske ıcse esım bır kere denedım ıcırmeye claısdım bana dedıkı esım bnm yerıme sen ıcsen olmazmı.neyse canım ıyı geceler yarın aksam ınsallah gorusuruz optum kıbopuyorumnanaktan:1hug:

PEKİ CANIM SEN BİLİRSİN BİZDE BURDA PAYLAŞALIM:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…