Sağol dualarin icin benimd dualarim seninle inciri normal mi yiyim yemeyi deniyimAmin canim sagolasin. İçinden gelen sesi dinle. Bana aşılama demişti ama ben normal yolla denemek istiyordum. İçimden gelen sesi dinledim doğru çıktı. Zaten klomende 2 ayda bir ay ara vermek iyiymiş diye duydum. Bu arada incir yemeyi unutma. Ben klomen kullanirkende yedim. Yumurtaliklari uyariyormuş. İnşallah gönlüne göre verir yaratan. Her biriniz icin dua ediyorum.
Ben normal kuru incir yedim. Kürünü de yapan var ama ben her türlü faydası olacağına inanıyorum.Sağol dualarin icin benimd dualarim seninle inciri normal mi yiyim yemeyi deniyim
Herşey için çok sağol inşallah güzel haberler veririm :)Ben normal kuru incir yedim. Kürünü de yapan var ama ben her türlü faydası olacağına inanıyorum.
Canimm bisi sorcamm klomen kullanirken mi yedin incirii kac yumurtan olduuBen normal kuru incir yedim. Kürünü de yapan var ama ben her türlü faydası olacağına inanıyorum.
Kuzum bi kaç incir ye ama yanı sıra çörekotu,bal,tarçın kuru yap . Ben çok faydasını gördüm ,İnşAllah sende görürsün canımCanimm bisi sorcamm klomen kullanirken mi yedin incirii kac yumurtan olduu
Bana bu ay da klomen verdi incir kuru yapayim diyorum ama kaynatinca icimi bulandiriyoo yesem ise yarar mi acaba
Zamani var mi cnm bu kurun adetin son gunu bu gun yani 6 gunuu bide corek otu mu yoksa yagi mi olculeri nedir acabaaKuzum bi kaç incir ye ama yanı sıra çörekotu,bal,tarçın kuru yap . Ben çok faydasını gördüm ,İnşAllah sende görürsün canım
Canım ben adetin 2. Yada 3. Günü başladım yemeye,2 aydır yumosum büyüyor çok şükürZamani var mi cnm bu kurun adetin son gunu bu gun yani 6 gunuu bide corek otu mu yoksa yagi mi olculeri nedir acabaa
Anlafim canimm tesekkur ederimm bu ay da gecti o zaman benim icinnCanım ben adetin 2. Yada 3. Günü başladım yemeye,2 aydır yumosum büyüyor çok şükür
Ölçüler yanılmıyorsam eğer ;
-12 yemek kaşığı bal
- 10 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı toz tarçın
Ben balı az geldiği için biraz daha bal ekleyip sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim.
Çörekotu yağı olmaz canım,aktarlarda çekilmişi satılıyor hatta
Bende kaynamisini yiyemem kuru inciri oldugu gibi yedim hergun 3-4 tane. Gunum gecti diye dusunme hemen basla kurlere gelecek aya faydasi olur ilac degil gida olduklari icin erken baslaman faydali olur. 4 yumurtam olmustu benimCanimm bisi sorcamm klomen kullanirken mi yedin incirii kac yumurtan olduu
Bana bu ay da klomen verdi incir kuru yapayim diyorum ama kaynatinca icimi bulandiriyoo yesem ise yarar mi acaba
Oyle yapicam canimm tesekkur ederimmBende kaynamisini yiyemem kuru inciri oldugu gibi yedim hergun 3-4 tane. Gunum gecti diye dusunme hemen basla kurlere gelecek aya faydasi olur ilac degil gida olduklari icin erken baslaman faydali olur. 4 yumurtam olmustu benim
Yarın vurabilirsin kuzum,sabah 11 gibi vursan,çarşamba gece 10 ile 3 arası ilk çalışma olurGünaydın kızlarrr :) bu gün başka bir doktora gittim aklınca bana kızdı tedavini sürdürdügün doktoruna git dedi aman çokta tın yumoşuma baktı 17 mm olmuş kızlar ne yapayım çatlama iğnesini vurayım mı sizce _?
Selam lamb kuzusu :)Slmm kuzularr
Kuzu kuzusu olduu buuSelam lamb kuzusu :)
Bende ondan öyle dedim kuzu kuzu meeee :))))Kuzu kuzusu olduu buu
Cok sevindim kuzum cok mashallah. Walla bence ikiz yolda:))) degerlerin cok guzel cnku:). Mashallah mashallah Rabbim nazarlardan saklasin. Canim keseyi Carsamba gunu belki gorebilirsin. Degerlerin hizli yukseliyor cunku.Canlarim bugünkü kan tahlili sonucucum ; 755.7 çıktı
Bebişim benimle Allahın izni ile ama yinede keseyi görüp kalp atışını duysak içimiz daha bi rahat olur :)
Doktorum çarşamba bir daha kana bakalım ,cumaya keseyi görürüz İnşAllah dedi
Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın,kimseyi evlat hasreti ile sınamasın,hakkımızda en hayırlısını en doğru zamanda versin İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?