Klomen kullananlar

Kızlar şuan hastanedeyim sonucu bekliyorum nolur dua edin lütfen böyle bi heycan yok anlatamam elim ayağım titriyo 12:30 da çıkıcak sonuç zamn geçmiyo bekliyorm ilk size yazıcam lütfen dua edin
Rabbim hakkında hayırlısını versin,İnşAllah bebişin seninledir

Kızlar şuan hastanedeyim sonucu bekliyorum nolur dua edin lütfen böyle bi heycan yok anlatamam elim ayağım titriyo 12:30 da çıkıcak sonuç zamn geçmiyo bekliyorm ilk size yazıcam lütfen dua edin
Dualarim seninle hayirlisi olsunn insallah bebis vardir

sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz bütün belirtilerimi yazıcam şimdi
ilk önce hamile olmadığım zamanlarda beklerken daha çok belirti yaşıyodum bu ay daha az yaşadım belirtiler aynen şu
gerçekten meme uçlarım çok acıyodu büyüme yoktu ama normalde adettimden 4 5 gün önce büyürlerdi
sonra bildiğin kasık sancılarım vardı adet oldum dedim hatta dün ağladım o kadar ağrım vardı ama olmadım
bide bacaklarım ağrıdı romatizlı gibi oldum başkada belirtim yoktu kızlar bu kadardı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAMİLEYİMMM anlatamam çok heycanlıyım ALLAHIM TEZ ZAMANDA SİZEDE YAŞATSIN BU DUYGUYU
İnanki şuan senin için sevinçden ağlıyorum. Asıl bundan sonra heyecan başlıyor. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

A
İnanki şuan senin için sevinçden ağlıyorum. Asıl bundan sonra heyecan başlıyor. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım çok güzel bambaşka bi hismiş bu elimi ayağımı nereye koyacağımı bilmiyorum inan Allahım tez zamanda sizinde yüzünü güldürsün umudunuzu kırmayın benim eşimde prostat iltihabı çıktı doktor bna iğne yaptıktan sonra öğrendi ve mucize dediler bekleme dediler o kadar umutsuzdum ki mucize oldu ama ben hiç insnmazdın bigün buraya hamileyim diye yazacağıma herkes yazardı imrenirdim bugün ben yazıyorum benim güneşim bugün doğdu inş yarında sizinki doğar

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAMİLEYİMMM anlatamam çok heycanlıyım ALLAHIM TEZ ZAMANDA SİZEDE YAŞATSIN BU DUYGUYU
Süper bir haber bu ,canım çok sevindim senin adına ,Rabbim sağlıcakla kucağına alacağın günleri de nasip etsin inşAllah ,darısı en kısa zamanda bize de olsun,Amiiinnn

A
Süper bir haber bu ,canım çok sevindim senin adına ,Rabbim sağlıcakla kucağına alacağın günleri de nasip etsin inşAllah ,darısı en kısa zamanda bize de olsun,Amiiinnn
Amin canım amin aAllahım sizlerinde kucağını doldursun inş bu duyguyu sizlerde tadın buraya yazın bende okuyup mutlu oliyim

Amin bu mutluluğu hepimiz hakediyoruz

Senindemi catlatmayla oldu anlatirmisin biraz
Aynen canım ilk defa kolomen kullandım 5 gün güde 1 tane ayın 17 sinde iğne vuruldu ben 18 19 20 bu günlere ilişkiye girdim iğneden 2 gün sonra çok sancım oldu sonra adetime 5 gün kala canım köfte çekti normalde hiç sevmem sonra adetime 3 gün kala adet ağrıları gibi ağrım oldu ama tek değişik sey meme uçlarıma dokunamıyodym halada öyle bide bacaklarum çok ağrıdı şuan bile ağrıdığı için uzandım hele tam adet günüm ağladım ağrıdan kasıklarım patladı resmen ama değişik olan 10 dk sürüp geçiyo 1 saat sonra tekrar oluyıdu adet aprısını çok iyi bilen hamilelik ağrısıyla çok az fark oduğınu anlat aslında cnm

Yakşaşık 3 haftalıkmış 380,6 çıktı haftaya cuma yine gidicem ama hala ağrım oluyo normalmiş ama
evet normal ama ultrasonda görünecek kadar olduğunda yaklaşık 6 haftalık hala adet sancısı devam ediyorsa kanama bölgesi var mı diye baktır. Ama alttan bakmadan göremez haberin olsun. bende öyle oldu progestan verdi sağlıkla geçti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…