Klomen kullananlar

Sağol dualarin icin benimd dualarim seninle inciri normal mi yiyim yemeyi deniyim

Ben normal kuru incir yedim. Kürünü de yapan var ama ben her türlü faydası olacağına inanıyorum.
Canimm bisi sorcamm klomen kullanirken mi yedin incirii kac yumurtan olduu
Bana bu ay da klomen verdi incir kuru yapayim diyorum ama kaynatinca icimi bulandiriyoo yesem ise yarar mi acaba

Bana bu ay da klomen verdi incir kuru yapayim diyorum ama kaynatinca icimi bulandiriyoo yesem ise yarar mi acaba
Kuzum bi kaç incir ye ama yanı sıra çörekotu,bal,tarçın kuru yap . Ben çok faydasını gördüm ,İnşAllah sende görürsün canım

Kuzum bi kaç incir ye ama yanı sıra çörekotu,bal,tarçın kuru yap . Ben çok faydasını gördüm ,İnşAllah sende görürsün canım
Zamani var mi cnm bu kurun adetin son gunu bu gun yani 6 gunuu bide corek otu mu yoksa yagi mi olculeri nedir acabaa

Zamani var mi cnm bu kurun adetin son gunu bu gun yani 6 gunuu bide corek otu mu yoksa yagi mi olculeri nedir acabaa
Canım ben adetin 2. Yada 3. Günü başladım yemeye,2 aydır yumosum büyüyor çok şükür
Ölçüler yanılmıyorsam eğer ;
-12 yemek kaşığı bal
- 10 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı toz tarçın

Ben balı az geldiği için biraz daha bal ekleyip sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim.

Çörekotu yağı olmaz canım,aktarlarda çekilmişi satılıyor hatta

Anlafim canimm tesekkur ederimm bu ay da gecti o zaman benim icinn

Bende kaynamisini yiyemem kuru inciri oldugu gibi yedim hergun 3-4 tane. Gunum gecti diye dusunme hemen basla kurlere gelecek aya faydasi olur ilac degil gida olduklari icin erken baslaman faydali olur. 4 yumurtam olmustu benim

Bende kaynamisini yiyemem kuru inciri oldugu gibi yedim hergun 3-4 tane. Gunum gecti diye dusunme hemen basla kurlere gelecek aya faydasi olur ilac degil gida olduklari icin erken baslaman faydali olur. 4 yumurtam olmustu benim
Oyle yapicam canimm tesekkur ederimm

Günaydın kızlarrr :) bu gün başka bir doktora gittim aklınca bana kızdı tedavini sürdürdügün doktoruna git dedi aman çokta tın yumoşuma baktı 17 mm olmuş kızlar ne yapayım çatlama iğnesini vurayım mı sizce _?

Yarın vurabilirsin kuzum,sabah 11 gibi vursan,çarşamba gece 10 ile 3 arası ilk çalışma olur

Ya bugün 17.günüm ve yumurta takibine gitmedim sadece bir kere gittim. 4 tane demişti cuma yine gel demişti gitmemistim pazartesi bugün yine gitmek istemedim. Çünkü catlatma için iğne yapmayacagini söyledi. Şimdi gitsem ikiski önercek bide daha çok kafaya takmis olacagim icin gitmeme karari aldim. Adet olana kadar. Ki umarım olmam .

Canlarim bugünkü kan tahlili sonucucum ; 755.7 çıktı
Bebişim benimle Allahın izni ile ama yinede keseyi görüp kalp atışını duysak içimiz daha bi rahat olur :)

Doktorum çarşamba bir daha kana bakalım ,cumaya keseyi görürüz İnşAllah dedi

Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın,kimseyi evlat hasreti ile sınamasın,hakkımızda en hayırlısını en doğru zamanda versin İnşAllah

Cok sevindim kuzum cok mashallah. Walla bence ikiz yolda:))) degerlerin cok guzel cnku:). Mashallah mashallah Rabbim nazarlardan saklasin. Canim keseyi Carsamba gunu belki gorebilirsin. Degerlerin hizli yukseliyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…