Nasıl yani anlamadım. 2 aydır adet olmuyor musun. Bu normal değil. Ya hamile olmalısın yada bir sağlık sorunu. Doktoruna danışmadın mı bu durumumerhabalar bende aranıza yeni katılılıyorum..
bugün son reglimin üzerinden tam 2 ay geçti.. ayın 14'ünde doktoruma gittiğimde tahlillerimin ardından klomen tedavisine başlayacığımızı söyledi. progesteron değerim 9,07'ydi ve yumurtlaman olmuş adet olduktan sonra 4. günü başlıyoruz dedi.. regliye dair tüm belirtilerim var ama bir türlü olamadım.. yumurtlamadan ne kadar sonra regli olunur ki??
Hadi inşallah canım bizde bu ay güzel haberi veririz.Kizlarr kontrole gittimm 2 tane yumurtam olmuss 10mm hep bi tane olurduu
Benimki ikiz olsunn seninki üçüzzzz insallahhhhhhhhhhhHadi inşallah canım bizde bu ay güzel haberi veririz.
Ay inşallah canım benimBenimki ikiz olsunn seninki üçüzzzz insallahhhhhhhhhhh
Aslında etmesi gerekiyor canım bende okuyunca şaşırdım walla eşinin testi ne cikti sperm sayisi dusukse ondan mi dedi kibugün doktora gittim. sadece 1 ay klomen kullandım günde bir tane. adet oldum doktora gittim bna hiç uğraşma tüp bebek merkezlerine git dedi. neden böyle dedi ki devam atmesi gerekmiyor mu klomene
Canım hemen başka doktora görün bence. Şimdi kafana göre 3e çıkartma. Klomeninde fazlası zarar. Yanlış bişey yapma. Başka doktora gitme şansın varsa gitya eşimin iyi herşey. ve bn daha 21 yaşındayım ne tüp bebeği. bn dezorladım doktoru günde 2 defa daha kullan dedi şimdi bide öyle bakalım olmazsa git dedi. neden devam etmiyo ki çok sinirlendim. bn de 2 yerine 3 defa kullanacam
evet işte bn de öyle diyorum 21 yaşında bn neden tüp bebek yaptırım. ne biçim doktor anlamadım. bn de başka doktora gidecem artık. bni çok ümitsizliğe düşürdüCanım hemen başka doktora görün bence. Şimdi kafana göre 3e çıkartma. Klomeninde fazlası zarar. Yanlış bişey yapma. Başka doktora gitme şansın varsa git
21 yaşında ne tüp bebeği allah aşkına
Cnm tüp bebek merkeze tüp bebek yap diye dememiştir. Tüp bebekteki dıktorlar da öyle klomen kullandırıyorlar bakıyorlar. Sadece bu işle yğraştıkları için daha iyi anlıyorlar.ya eşimin iyi herşey. ve bn daha 21 yaşındayım ne tüp bebeği. bn dezorladım doktoru günde 2 defa daha kullan dedi şimdi bide öyle bakalım olmazsa git dedi. neden devam etmiyo ki çok sinirlendim. bn de 2 yerine 3 defa kullanacam
bilmiyorum ki bn yanlış anladım belki de doğrudur :)Cnm tüp bebek merkeze tüp bebek yap diye dememiştir. Tüp bebekteki dıktorlar da öyle klomen kullandırıyorlar bakıyorlar. Sadece bu işle yğraştıkları için daha iyi anlıyorlar.
Günaydın güzel anne adayları
Mutlu,umutlu,pozitif bir hafta olsun İnşAllah
Öpüyorum herkesi[/QUOTE cnm selam hayırlı olsın çok sevindim seninki kaç haftalık benimki 6 hafta 5 günlük bulantılarım çok fazla sendede varmı merakk ettim
Cnm benim doktorum da 3 ay klomen kullandirdi sonra tup bebek merkeze gonderdi. Ordaki doktor bakti dedi ki esinin sonuclarina gore ya devam edecegiz yada asilamaya gececegiz.bilmiyorum ki bn yanlış anladım belki de doğrudur :)
he anladım şimdi o da öyle bişey demek istedi yaniCnm benim doktorum da 3 ay klomen kullandirdi sonra tup bebek merkeze gonderdi. Ordaki doktor bakti dedi ki esinin sonuclarina gore ya devam edecegiz yada asilamaya gececegiz.
canim Dr tavsiyesine uysan iyi olur bende kullandim klomen ama fazla kullanmisim fazla yumurta olmuş Dr dediki fazla yumurta olması da iyi değilya eşimin iyi herşey. ve bn daha 21 yaşındayım ne tüp bebeği. bn dezorladım doktoru günde 2 defa daha kullan dedi şimdi bide öyle bakalım olmazsa git dedi. neden devam etmiyo ki çok sinirlendim. bn de 2 yerine 3 defa kullanacam
Amin canım ne zaman batinGünaydın kızlar heyecanlı bekleyiş sürüyor Rabbim herkezin gönlüne göre versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?