Ben klomeni ilk ay kullandigimda kist olmuştu canım o ay 37. Gün hasta oldum çok gecikmişti. Ama inşallah seninki kist degil bebistendirArkadaslar klomen adette gecikme yapiyomu ole olan varmi
Ben klomeni ilk ay kullandigimda kist olmuştu canım o ay 37. Gün hasta oldum çok gecikmişti. Ama inşallah seninki kist degil bebistendir
Koş nöbetçi eczane bişey bul. Nasıl bekleyebiliyorsun. 11.günkü teste aldanma bence. umutlandırmak istemiyorum ama biran önce test yap. Zaten klomen kullandıktan sonra doktor muane etmiştir heralde kist olsa görür ve umutlanma derdi. İnşallah senden güzel haber bekliyorumTest yapmistim cnm ignenin 11.gunu negatiff... bugun adet gunum daha gelmedi oyuzden merak ettimmm ....keske mucize olsa gec dollenme olsa ama nerdeeee
Canim klomenden sonra bakti sol yumurtan catlamis sagda catlamak uzere dedi prengy igne verdi igmenin 11.gunu kan testi yaptirdim 3.36cikti negatif yani kan kesin sonuc degilmiKoş nöbetçi eczane bişey bul. Nasıl bekleyebiliyorsun. 11.günkü teste aldanma bence. umutlandırmak istemiyorum ama biran önce test yap. Zaten klomen kullandıktan sonra doktor muane etmiştir heralde kist olsa görür ve umutlanma derdi. İnşallah senden güzel haber bekliyorum
Kiz 3.36 kötü degilki daha yeni diye belki olmamıştır yeniden yaptir.Canim klomenden sonra bakti sol yumurtan catlamis sagda catlamak uzere dedi prengy igne verdi igmenin 11.gunu kan testi yaptirdim 3.36cikti negatif yani kan kesin sonuc degilmi
Ama ben ignenin 9.gunu yaptirdim 9.96 cikti ignenin etkisinden olabiliyomus positif 11.gunu yaptirdim 3.36 cikti ignenin etkisi geciyo demekki dedi arkadasim yukselseydi hamilelik olurdu dustugune gore 9.96da igneden dolayi yuksek cikmis dedi nebilim ya ne zor isssKiz 3.36 kötü degilki daha yeni diye belki olmamıştır yeniden yaptir.
Aynen canim hayirlisi hersey AllahtanDoğru vücuttaki hormon bir degilki ilacı ignesi. oda yukseltmis olabilir. Umut dünyası kardesim ya :/
Aynen canim hayirlisi hersey AllahtanDoğru vücuttaki hormon bir degilki ilacı ignesi. oda yukseltmis olabilir. Umut dünyası kardesim ya :/
Kuzum benim cok sevindim cok. Dun cok merak ettim seni ama hastaydim giremedm. Artisi gercekten cok guzel hatta ikiz olmasinCanlarım merhaba
Bugünkü tahlil sonucum ; 71.70 Pazartesi günü 21.18 çıkmıştı .
Aile sağlığındaki doktorum artış güzel dedi,Cuma yine bakılacak ,Rabbim hakkımızda en hayirlisini en doğru vakitte versin İnşAllah :)
Dualarınızı eksik etmeyin kuzular ,öperim
Sağlıklı olsun da gülüm ikiz üçüz farketmezKuzum benim cok sevindim cok. Dun cok merak ettim seni ama hastaydim giremedm. Artisi gercekten cok guzel hatta ikiz olmasiniki gunde iki kat olmasi gerekiyor seninki 3 kat olmus
Amiiin amiiinSağlıklı olsun da gülüm ikiz üçüz farketmez
Kuzum dualarım seninle,İnşAllah çok güzel haberlerle dönersinkızlar yarın yumurtalarıma baktırmaya gidecegim çok dua edin bana lütfennnn :)
Hayırlısı olsun canım,bir daha ki aya herşey daha güzel olur Allahın izni ileBenim kirmizilarr geldiii canlarrr adetin 4.gunu dr gtcem yinee
Benimde gec büyümustu gecen ay catladi ama tutmadi senin tuttu muKuzum dualarım seninle,İnşAllah çok güzel haberlerle dönersin
Büyümesede umudunu kırma,bak benimki tam 24. Günde büyüdü :)
Benimde gec büyümustu gecen ay catladi ama tutmadi senin tuttu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?