- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
İyi dayanıyorsun. Ben iğnenin 6.günündeyim test yapmak için sabırsızlanıyorum. Umarım beklediğine değer ve hamilesindirSelam fıstık anneler ve anne adaylari ,nasılsınız
Benden iyilik ,bugün iğnenin 14. Günüydü ,beklemedeyim bakalım sonuç ne olacak
Öpüyorum herkesi ...
İnşAllah canim,hepimiz hamile oluruz en kısa zamandaİyi dayanıyorsun. Ben iğnenin 6.günündeyim test yapmak için sabırsızlanıyorum. Umarım beklediğine değer ve hamilesindir
Insallah guzel haberlerini alirizzzzFıstık kızlar günaydın
Kan verdim ,ikindi alacam sonucunu ,benim için dua edin canlarım.Öpüyorum
İnşAllah canımInsallah guzel haberlerini alirizzzz
Kalbimiz ve dualarimiz seninle. Allah yüzünü güldürsünKızlar sonuç ; 21.18
Aslında hamileyim diye çığlıklar atmam lazım ,fakat geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için sevinemiyordu
Doktorum gebelik var ama nasıl devam eder bilemem dedi. Rabbimden yine hayırlısını diliyorum,hakkımızda en iyisi en doğru zamanda olsun İnşAllah :)
Dualarınızı eksik etmeyin,öpüyorum
Cnm dualarimiz seninle. Carsamba mi kan verecegin bir daha?Kızlar sonuç ; 21.18
Aslında hamileyim diye çığlıklar atmam lazım ,fakat geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için sevinemiyordu
Doktorum gebelik var ama nasıl devam eder bilemem dedi. Rabbimden yine hayırlısını diliyorum,hakkımızda en iyisi en doğru zamanda olsun İnşAllah :)
Dualarınızı eksik etmeyin,öpüyorum
Kalbimiz ve dualarimiz seninle. Allah yüzünü güldürsün
Cnm dualarimiz seninle. Carsamba mi kan verecegin bir daha?
Evet kuzum hayirlisi olsun. Onemli olan o zaten. Herseyin hayirlisiSagolun canlarım
Evet Çarşamba vericem kan,bakalım nolcak ? Rabbim hayırlısını versin ...
Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etsin ,cücüüğüüm bu sefer kalsin benimle İnşAllah :)Evet kuzum hayirlisi olsun. Onemli olan o zaten. Herseyin hayirlisi
Insha Allah!!!!Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etsin ,cücüüğüüm bu sefer kalsin benimle İnşAllah :)
Kızlar ya zaman geçmiyo kafam karışıyo aklıma hep olumsuz seyle gelio cuma günü doktor çağırdı biliyosuz çarşamba tahlil yaptırdım 114 çıktı doktor tebrik ederim hamilesin dedi adetime 1 gün vardı şimdi cuma çağırdı ya kötü bişiy olursa dîyorum korkuyorum kızlar osikolojim bozuldu galiba bu kadar bekledikten sonra kesemi ne zamn görcek kızlar bişiyler yazın lütfen
İçini ferah tut. Aklına kötü şeyler getirme. İyi düşün iyi olsun. Kese konusunda hiç fikrim yok. İnşallah bir arkadaş seni aydınlahırKızlar ya zaman geçmiyo kafam karışıyo aklıma hep olumsuz seyle gelio cuma günü doktor çağırdı biliyosuz çarşamba tahlil yaptırdım 114 çıktı doktor tebrik ederim hamilesin dedi adetime 1 gün vardı şimdi cuma çağırdı ya kötü bişiy olursa dîyorum korkuyorum kızlar osikolojim bozuldu galiba bu kadar bekledikten sonra kesemi ne zamn görcek kızlar bişiyler yazın lütfen
canım maşallah dualarım seninle :)Canlarım merhaba
Bugünkü tahlil sonucum ; 71.70 Pazartesi günü 21.18 çıkmıştı .
Aile sağlığındaki doktorum artış güzel dedi,Cuma yine bakılacak ,Rabbim hakkımızda en hayirlisini en doğru vakitte versin İnşAllah :)
Dualarınızı eksik etmeyin kuzular ,öperim
Sağol gülüm ,dualarla olacak bu iş Allahın izni ile :)))canım maşallah dualarım seninle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?