Klomen kullananlar

Ben klomeni ilk ay kullandigimda kist olmuştu canım o ay 37. Gün hasta oldum çok gecikmişti. Ama inşallah seninki kist degil bebistendir

Test yapmistim cnm ignenin 11.gunu negatiff... bugun adet gunum daha gelmedi oyuzden merak ettimmm ....keske mucize olsa gec dollenme olsa ama nerdeeee

Test yapmistim cnm ignenin 11.gunu negatiff... bugun adet gunum daha gelmedi oyuzden merak ettimmm ....keske mucize olsa gec dollenme olsa ama nerdeeee
Koş nöbetçi eczane bişey bul. Nasıl bekleyebiliyorsun. 11.günkü teste aldanma bence. umutlandırmak istemiyorum ama biran önce test yap. Zaten klomen kullandıktan sonra doktor muane etmiştir heralde kist olsa görür ve umutlanma derdi. İnşallah senden güzel haber bekliyorum

Canim klomenden sonra bakti sol yumurtan catlamis sagda catlamak uzere dedi prengy igne verdi igmenin 11.gunu kan testi yaptirdim 3.36cikti negatif yani kan kesin sonuc degilmi

Canim klomenden sonra bakti sol yumurtan catlamis sagda catlamak uzere dedi prengy igne verdi igmenin 11.gunu kan testi yaptirdim 3.36cikti negatif yani kan kesin sonuc degilmi
Kiz 3.36 kötü degilki daha yeni diye belki olmamıştır yeniden yaptir.

Kiz 3.36 kötü degilki daha yeni diye belki olmamıştır yeniden yaptir.
Ama ben ignenin 9.gunu yaptirdim 9.96 cikti ignenin etkisinden olabiliyomus positif 11.gunu yaptirdim 3.36 cikti ignenin etkisi geciyo demekki dedi arkadasim yukselseydi hamilelik olurdu dustugune gore 9.96da igneden dolayi yuksek cikmis dedi nebilim ya ne zor isss

Zaten ne mide bulantim var nebisi gerci gebelik belirtisi ne onuda bilmiyorumm olmayinca

Doğru vücuttaki hormon bir degilki ilacı ignesi. oda yukseltmis olabilir. Umut dünyası kardesim ya :/

Kuzum benim cok sevindim cok. Dun cok merak ettim seni ama hastaydim giremedm. Artisi gercekten cok guzel hatta ikiz olmasin iki gunde iki kat olmasi gerekiyor seninki 3 kat olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…