Klomen kullananlar

Selam fıstık anneler ve anne adaylari ,nasılsınız

Benden iyilik ,bugün iğnenin 14. Günüydü ,beklemedeyim bakalım sonuç ne olacak
Öpüyorum herkesi ...
İyi dayanıyorsun. Ben iğnenin 6.günündeyim test yapmak için sabırsızlanıyorum. Umarım beklediğine değer ve hamilesindir

Fıstık kızlar günaydın
Kan verdim ,ikindi alacam sonucunu ,benim için dua edin canlarım.Öpüyorum

Kızlar sonuç ; 21.18

Aslında hamileyim diye çığlıklar atmam lazım ,fakat geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için sevinemiyordu

Doktorum gebelik var ama nasıl devam eder bilemem dedi. Rabbimden yine hayırlısını diliyorum,hakkımızda en iyisi en doğru zamanda olsun İnşAllah :)

Dualarınızı eksik etmeyin,öpüyorum

Kalbimiz ve dualarimiz seninle. Allah yüzünü güldürsün

Cnm dualarimiz seninle. Carsamba mi kan verecegin bir daha?

Kızlar ya zaman geçmiyo kafam karışıyo aklıma hep olumsuz seyle gelio cuma günü doktor çağırdı biliyosuz çarşamba tahlil yaptırdım 114 çıktı doktor tebrik ederim hamilesin dedi adetime 1 gün vardı şimdi cuma çağırdı ya kötü bişiy olursa dîyorum korkuyorum kızlar osikolojim bozuldu galiba bu kadar bekledikten sonra kesemi ne zamn görcek kızlar bişiyler yazın lütfen

Tebrik ederim canım, inşallah sağlıkla kavuşursun. Korkma çok güzel çıkmış değerin. Kese ultrasonda görünene kadar 2 günde bir kan tahlili verebilirsin bu normal. Kalp atışları görülene kadarda 10 günde bir gidebilirsin kontrole. Sonra ayda 1 gel diyecek, o zaman da zaman geçmek bilmeyecek hep gidesin göresin isteyeceksin.

Kizlar daha önce yaşayanlar var mi klomen le 4 yumurtam olustu gecen ayda öyleydi. 4 yumurta 13 14 15 16 filan . Geçen seferde böyle olmuştu. Tek yumurtaya düşüp catlamisti. Simdi yine mi aynisi olacak çok folikul olusuo hamile kalan var mi

İçini ferah tut. Aklına kötü şeyler getirme. İyi düşün iyi olsun. Kese konusunda hiç fikrim yok. İnşallah bir arkadaş seni aydınlahır

Ayrıca ben rumuzumu değiştirdim.
hayr78di artık
hayriss87. Şimdi bu yeni kim demeyin.
bu arada iğne olalı 10gün oldu. Zaman geçmiyor

Canlarım merhaba

Bugünkü tahlil sonucum ; 71.70 Pazartesi günü 21.18 çıkmıştı .
Aile sağlığındaki doktorum artış güzel dedi,Cuma yine bakılacak ,Rabbim hakkımızda en hayirlisini en doğru vakitte versin İnşAllah :)
Dualarınızı eksik etmeyin kuzular ,öperim

canım maşallah dualarım seninle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…