Klomen kullananlar

Canım göğüslerim çok ağrıyor ya ama onu hamilelige yoramiyorum çünkü hasta olmadan önce de agrir sende var mi
bende yok canım gögüs agrısı hasta olacagım zamanda olmazdı ara ara kasık agrısı var ama üşüttügüm zamanlarda da agrım oluyordu kendime ümit vermek istemiyorum rüyamda üçüz bebegim oluyor ya artık nasıl heycanla bekliyorsam düşün :)

arkadaslar bı sorum olcak. benı yumurta takıbı ıcın 4 nısanda doktor cagırdı. 4 nısan cumartesiye denk gelıyo ve benım yumurtlama gunum.pazarteside ayın 6sında asılama yapılacak.diyelım ki gıttıgımde kontrole benım yumurtam catlamıs olsa.pazartesiye kadar ölmezmı o yumurta.

Ay hadi inşallah canım rüyan gerçek olur üçüz bebislerin gelir testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım

arkadaşlar bugün doktora gittim ama dediklerinden hiç bişey anlamadım. üstten ultrasonla baktı. sağ da var dedi. ama hiç ihtimal vermiyorum dedi. bna ultrasonun çıktısını versi. sol tarafta hiç bişey yazmıyo sağda yazılar var bide an altta. 18.6 mm diyo. dedim nu kist mi dedim hayır dedi. olması geren bi kist dedi. bn anlamadım hem kist diyo. hem kist değil diyo. hiç sanmıyorum dedi. bn de hi. soru bile sormadan çıktım. yumurtam oluşmuş mu acaba anlamadım. lütfen sizden tecrübelerinizden akıl istiyorum. saçmaladı gitti adam. ne var diyo ne yok diyo ya

canım biz ne desek sana yanlış bilgi olur sen en iyisi başka doktora git hiç vakit kaybetmeden

Canim onun tip dilindeki adi kistli bisey kist degil yumurta aslinda. Umutsuz olma benim 4 yumurtam olmustu en buyugu 18mm idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…