Doktorum ara vermeden devam dedi banaAnladim canım ama iyi toparlanmişin ben de kimyasal gebelik geçirdim bir bucuk ayi geckin kanamam olmuştu. Bende haftayi bekliycem canım test icin hatta dayanabilirsem haftaya cumaya kadar dayaniyim diyom. benim düşükten sonra en büyük hatam dört ay korunmamdi canım. Bazen aklima gelir de niye korundum ki diye kizarim kendime
Inşallah canımDoktorum ara vermeden devam dedi bana
Olsun canım vardır bundada bir hayır ,en doğru zamanda gelsin bebislerimiz İnşAllah :)
Öyle düşünme bende yaklaşık 2 sene önce düşük yaptım. 6ay korundum. Sonra korunmadım ama malesef hala hsmile değilim ama benimle aynı anda düşük yapan arkadaşım korunmadı 2.3 ay sonra yine düşük yaptı. Maalesef hala onunda bebeği yok.Anladim canım ama iyi toparlanmişin ben de kimyasal gebelik geçirdim bir bucuk ayi geckin kanamam olmuştu. Bende haftayi bekliycem canım test icin hatta dayanabilirsem haftaya cumaya kadar dayaniyim diyom. benim düşükten sonra en büyük hatam dört ay korunmamdi canım. Bazen aklima gelir de niye korundum ki diye kizarim kendime
Bana doktor demedi canım korunun diye ben internetten arastirdim yine düşük olur falan diye korktum korundum nasip tabi ya benim de iki yil olucak hala bebis yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÖyle düşünme bende yaklaşık 2 sene önce düşük yaptım. 6ay korundum. Sonra korunmadım ama malesef hala hsmile değilim ama benimle aynı anda düşük yapan arkadaşım korunmadı 2.3 ay sonra yine düşük yaptı. Maalesef hala onunda bebeği yok.
Doktor beni uyarmıştı. Düşükden hemen sonra kslinan hamilelikler düşükle sonlanıyor diye. Bebeğin tutunamadığını söylemişti
evet bende de sorun yok aldım ama içmedim bu ay. tarçın çörekotu bal kürünü yapıyorum . buay da olmazsa önümüzdeki ay 1 tane içmeyi düşünüyorum klomenden. buarada doktor 3. günü başla dedi özellikle. burda 5. günü falan başlayanlar var neden öyle dedi bana
[/ cnm bnde 5. Gün kullandım neden bitane içicem diyosun doktor 5 gün dediyse 5 gün içiceksin kafana göre içme 3. Günüde içebilirsin adetliyken yumurtalar gelişmeye başlıyo destek diye kolomen veriyo doktor bu ilaçta kötü bi yan etki falan yok ki tarçın falan bunlara bu kadar bağlanma bitkilerin yararları olduğu kadar zararlarıda var unutma doktorunun sözünden çıkma bence bişiy biliyodur ki öyle demiştir sana burda yazılanları okuyrak kafana takma herşeyi herkesin doktoru başka bünyesi başka mesela bi arkadaşım bna burdan yazmıştı doktor yumurta takibinde neden alttan muayene etmiyo seni bi iş var bnda kndi doktorunda sormuş doktoruda bakması lazm öyle sey olmax demiş ama bak daha ilk kolomen kullandığım ay hamile kaldım ben herkesin doktoru farklı önce doktorunu dinle sonra bu kürleri yap
canım kesinlikle haklısın 1 tane derken günde 1 tane diyorum ben. bu ay geçti artık adetimin 8. günündeyim.eczacı 2 tane yazmış da ama reçetede 1 yazıyor
Canım benim umutlar öbür aya kaldi az önce hasta olmaya basladimDoktorum ara vermeden devam dedi bana
Olsun canım vardır bundada bir hayır ,en doğru zamanda gelsin bebislerimiz İnşAllah :)
Hayırlısı olsun gülüm,sıkma canını ,herşey daha güzel olacağından böyle olmuşturCanım benim umutlar öbür aya kaldi az önce hasta olmaya basladim
Insallah canım bende öyle umut ediyorum. senin güzel haberini bekliyorum :)Hayırlısı olsun gülüm,sıkma canını ,herşey daha güzel olacağından böyle olmuştur
İnşAllah canımmmmmInsallah canım bende öyle umut ediyorum. senin güzel haberini bekliyorum :)
canim pazartesiye az kaldi cok heyacanliyim . Guzel haberlerini bekliyorum.Canım bende beklesem diyorum da pazartesiden sonra her an kan tahlili yaptirbilirim
Bende BAT diye birşey yok balım , 31 ocakta kimyasal düşükten sonra yumurtam 24 . Günde büyüdü ,zaten ilaçsız adet olamayan ben için BAT diye birşey yok yani
9 mart iğnenin 15. Günü tutmadıysa o vakitten sonra adet bekliycez bakalım :/
C
canim pazartesiye az kaldi cok heyacanliyim . Guzel haberlerini bekliyorum.
Evt cnm hayirlisi ben idrar testi yaptirmaya curet edemdim. Kan yaptim. Ama elim ayagim nasil titredi beklerken o bir saat olum gibiydi ya. O idrar testteki tek cizgi kabusu da hala atamadim. Sanki simdi bile yapsam tek ciakr gibime geliyor.Kuzum pazartesi test yaptırmayı düşünmüyorum,hatta ne zaman yaptırırım onu da bilmiyorum,belki yaptırmam ,adeti beklerim ,çünkü negatifi görünce daha üzücü oluyor. Hayırlısı gülüm,dualarınızı eksik etmeyin
Canım bu sabah idrar testi yaptım ,birşey göremedim ,bi daha yapmam dedim ,hatta sabah bile yapmicaktim ama evde test olunca duramadım. Kan testi yaptırırsan yaptırırım ,yoksa bi daha idrar testi yapmamEvt cnm hayirlisi ben idrar testi yaptirmaya curet edemdim. Kan yaptim. Ama elim ayagim nasil titredi beklerken o bir saat olum gibiydi ya. O idrar testteki tek cizgi kabusu da hala atamadim. Sanki simdi bile yapsam tek ciakr gibime geliyor.
Bendede idrar testleri hep pozitif cikiyodu ignenin 9.gunu kan testi degerim 9.96 di bugyn 11.vun 3.36 olmis yani husrannnCanım bu sabah idrar testi yaptım ,birşey göremedim ,bi daha yapmam dedim ,hatta sabah bile yapmicaktim ama evde test olunca duramadım. Kan testi yaptırırsan yaptırırım ,yoksa bi daha idrar testi yapmam
Amann ne yapacagimi şaşırdım haaaa
Canım bugün iğnenin 13. Günü yani idrarda negatif çıkabilir diye düşünüyordum,ben kan tahlilini esas alıyorum geçen ay idrarda çıkmadı ama kanda pozitiftiBendede idrar testleri hep pozitif cikiyodu ignenin 9.gunu kan testi degerim 9.96 di bugyn 11.vun 3.36 olmis yani husrannn
Bende ilginc olan idrarda pozitif kanda negatifCanım bugün iğnenin 13. Günü yani idrarda negatif çıkabilir diye düşünüyordum,ben kan tahlilini esas alıyorum geçen ay idrarda çıkmadı ama kanda pozitifti
Sende sıkma canını ,hakkında hayırlısı canım ,bi bekleyelim de görelim bakalım nolcak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?