Klomen kullananlar

merhabalar bende aranıza yeni katılılıyorum..

bugün son reglimin üzerinden tam 2 ay geçti.. ayın 14'ünde doktoruma gittiğimde tahlillerimin ardından klomen tedavisine başlayacığımızı söyledi. progesteron değerim 9,07'ydi ve yumurtlaman olmuş adet olduktan sonra 4. günü başlıyoruz dedi.. regliye dair tüm belirtilerim var ama bir türlü olamadım.. yumurtlamadan ne kadar sonra regli olunur ki??

Nasıl yani anlamadım. 2 aydır adet olmuyor musun. Bu normal değil. Ya hamile olmalısın yada bir sağlık sorunu. Doktoruna danışmadın mı bu durumu

arkadaşlar kırmızıları gördüm ama çok mutluyum çok. adetim düzene girdi klomen kullandım günde bir defa bu ay başlamıştım o mu etkili oldu acaba. ayy inşallah önüüzde kiay da hamiş olurum yuppiiiii :)

bugün doktora gittim. sadece 1 ay klomen kullandım günde bir tane. adet oldum doktora gittim bna hiç uğraşma tüp bebek merkezlerine git dedi. neden böyle dedi ki devam atmesi gerekmiyor mu klomene

bugün doktora gittim. sadece 1 ay klomen kullandım günde bir tane. adet oldum doktora gittim bna hiç uğraşma tüp bebek merkezlerine git dedi. neden böyle dedi ki devam atmesi gerekmiyor mu klomene
Aslında etmesi gerekiyor canım bende okuyunca şaşırdım walla eşinin testi ne cikti sperm sayisi dusukse ondan mi dedi ki

ya eşimin iyi herşey. ve bn daha 21 yaşındayım ne tüp bebeği. bn dezorladım doktoru günde 2 defa daha kullan dedi şimdi bide öyle bakalım olmazsa git dedi. neden devam etmiyo ki çok sinirlendim. bn de 2 yerine 3 defa kullanacam

Canım hemen başka doktora görün bence. Şimdi kafana göre 3e çıkartma. Klomeninde fazlası zarar. Yanlış bişey yapma. Başka doktora gitme şansın varsa git
21 yaşında ne tüp bebeği allah aşkına

evet işte bn de öyle diyorum 21 yaşında bn neden tüp bebek yaptırım. ne biçim doktor anlamadım. bn de başka doktora gidecem artık. bni çok ümitsizliğe düşürdü

Cnm tüp bebek merkeze tüp bebek yap diye dememiştir. Tüp bebekteki dıktorlar da öyle klomen kullandırıyorlar bakıyorlar. Sadece bu işle yğraştıkları için daha iyi anlıyorlar.

Cnm tüp bebek merkeze tüp bebek yap diye dememiştir. Tüp bebekteki dıktorlar da öyle klomen kullandırıyorlar bakıyorlar. Sadece bu işle yğraştıkları için daha iyi anlıyorlar.
bilmiyorum ki bn yanlış anladım belki de doğrudur :)

bilmiyorum ki bn yanlış anladım belki de doğrudur :)
Cnm benim doktorum da 3 ay klomen kullandirdi sonra tup bebek merkeze gonderdi. Ordaki doktor bakti dedi ki esinin sonuclarina gore ya devam edecegiz yada asilamaya gececegiz.

Cnm benim doktorum da 3 ay klomen kullandirdi sonra tup bebek merkeze gonderdi. Ordaki doktor bakti dedi ki esinin sonuclarina gore ya devam edecegiz yada asilamaya gececegiz.
he anladım şimdi o da öyle bişey demek istedi yani

canim Dr tavsiyesine uysan iyi olur bende kullandim klomen ama fazla kullanmisim fazla yumurta olmuş Dr dediki fazla yumurta olması da iyi değil
sancı verdi fazla kullandığım için ama ben bilmeden fazla kullandım unutarak aldım yani sancı vermesi de yumurtalarin fazla büyümesi ve fazla yumurtlama olmasiymis

Günaydın kızlar heyecanlı bekleyiş sürüyor Rabbim herkezin gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…