Klomen kullananlar

Çok sevindim, hayırlısı olsun inşallah. Resmini bekliyoruz.

Cok sevindim kuzum cok mashallah. Walla bence ikiz yolda:))) degerlerin cok guzel cnku:). Mashallah mashallah Rabbim nazarlardan saklasin. Canim keseyi Carsamba gunu belki gorebilirsin. Degerlerin hizli yukseliyor cunku.
Canım benim ağzından bal damlıyor,aslında istediğim hep ikizdi ama mühim olan sayısı değil sağlığı diyorum yine de

Evet kuzum bu hızla gidersek çarşamba görürüz diye düşünüyorum keseyi :)

Öpüyorum kuzum ,Rabbim herkesin bebeklerini bagışlasın

Hayirli olsun canimm

Orasi oyle saglikli olsun kuzularin. Hayirlisiyla ins ins. Belki dedigim dua saatine gelir kabul olur sabrinin sonu selamet diye bosa demezler. Sen de elhamd cok sabrettin. Ins Rabbim onun mukafati olarak sana ikiz verir:))). Benim ilk tahlil sonucum yuksek cikti. 125, doktor normalde 100 altinda olmasi lazim dedi. Yuksek olunca ikiz olma ihtimali yuksek dedi ama onemli olan dedi ilk tahlil degil yukselisi. Normalde iki gunde iki kati olur dedi. En fazla iki bucuk kati. Eger daha fazlaysa yuksek ihtimal ikiz dedi canim. Benimkiler tam iki kat devam etti seninkiler de mashallah:))) nazar degmesin. Heyacanli ultrasyon sonuclarinizi bekliyorum. Kuzulanirini gorelim

inşAllah canımmm ,Rabim yüzümüze baksınnnn :) :)
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyorum ,hele bi kalbinin yada kalplerinin attığını bir duyayım ,yıllardır çektiğim herşey tek tek silinecek hafızamdan inşAllahhh

yarın daha güzel haberler vermek isterim ,Allahım gönüllerimize göre versiinnnnnn

Amiiin amiiin. Hersey gececek ins. Bebislerini gorursun de duyarsin da ins. Sana el saglarlar ultrasyonda ins

arkadaşlar klomene ilk ay da günde bir tane kullandım. ikinci ay da üç tane kullansam olur mu bi sakıncası

arkadaşlar klomene ilk ay da günde bir tane kullandım. ikinci ay da üç tane kullansam olur mu bi sakıncası
Sonuç alamadıysan doktorun nasıl derse o şekilde kullan canım

Muhtemelen 2ye çıkaracaktır,çünkü yavaş yavaş arttırıyorlar :)

Canim bana doktor 2-3 arasinda pek fark yok dedi. Ben hep iki kullandom. 3. Ay baska bi doktor 3 cikardi 2-3 arasinda nasil olsa fark yok diye ama bende gorme bozuklugu yapti geri kendi doltoruma dondum 3. Gun geri 2ye dusurduk. Bir de ne kadar fark yoksa dese de 3 gun3 kullaninca arkasinda kucuk yumoslar buyudu ve kiste donustu. Bu yuzden en iyisi baska bir doktora git.

bn doktora gitmem istemediğim için kendim kullanmak istiyorum da acaba nasıl yapsam ilk ay 1 tane kullandım doktor oluşmamış yumurta dedi. şimi kendim 3 mü kullansam diyorum

bn doktora gitmem istemediğim için kendim kullanmak istiyorum da acaba nasıl yapsam ilk ay 1 tane kullandım doktor oluşmamış yumurta dedi. şimi kendim 3 mü kullansam diyorum
canım klomenı kesınlıkle doktor kontrolu olmadan kullanma. mutlaka bır doktorun kontrol etmesı gerekıyor. hem adetin 2-3 günü kist var mı diye bakıyorlar kist varsa kullandığunda daha çok büyür o da sana sıkıntı yapar ameliyata kadar gidebilir. yumurta büyütücü ilaçlarda doktor takibi çok çok önemli. çok fazla yumurtan da oluşabilir. ya bu topikte yada başka benzer topiğinde bir arkadaş yazmıştı doktora gitmeden kullanmuş klomeni. sonra hamile kalmış ama takipsiz kullanması çok büyük kist yapmış. hamileyken ameliyata girmek zorunda kalmış. benim yaptığımı sakın yapmayın diye yazmıştı

Off kırmızılar yine geldi. Aşılama yolları gözüktü.

hmm anladım canım tamam o zaman öyle yapim madem bide onunla uğraşmim

Mrb kızlar yumurtam kendiliginden çatlamış bu gün gittim doktora ve gözükmüyor yumurta dedi hadi hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…