Klomen kullananlar

Doktorum ara vermeden devam dedi bana

Olsun canım vardır bundada bir hayır ,en doğru zamanda gelsin bebislerimiz İnşAllah :)

Öyle düşünme bende yaklaşık 2 sene önce düşük yaptım. 6ay korundum. Sonra korunmadım ama malesef hala hsmile değilim ama benimle aynı anda düşük yapan arkadaşım korunmadı 2.3 ay sonra yine düşük yaptı. Maalesef hala onunda bebeği yok.
Doktor beni uyarmıştı. Düşükden hemen sonra kslinan hamilelikler düşükle sonlanıyor diye. Bebeğin tutunamadığını söylemişti

Bana doktor demedi canım korunun diye ben internetten arastirdim yine düşük olur falan diye korktum korundum nasip tabi ya benim de iki yil olucak hala bebis yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Cnm

C
canim pazartesiye az kaldi cok heyacanliyim . Guzel haberlerini bekliyorum.

Hamile klan arjadaslari kutluyorum. Gozunuz aydin. Ins obur butun sonuclariniz da olumlu olur bebislerinjzu hayirli bir sekilde kucaginuza alirsiniz. Bekleyenlere de Rabbim hayirlisini nasio etsin. Ins en yakin zamanda melekleriniz gelir.

C

canim pazartesiye az kaldi cok heyacanliyim . Guzel haberlerini bekliyorum.

Kuzum pazartesi test yaptırmayı düşünmüyorum,hatta ne zaman yaptırırım onu da bilmiyorum,belki yaptırmam ,adeti beklerim ,çünkü negatifi görünce daha üzücü oluyor. Hayırlısı gülüm,dualarınızı eksik etmeyin

Evt cnm hayirlisi ben idrar testi yaptirmaya curet edemdim. Kan yaptim. Ama elim ayagim nasil titredi beklerken o bir saat olum gibiydi ya. O idrar testteki tek cizgi kabusu da hala atamadim. Sanki simdi bile yapsam tek ciakr gibime geliyor.

Evt cnm hayirlisi ben idrar testi yaptirmaya curet edemdim. Kan yaptim. Ama elim ayagim nasil titredi beklerken o bir saat olum gibiydi ya. O idrar testteki tek cizgi kabusu da hala atamadim. Sanki simdi bile yapsam tek ciakr gibime geliyor.
Canım bu sabah idrar testi yaptım ,birşey göremedim ,bi daha yapmam dedim ,hatta sabah bile yapmicaktim ama evde test olunca duramadım. Kan testi yaptırırsan yaptırırım ,yoksa bi daha idrar testi yapmam
Amann ne yapacagimi şaşırdım haaaa

Bendede idrar testleri hep pozitif cikiyodu ignenin 9.gunu kan testi degerim 9.96 di bugyn 11.vun 3.36 olmis yani husrannn

Bendede idrar testleri hep pozitif cikiyodu ignenin 9.gunu kan testi degerim 9.96 di bugyn 11.vun 3.36 olmis yani husrannn
Canım bugün iğnenin 13. Günü yani idrarda negatif çıkabilir diye düşünüyordum,ben kan tahlilini esas alıyorum geçen ay idrarda çıkmadı ama kanda pozitifti
Sende sıkma canını ,hakkında hayırlısı canım ,bi bekleyelim de görelim bakalım nolcak ...

Bende ilginc olan idrarda pozitif kanda negatif

Selam fıstık anneler ve anne adaylari ,nasılsınız

Benden iyilik ,bugün iğnenin 14. Günüydü ,beklemedeyim bakalım sonuç ne olacak
Öpüyorum herkesi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…