evenurcum benimde moralim çok bozuk
bu ayda olmadı oysa bu ay çok ümitliydik.her negatif testte üzülüyordum ağlıyordum da bugünkü üzüntü diğerlerinden daha çoktu. üstelik bugün eşimde ağladı.
hayırlısı olsun.
senin neyin var canım ?
Merhabalar,
evanur, sakın moralini bozma, aynı duyguları bende yaşıyordum 2 yıldır bebek istiyoruz ve olmuyor, 5 ay klomen kullandım ve prolaktin yuksek cıktı, mr falan derken dostinex verdi ve dustu ama halan tık yok...Uzunca bir süre bebekli arkadaşlarımla gorusmek bile istemedim, birde bir arkadasımın spirale ragmen hamile kalmasında ise kopmustum...
Ama sonra, burada okuduklarımdan sonunda sabr ıle herkesın hayırlısı ıle o guzel duyguyu yasadıgını ogrenınce sevındım ve hayırlısı olsun dıyorum artık...Evet bende cok yorulmustum halande yorgunum hatta yarın doktora gıdecegız ve bakalım ne dıyecek...Birde doktorların bu rahatlıgında ıyıce moralım bozuluyor :)
hatta rahim filmi bile cektirdim, korka korka ve utancımdan o kadar acıda hıc bagıramadım bile, sonrasında sınırlerım bosaldı ve hastane tuvaletınde hungur hungur agladım...Her ay o bekleyısı cok ii biliriz ...
artık ben soyle dusunuyorum, hayırlısı olacaksa, olsun...Allah isteyen tum kadınlara versin..
bu arada cok karısık yazmıs olabılırım, cok pardon....
yok canım karısık degıl anladım ne demek ıstedıgını ama gercekden cok uzuluyorum kendımı tam toparlıyorum yııne dusuyorum ve bugun hastalandım normalde 10 da hastalanmam gerkıyordu ama erken oldum artık gercekden cok yoruldum artık tabıkı de hayırlı saglıklı bebısler ılk once bunu derız ama allaha guc gıtmesın ama ya sabır demekden yoruldum artık bnm de hemen hemen senın gıbı oldu olmayalı.ıkı yıllık evlıyım bır bucuk senenden berı denedık dogal yollarla olmadı sonra doktora cıktım bana klomen verdı bu son hapımı kullananacam 3 aylık vermısdı bana 2 ayı devırdım olmadı bır sey bu son ayım sonra doktor yolu yıne bılmıyorum sonrakı tedavı asaması ne olur doktorun.bu ay gercekden hıc ama hıc umıtlı degılım mafoldumben
cnm bnm yha morelini bozma diyemicm çünkü yapamıyoruz illa morelmz bzuluyor ama ümitsiz düşünme herzamn biir umut vardır derdi veren allah dermanınıda verirmiş bakalım bnmde bu akşam bitio hastlığım tam gaz çalışmalara devam etjz napalım elimzden başka bişi gelmio bnmde bu ay olmassa doktor yolu allahım okadr bıktım doktorlara gitmeye 8 ay boyunca hep gittim bir ayda 2 3 sfer gittiğim oluyordu yha off off zor kızlar ama atlatıcağz bi şeklde bizimd eoluck bebişlermz sadece zamn
evenur canım nasılsın akşam bağlantı koptu yazamadım, iş yoğun olduğu içinde ancak fırsat bulabildim
moralin nasıl canım, inş biraz daha iyisindir
nasip canım
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin en önemlisi bu
kafaya takmamak lazım iş beyinde bitiyor aslında
bizde tedaviye ara verdik dün konuştum doktorla 2-3 ara vermek istiyorum diye. siz bilirsiniz dedi
hayırlısı inş olur tedaviye gerek kalmadan
tuhhh kacırmısım senı ıs yerınde oldugum ıcın hep acık tutamıyorum sımdı ogle paydosun da yım ben sadece sunu demek ıstıyorum allahım hıc bır yarattıgı canı canla denemsın.evlat hasretıyle yakmasın ıcımızı.....
cnm burdayım ben şimdi gldm bu qünmorelm çok bozkk halamn kızı üçüncüye hamileydi kızların teki 6 diğeri 2 yaşındaydı ilk duyduğum zamn hem sewndm hemde onun adına ve kendi açımdn çok üzüldm ama buqün öğrendm çocuğunu düşürmş hemde tuvalete ne kadr acı yha çok üzüldüm onunda moreli çok bozukmş vijdn azabı çekiomş nie tuvalete gittm die ama o napsn işte morelm ona çok bozuk bizlerde çok istiyorz ama allahım hayırlısıyla sağlıklı versn inş böyle duydukça insn korkuyorm bizlerde istiyorz ama aslın çok acele etmemeliyz hayırlısıy geç olsun ama sağlıklı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?