esengülüm sen ne zamandır tedavi görüyosun? bende bu ay ilk kez klomen kullandım çatlatma iğnemide yaptım sonucu ne kadar sürede alıyoruz bilgin varmı?
tşk ederim nedra ne zor şeymiş yaa bazen yoruldugumu hissediyorum sen ne zamandır bekliyosun bebişini
Hadi hayırlısı inşallah tutmuştur. Ben bir yerde iğne yapıldıktan 14 gün sonra tahlillerde çıkıyor diye okudum. Benimde ilk ayım ama acayip depresifim sanki yıllardır çocuk için mücadele ediyormuşum gibi geliyor. İlaç kullan ,tahlil yaptır 2 günde bir doktora git offf Allah hepimizin yardımcısı olsun...
esengülüm sen ne zamandır tedavi görüyosun? bende bu ay ilk kez klomen kullandım çatlatma iğnemide yaptım sonucu ne kadar sürede alıyoruz bilgin varmı?
emell 75 icim herşeyin hayırlısı diyelim inşallah olur canım bende kullandım klomen ve çatlatma iğnesi ama olmadı aşılamaya gidicem inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım aeo
benden güzel haber geldii hamileyimm canımm darısı basına allah hepimizin yüzünü güldürsünn :teytey:
benden güzel haber geldii hamileyimm canımm darısı basına allah hepimizin yüzünü güldürsünn :teytey:
inş canım hamiş haberiyle kutlarsınız evlilik yıldönümünüzü
inş canım dua ediyorum, Rabbim dualarımızı kabul eylesin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tebrik ederim canımmmm,alkisalkisalkis
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hayırlısıyla darısı başımıza olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?