- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 40
folik asite devam etmen gerektiğini biliyorsundur. ağrıların içinde ilk zamanlar normal ama ben ultrasonda bebeği gördüğümde ağrılarımın devam ettiğini sanki mütemadiyen adet olacakmışım gibi olduğunu söyledim rahim ağzına yakın kanama bölgesi gördü ona göre 10 günde bir çağırdı kontrol için. Sonra geçti çok şükür. Ama bazı ağrılar rahim büyümesinden olabiliyor. hamilelik boyunca olacak bu ağrılar zaman zaman, bir süre sonra hissetmiyorsun bile. ben görüyorum doğumu yaklaşmış doktor nstye yolluyor ağrı için kadın ağrım yok diyor doktor görüyorum var grafikte diyor o derece alışıyorsun. hatta bir kadına yarın doğuma gel bile dedi ama kadın hissetmiyorum diyordu. normal doğum yaptı ertesigün.hımm ben o kadar heycanlandımki hemen çıktım odadan ilaç falan vrcekmi sormadım bile hafta cuma gel dedi yine benim ağrım böyle kasılma gibi bacağıma vuruyo geriliyo rahmim sanki uzandığımda geçiyo ama normalmi
reçeteyle aldım ama 1 gibi yada l gibi bişey yazıyorHadi bakalım önce sen 3gün
Klomeni reçete ile mi aldın. Söyleyerek mi. Eğer reçete ile aldıysan doktor reçeteye 2 yazmıştır eczacı o yüzden 2 yazmıştır
Canım bende 5 gün boyunca günde 1 tane içtim benim doktorumda bir dedi üstünü çize çize çnkü bazı kişilerde yumurta problemi yok ama doktır garanti olsun diye birertane için dio eger sendede bişiy yoksa ondan1 demiştir aksi halde yumurtan çok olurreçeteyle aldım ama 1 gibi yada l gibi bişey yazıyor
Canım biliyorum çok heyecanlısın. Haklısın ama acele etme. Böyle kesin sonuçları göremezsin. Sadece kafan çok karışır böyleArkadaslar bugun dayanamayip kan testi yaptim 9.94cikti ama adetime 6gun var igne yaptiralida 9gun oldu acaba yukselirmiii
evet bende de sorun yok aldım ama içmedim bu ay. tarçın çörekotu bal kürünü yapıyorum . buay da olmazsa önümüzdeki ay 1 tane içmeyi düşünüyorum klomenden. buarada doktor 3. günü başla dedi özellikle. burda 5. günü falan başlayanlar var neden öyle dedi banaCanım bende 5 gün boyunca günde 1 tane içtim benim doktorumda bir dedi üstünü çize çize çnkü bazı kişilerde yumurta problemi yok ama doktır garanti olsun diye birertane için dio eger sendede bişiy yoksa ondan1 demiştir aksi halde yumurtan çok olur
mrb kızlar bu gün doktorum bana 5 adet femera ve gonal- f 75 ml ve ovitrelle 250 ml çatlama iğnesi verdi sizcede nasıl sonuç alabilirim yardım edermisiniz 13 de kontrolüm var
evet bende de sorun yok aldım ama içmedim bu ay. tarçın çörekotu bal kürünü yapıyorum . buay da olmazsa önümüzdeki ay 1 tane içmeyi düşünüyorum klomenden. buarada doktor 3. günü başla dedi özellikle. burda 5. günü falan başlayanlar var neden öyle dedi bana
Canım eğer 6 gün varsa ,çıkan değerin iğnede ki beta hcg sebebiyle olabilir.keşke biraz daha bekleseydinArkadaslar bugun dayanamayip kan testi yaptim 9.94cikti ama adetime 6gun var igne yaptiralida 9gun oldu acaba yukselirmiii
Kuzum zaten diğerinden de olumlu sonuç aldın ama gebelik oluşmadı ,şimdide kaliteli yumoslar olacağına eminim,İnşAllah Rabbim bi sefer senin de, benim de hepimizin de yüzüne güler
Bende 4.gün kullanmaya başladım. Bu doktorun uygulamasına göre değişiyorevet bende de sorun yok aldım ama içmedim bu ay. tarçın çörekotu bal kürünü yapıyorum . buay da olmazsa önümüzdeki ay 1 tane içmeyi düşünüyorum klomenden. buarada doktor 3. günü başla dedi özellikle. burda 5. günü falan başlayanlar var neden öyle dedi bana
Aa benimde 11. Gunum canım bende beklemedeyim inşallah tutmuştur bebislerimizCanım eğer 6 gün varsa ,çıkan değerin iğnede ki beta hcg sebebiyle olabilir.keşke biraz daha bekleseydin
Benim bugün iğnenin 11. Günü ,beklemedeyim :)
İnşAllah canım İnşAllahAa benimde 11. Gunum canım bende beklemedeyim inşallah tutmuştur bebislerimiz
hsklidCanım biliyorum çok heyecanlısın. Haklısın ama acele etme. Böyle kesin sonuçları göremezsin. Sadece kafan çok karışır böyle
Sali14.gunum bidaha yaptiricam artik etkisi kalmaz heraldeCanım eğer 6 gün varsa ,çıkan değerin iğnede ki beta hcg sebebiyle olabilir.keşke biraz daha bekleseydin
Benim bugün iğnenin 11. Günü ,beklemedeyim :)
Walla beklemeyi düşünüyorum canım çünkü cikmayinca cok üzülüyorum sen ne zaman yapmayi düşünüyorsunİnşAllah canım İnşAllah
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
Bi de bat kaç senin canımİnşAllah canım İnşAllah
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
Walla beklemeyi düşünüyorum canım çünkü cikmayinca cok üzülüyorum sen ne zaman yapmayi düşünüyorsun
Bi de bat kaç senin canım
Anladim canım ama iyi toparlanmişin ben de kimyasal gebelik geçirdim bir bucuk ayi geckin kanamam olmuştu. Bende haftayi bekliycem canım test icin hatta dayanabilirsem haftaya cumaya kadar dayaniyim diyom. benim düşükten sonra en büyük hatam dört ay korunmamdi canım. Bazen aklima gelir de niye korundum ki diye kizarim kendimeCanım bende beklesem diyorum da pazartesiden sonra her an kan tahlili yaptirbilirim
Bende BAT diye birşey yok balım , 31 ocakta kimyasal düşükten sonra yumurtam 24 . Günde büyüdü ,zaten ilaçsız adet olamayan ben için BAT diye birşey yok yani
9 mart iğnenin 15. Günü tutmadıysa o vakitten sonra adet bekliycez bakalım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?