Gözün aydın canım, Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin.Darısı hepimizin başına olsun...
iyyim bende grip olucam galiba biraz onun sıkıntısını çekiyorum :sinifsinif:
kızlar bende 2 aydır klomen tedavisi görüyorum. adet düzensiliği yaşıyodum bebekte istiyoruz hem bebek için hem adet düzensiliği için doktora gitim ve bana kolmen tedavisine başlayacaz dedi. bana folik asit verdi ( hemen başlamamı söledi ) klomen verdi adetin 5 günü günü başlamamı ve 5 gün sabah akşam birer olmak üzere günde 2 tane kullanmamı söledi. bide adetin 16 günü başlamam için progestan hapı verdi. hem adetini düzenleyecek bu ilaç hemde düşük riskini önleyecek hamile kalırsanda bebeğin tutunmasını sağlayacak dedi. bende 2 aydır kullanıyorum ve 2 aydır günü gününe adet oldum. önceki ay ağustosun 1 de oldum ,gecen ay 1 eylülde adet olmuştum. şimdi ekimin 2 si ve ben hala adet olmadım. neden olabilirr arkadaşlar bu. klomen adet geçikmesi yaparmı. yada kistmi oluştu acabada adetim başlamadı hala.
geçmiş olsun canım bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum bekliyorum, sanırım sen çatlatma iğnesi kullanmadın günü gününe oluyosan gününde geçtiyse test yapsana belkide bebişin gelmiştir, bildiğim kadarıyla klomende adet gecikmesi olmaz inş. bebiş vardır canım
ay inşallah gelmiştir canımm . kasıklarımda ağrı var sürekli değil ama ara ara giriyoo. bide gaz problemi yaşıyorum yaa. sanki adet olucakmışım gibi. bide aşırı sinirliilik var. testte yapmadım . bekleyim bir hafta kadar daha olmazsam ozaman yaparım testi. peki klomen kist yapar diye okumuştumm . acaba kist felanda olmuş olabilirmi. adet gecikmesii ondanda kaynaklanıyo olabilirmi canım.
:ecrin_bebek:merhaba arkadslar ben yenı katıldım aranıza pco var.yenı ogrendım klomen kullanıyorum bu ılk denenmem taoplam 3 aylık.adetımın 3.gunu baslayıp gunde ıkıtane almak suretıyle 5 gun boyunca kullanmamı ve 12.13.ve 14.gunler arsında ılıskıde bulun dedı doktorum.yarın adet olmam gerekıyor ama bnde olacakmısım gıbı bır belırtıler yok.bugun dayanamayıp test yaptım malesef negatıf cıkdı.sızce bellı olur mu sımdıden.klomen kullanıpda adet olamayanlar var mı.cevaplarınızı beklıyorummmm
slm kızlar :teytey:bn nerdeyse 1senedir üyeyim ve aranıza katılmak istiorum tatlışlaropuyorumnanaktankızlar bnm sorunum şu 2senelik ewliyim 4ay korundum sonra bıraktım ozamandır çocuk olmuo ilk hapı bıraktıktan 6ay geçince dra gittim tahlil falan verdim eşimde bende hiçbişey yok dedi daha erken olur dedi 1kaç ay sonra başka dra gittim o bahsettiğinz gibi bi glukofen die şeker ilacı verdi sadece 1ay klomen kullandım bide progestan kullandım hamile kalamadım sonra tedaviye dewam etmedim stresden oluo die zamana bıraktım bu senede eylülün 28inde özel bi dra gittim oda muayane falan etti baktı rahmim falan tertemiz çıktı kist yada yarada yok adetimde hiç 35günü geçmedi yani gecikmede yok pko olabilir dedi şimdi o drda tekrar klomen yazdı bide iltihap çıktı onada bi fitil ve hap yazdı onlar bitti şimdi adetin 3.gününü bekliyorum klomene başlamak için yani13ekimi günde 3kez 5gün kullanıcam belli bi zamanda ilişkide buluncam adetin22.günüde duphaston kullanıcam o bittikten sonra hastalanıcakmışım gecikirse hamileyim demektir.inş.ama bnm anlamadığım nerdeyse 2sene oldu korunmayalı bana nie klomenle birlikte çatlatma iğnesi vermedi sordumda artık beklemek istemiorum dedim acele etme sen kalabilirsin bi 4ay böyle dewam edelim dedi kasımdaki klomen bitincede kontrole gidicem yumurtalıktaki büyümeye bakıcak bu ay yumurtalıkları kendi haline bıraktı ama bilmiorum.sizce hamile kalabilirmiyim neolur yardım edin insan böyle durumlar moral arıyor birbirimize destek olalım hep:1hug::1hug:bide bu şekilde hamile kalan varmı??şimdiden teşekkürler hepinize ve rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin hayırlısıyla inş.
günaydın arkadaşlar nasılsınız opuyorumnanaktan
güzel haberlerle dolu bir hafta geçiriz inşaallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım adetlerin anladığıma göre çok şükür düzenli şu an onda bi sorun yok zaten. doktor iğne vermedi demişsin sanırım. iğne yumurtaların çatlaması için doktor klomen vermiş senin yumurtalarını takip edicektir zaten sen kendi kendine yumurtlayabiliyorsan iğneye gerek duymaz eğer aksi olursa o zaman iğne verir canım o yüzden niye hamile kalmayasın ki inşallah herşey düzelmiş o iltihap da engellemiş olabilir o sorun da ortadan kalmış inşallah hamile kalırsın bu ay canım hiç sitres yapma zaten bi sorunun yok inşallah olacak
ayy!!kaydirigubbakcemile3 cnm benm beni okadar motive ettin ve yardımcı oldunki çok teşekkür ederim allah razı olsun ve rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. sen naptın???
canım adetlerin anladığıma göre çok şükür düzenli şu an onda bi sorun yok zaten. doktor iğne vermedi demişsin sanırım. iğne yumurtaların çatlaması için doktor klomen vermiş senin yumurtalarını takip edicektir zaten sen kendi kendine yumurtlayabiliyorsan iğneye gerek duymaz eğer aksi olursa o zaman iğne verir canım o yüzden niye hamile kalmayasın ki inşallah herşey düzelmiş o iltihap da engellemiş olabilir o sorun da ortadan kalmış inşallah hamile kalırsın bu ay canım hiç sitres yapma zaten bi sorunun yok inşallah olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?