önemli olan kalitesi bebeğim ,benimde 1 yumoşum vardıbende tam tersi oldu canım ya iğne ile 1 tane oluştu ilaç ile 3 tane oluşmuştu mesela
İnşallah kuzum çalışmalara devam vazgeçmek yok Rabbim en kısa zamanda inşallah :)önemli olan kalitesi bebeğim ,benimde 1 yumoşum vardı
1 tane olsun cücüş olsun inşAllahh
İnşallah kuzum çalışmalara devam vazgeçmek yok Rabbim en kısa zamanda inşallah :)
Doktor takip etmedi mi? Ben igneyi kullandigimda doktor 2 gunde bir cagirdi bakti ona gore hep dozunu ayarladi.bende tam tersi oldu canım ya iğne ile 1 tane oluştu ilaç ile 3 tane oluşmuştu mesela
Ay kuzummm senin adina cok mutluyumAllahın izni ile ,er ya da geç ,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
bak ben 2 yıla yakın bekledim ,hiç birzaman isyan etmedim ,Rabbim en doğru zamanda verir dedim , çok şükür Allahıma ...
Ay kuzummm senin adina cok mutluyum
Sorma ya biz de ayni durumdayiz. Inan hala tam anlamiyla sevinemiyoruz. Esim kalp atisi duyuna kadar zaten hep yanlislik olmasin dedi. Basta tahliller karismis olmasin. Zor olunca insan her an tedirgin oluyorsağol canım, bende mutlu olmak istiyorum ama azcık daha netleştirelim herşeyi,daha mutlu oluruz o zaman :) :) :)
aynen kuzum ,bizde hem zor hem öncesi ay üzücü olunca sevinmei erteliyoruz. eşime diyorum ki ; konfetileri patlatacağımız zamanda gelecek ,işte o zaman çok sevinirizSorma ya biz de ayni durumdayiz. Inan hala tam anlamiyla sevinemiyoruz. Esim kalp atisi duyuna kadar zaten hep yanlislik olmasin dedi. Basta tahliller karismis olmasin. Zor olunca insan her an tedirgin oluyor
Amin canim sagolasin. İçinden gelen sesi dinle. Bana aşılama demişti ama ben normal yolla denemek istiyordum. İçimden gelen sesi dinledim doğru çıktı. Zaten klomende 2 ayda bir ay ara vermek iyiymiş diye duydum. Bu arada incir yemeyi unutma. Ben klomen kullanirkende yedim. Yumurtaliklari uyariyormuş. İnşallah gönlüne göre verir yaratan. Her biriniz icin dua ediyorum.Seni çok iyi anlıyorum. Rahatlamis olmanin huzurunu bana geçirdin. Ve inşallah bende çözümlerim. Aslında çözüm için şunu düşüyorum ilaçsız denemeyi ilaç kullandigim için takip ettiriyorum ve bu beni daha çok düşündüruyor. Bu ay olmazsa klomen kullanmicam bu ikinci kullanisim olacak . Allah sonumuzu Hayır etsin. Allah seninde muradina erdirsin saglikli sihhatli
Benimde klomenle iki yumosum oluyordu canım bakalım igneyle ne kadar olacak. Senin kaç yumosun olmuştu canım. Kaliteyi artiriyorsa iyi sevindim walla çünkü klomenle üç aydir olmadi.Arttiriyor cnm. Bana asilamayi doktor igneyle yapti. Igne kaliteyi arttiriyor dedi sansi daha yuksek dedi. Yoksa klomenle 2 ser yumosum olusuyordu
yok canım etmedi etmedigi yetmiyormuş gibi 13 mm yumurtama pazar günü çatlama iğnesi vur dedi vurmayacam pazartesi talibe gidicem başka doktoraDoktor takip etmedi mi? Ben igneyi kullandigimda doktor 2 gunde bir cagirdi bakti ona gore hep dozunu ayarladi.
Klomenle 2 oluyordu igneyle de 2 oldu. Ama igneyle dozu ayarlayabikiyorlar. Ona gore igne verip vermiyorlar. Benim dozlarim en dusuktu. Hatta en son iki gun en dusugun yarisini verdiler. Raporlar 3 kutu ilac aliniyor ben sadece bir tane kullandim. Bir de asilamam 10. Gun yapildi yani yumoslar daha hizli buyudu. Ama dogal yol yada asilama icin 3 yumostan fazlasini engellemeye calisiyorkar. Cogul gebelik olmasin diye.Benimde klomenle iki yumosum oluyordu canım bakalım igneyle ne kadar olacak. Senin kaç yumosun olmuştu canım. Kaliteyi artiriyorsa iyi sevindim walla çünkü klomenle üç aydir olmadi.
yok canım etmedi etmedigi yetmiyormuş gibi 13 mm yumurtama pazar günü çatlama iğnesi vur dedi vurmayacam pazartesi talibe gidicem başka doktora[/Q
Zeynepcim ben klomenle 5ay hiç yanıt alamadım ,1 kere büyüdü sadece ondada incir kürü ile desteklemiştim . Sonrasında femara kullandım ilk ay yine büyümedi,2. Kez kullandığımda çörek otu,bal ,tarçın kürü ile destekledim ve 2 ay üst üste olumlu yanıt aldım. Çörek otu ,bal,tarçın kürünü mutlaka tavsiye ederimBenimde klomenle iki yumosum oluyordu canım bakalım igneyle ne kadar olacak. Senin kaç yumosun olmuştu canım. Kaliteyi artiriyorsa iyi sevindim walla çünkü klomenle üç aydir olmadi.
Ben sadece catlattiklarimi soyledim bu arada. Yoksa arkasinda 10-12-14 falan vardi bi kac tane. Kac tane bilmiyorum. Oakland ne oldu bilmiyorum:) belki onlar buyumus catlamis bebis oldular:)Zeynepcim ben klomenle 5ay hiç yanıt alamadım ,1 kere büyüdü sadece ondada incir kürü ile desteklemiştim . Sonrasında femara kullandım ilk ay yine büyümedi,2. Kez kullandığımda çörek otu,bal ,tarçın kürü ile destekledim ve 2 ay üst üste olumlu yanıt aldım. Çörek otu ,bal,tarçın kürünü mutlaka tavsiye ederim
Ben çörek otunu geçen ay basliyim dedim tarçınin tadı migdemi bulandirdi iki gün anca yaptim canimZeynepcim ben klomenle 5ay hiç yanıt alamadım ,1 kere büyüdü sadece ondada incir kürü ile desteklemiştim . Sonrasında femara kullandım ilk ay yine büyümedi,2. Kez kullandığımda çörek otu,bal ,tarçın kürü ile destekledim ve 2 ay üst üste olumlu yanıt aldım. Çörek otu ,bal,tarçın kürünü mutlaka tavsiye ederim
Gonal f mi kullaniyorsun?Ben çörek otunu geçen ay basliyim dedim tarçınin tadı migdemi bulandirdi iki gün anca yaptim canimbu ay da deneyelim bakalim olmazsa aşılama dedi doktor zaten . inşallah asilamaya kalmadan olur dört gözle bekliyorum bakalim. Sizin için de çok seviniyorum simdiden hamile kalanlar için hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. Olmayanlara da en kisa zamanda nasip etsin
Evet canım gonal f 75 lik basladik bakalimGonal f mi kullaniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?