Klomen kullananlar

Kuzum dualarım seninle,İnşAllah çok güzel haberlerle dönersin

Büyümesede umudunu kırma,bak benimki tam 24. Günde büyüdü :)

hayırlı cumalar kuzum 1 tane oluşmuş oda 13 mm küçük dedi doktor ilaçla bile daha fazla yumurta oluşmuş iğneyle daha fazla oluşması gerekirken dedi pazar çatlama iğnesi vurul dedi pazara büyür dedi birde kan aldılar kan pırtılaşma testi için

Kuzum 13 mm çok güzel ilk kontrol için ,pazara büyür muhtemelen ama bence pazartesi sabah kontrol olup öyle vurdur iğneni

Kızlar ben daha öncede yazdım ama düşünüyorum düşünüyorum rahatlayamiyorum 4 yumurtam var biri bile tutmadi geçen ay çok sabırsızlandim çok yumurtasi olup olmayan var mi soun neymis.

Kızlar ben daha öncede yazdım ama düşünüyorum düşünüyorum rahatlayamiyorum 4 yumurtam var biri bile tutmadi geçen ay çok sabırsızlandim çok yumurtasi olup olmayan var mi soun neymis.
Canım eşin sperm kontrolü yaptırdı mı belki sorun spermdedir.

bildiğim kadarıyla yumurtanın sayısı değil ne kadar büyüdüğü önemli. Ne kadar büyümüş

Evet yaptırdı. Bu aybikinci klomenim acaba bu ay olur mu çok merak ediyorum.
İnşallah olur. Yine de stres yapma en kaliteli sperm ve yumurta doğru zamanda rahimde birleşse bile hamilelik oluşması %25 ihtimalmiş zaten. Etkileyen faktör çok ve olumsuz faktörlerin başında stres geliyor. Tevekkül derler ya gerçekten en büyük ihtiyacın şuan. Biliyorum söylemesi kolay bende yaşadım ama inan şuan ihtiyacın huzur ve kafa dinginliği. Sana bunu sağlayan her ne ise ona yönel. Dua eden var, resim yapan var, yoga yapan var. Ben kendimi part-time de olsa işime ve okuluma vermiştim. Düşünmemek için zihnimi başka şeylerle dolu tuttum hep. Tabi doktora gittiğim günlerde kolay olmuyordu ama o zaman da beni en çok içine alan kitapları alıp götürdüm yanımda sıra beklerken okudum. Sen de kendi yöntemini bul bence.

Ben
bende okuyorum baya bi ders çalıyorum üniversite ile ugrasirken ders çalışirken bile siteye giriyorum. Kafamdan atamiyorum. hamile olmayi cok istiyorum. Ama hamile kalacagima inanamiyorum

Ben
bende okuyorum baya bi ders çalıyorum üniversite ile ugrasirken ders çalışirken bile siteye giriyorum. Kafamdan atamiyorum. hamile olmayi cok istiyorum. Ama hamile kalacagima inanamiyorum
Çok iyi anlıyorum. bende 1,5 sene bekledim. Sonra klomeni öğrenip doktora gittim dileğime kavuştum çok şükür. Benim de ilaca rağmen uzasaydı ben de çok daha fazla strese girerdim ve eğer öyle olsaydı destek almayı düşünüyordum. Seni anlayabileceğine inandığın yakınında biri yada bir doktor varsa baş edemediğin durumda git ve paylaş bence. Ben hamile kalmadan 2 yıl önce iğne fobisi için destek aldım ve 6 ayda yenemeyeceğim dediğim fobimi tamamen yendim. Bazen hayallerimize ulaşmak için hayata başka açıdan bakmak gerekebiliyor bunu öğrendim. Stres bebeğin en güçlü düşmanı çünkü. Arınabilmek, huzuru bulmak önemli.

Seni çok iyi anlıyorum. Rahatlamis olmanin huzurunu bana geçirdin. Ve inşallah bende çözümlerim. Aslında çözüm için şunu düşüyorum ilaçsız denemeyi ilaç kullandigim için takip ettiriyorum ve bu beni daha çok düşündüruyor. Bu ay olmazsa klomen kullanmicam bu ikinci kullanisim olacak . Allah sonumuzu Hayır etsin. Allah seninde muradina erdirsin saglikli sihhatli

Günaydın ,mutlu haftasonlari güzel anne adayları

Cnm tahlillerin ne oldu?
Canım dün kan tahlili verecektim ama sağlıkçılar grev yapıyormuş,veremedim malesef . Bende idrar testi yaptım ,ilk kez çift çizgiyi gördüm,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah

Pazartesi yada salı kendi doktoruma gidecem,İnşAllah hayırlı güzel haberlerle dönerim

Canım igneye mi basladin. Bu ay banada doktorum igne verdi. Benim klomenle büyüyordu ama kaliteyi arttirmak için verdi. Kaliteyi arttiriyor mu acaba biliyor musun

Canim kotu oldu. Keske dun yapsaydin. Iki gunde bir bakiliyor o. O zaman sali git. Pazartesi degil. Gunleri cifter cifter say. Ins bebisin iyidir. Ben hala o idrar testi yapamadim 8 bucuk haftaligiz ama hala sanki yaosam tek cizgi cikar diye korkum var:)

Canım igneye mi basladin. Bu ay banada doktorum igne verdi. Benim klomenle büyüyordu ama kaliteyi arttirmak için verdi. Kaliteyi arttiriyor mu acaba biliyor musun
bende tam tersi oldu canım ya iğne ile 1 tane oluştu ilaç ile 3 tane oluşmuştu mesela

Arttiriyor cnm. Bana asilamayi doktor igneyle yapti. Igne kaliteyi arttiriyor dedi sansi daha yuksek dedi. Yoksa klomenle 2 ser yumosum olusuyordu

olsun tatlım ,hayırlısı olsun ,sabretmeyi öğreniyorum sanırım ,inşAllah gittiğimde daha güzel sonuçlar alırım
9 ve 11 Martta yaptım ,13ü kaldı ,15te kalacak ,17sinde doktor amcayla buluşuruz inşAllah :) :)

idrar testim ,2. çizgi gayet güzeldi ,sende yap , negatiflerin inadına çift çizgiyi gör mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…