çok mutlu oldum şimdi ya. eczane reçetesiz yapar mı acaba. iğneyi olunca ne zaman ilişkiye girmelievet oluşmuş. istersen pregnyl yaptır 2 doz 36 saat sonra denemeye başlayın. Şansınızı denemekten zarar gelmez.
reçetesiz oluyor mu bilmiyorum zaten 2 dozu 20 tl falan. sen doktora ısrar et olmadı sağlık ocağında yazdırırsın. iğneyi olduktan sonra 36. saatte başlayın bir gün arayla 1 hafta deneyin bence. İnşallah iyi sonuç alırsın. Doktorunla da kafanın uyması önemli. Hamilelik anlaşamadığın doktorla geçebilecek bir durum değil. Baktın olmuyor değiştir doktorunu.çok mutlu oldum şimdi ya. eczane reçetesiz yapar mı acaba. iğneyi olunca ne zaman ilişkiye girmeli
Canım benimde senin gibi olmuştu dört beş ay önce doktor yumurta var ama icten kanamali yani kiste dönüşüyor dedi. 19 milimdi. O kadar uzulmustum ki igne vurmiycak misiniz dedim hayir dedi zaten kiste donusmek uzere igne de iyicene tetikleyip kist yapar ve kisti büyütür dedi o ay gün aşırı iliski önerdi baska bisey yaptirmadi . sen gibi bende çok uzulmustum. Sana tavsiyem canım başka bir doktora görün ondan sonra igne vurdur. Çünkü kist olursa bir ay da onu geçirmek için yasmin hapini veriyorlar yani bir ayin daha geçmiş oluyor.çok mutlu oldum şimdi ya. eczane reçetesiz yapar mı acaba. iğneyi olunca ne zaman ilişkiye girmeli
evet doğru gerçekten. istanbula gidecem orda görünecem. inşallah hayırlısı olur. iiyi doktora rastlamak çok önemliCanım benimde senin gibi olmuştu dört beş ay önce doktor yumurta var ama icten kanamali yani kiste dönüşüyor dedi. 19 milimdi. O kadar uzulmustum ki igne vurmiycak misiniz dedim hayir dedi zaten kiste donusmek uzere igne de iyicene tetikleyip kist yapar ve kisti büyütür dedi o ay gün aşırı iliski önerdi baska bisey yaptirmadi . sen gibi bende çok uzulmustum. Sana tavsiyem canım başka bir doktora görün ondan sonra igne vurdur. Çünkü kist olursa bir ay da onu geçirmek için yasmin hapini veriyorlar yani bir ayin daha geçmiş oluyor.
Evet canım . Insallah en kisa zamanda kavuşuruz bebislerimize canımevet doğru gerçekten. istanbula gidecem orda görünecem. inşallah hayırlısı olur. iiyi doktora rastlamak çok önemli
inşallah canım inşallaaahEvet canım . Insallah en kisa zamanda kavuşuruz bebislerimize canım
Bu arada her kist klomen kullanöaya engel değilmiş. Benim de ilk aydan snra kistim oluştu snra bir ay ara verdim. Hamile kaldığım ay doktora gittiğimde doktor 3 tane kist var dedi çok ğzğldüm ama o dedi ki tahlil yaptırmprohesrteron sallamıyorlarsa tedaviye devamCanım benimde senin gibi olmuştu dört beş ay önce doktor yumurta var ama icten kanamali yani kiste dönüşüyor dedi. 19 milimdi. O kadar uzulmustum ki igne vurmiycak misiniz dedim hayir dedi zaten kiste donusmek uzere igne de iyicene tetikleyip kist yapar ve kisti büyütür dedi o ay gün aşırı iliski önerdi baska bisey yaptirmadi . sen gibi bende çok uzulmustum. Sana tavsiyem canım başka bir doktora görün ondan sonra igne vurdur. Çünkü kist olursa bir ay da onu geçirmek için yasmin hapini veriyorlar yani bir ayin daha geçmiş oluyor.
Kistin olmasi hamile kalmaya engel degil tabi canım ama yumurta kiste dönüşüyor ise catlatma ignesi veya tekrar öbür ay klomen vermiyorlar daha da buyur diye.Bu arada her kist klomen kullanöaya engel değilmiş. Benim de ilk aydan snra kistim oluştu snra bir ay ara verdim. Hamile kaldığım ay doktora gittiğimde doktor 3 tane kist var dedi çok ğzğldüm ama o dedi ki tahlil yaptırmprohesrteron sallamıyorlarsa tedaviye devam
İşte hamile kaldığım ay doktorum her kist klomen kullanmaya engel değiş dedi. Kan tahlili yaptırdı. Eğer progesyeron seviyesi yüksek değilse klomen kullanmak kistleri büyürmüyormuş. Benim progesteronum düşük çıktı ve ben kullandom. Kistler de her kontrolde daha küçük çıktı.Kistin olmasi hamile kalmaya engel degil tabi canım ama yumurta kiste dönüşüyor ise catlatma ignesi veya tekrar öbür ay klomen vermiyorlar daha da buyur diye.
Kist cesitleri farkli oluyor. Benim kistim yumurtaydi sonra kanamali kiste döndü onun içinde doktor kuculsun bir ay sonra devam edelim tedaviye dedi ondan igne vurmadi ki uzgungul un de normal kist degil yumurta henüz onun için ben sadece arkadaşi bilgilendirmek istedim eğer igne yaparsa tamam hamile kalmaya engel degil ama yumurta igneye etki gosterip buyuyebiliyormus öyle olursa da ben yaşadım 4 cm kistim oldugumda oturup kalkamadigimi biliyorum.İşte hamile kaldığım ay doktorum her kist klomen kullanmaya engel değiş dedi. Kan tahlili yaptırdı. Eğer progesyeron seviyesi yüksek değilse klomen kullanmak kistleri büyürmüyormuş. Benim progesteronum düşük çıktı ve ben kullandom. Kistler de her kontrolde daha küçük çıktı.
Canim benimki de yumurta kistiydi. Klomenden dolayi olusmustum. Catlamayan ve arkadan buyuyen yumoslar kiste donustu. Sanciya gelince ise o ben de sanci cektim. 3,5 cm kistim.ama dedigim gibi ilk doktorumla bir ay ara verdik. Ikinci doktorum isesadece. Kan tahlili yaptirdiktan sonra devam edebiliriz dedi yoksa ara verecektik bKist cesitleri farkli oluyor. Benim kistim yumurtaydi sonra kanamali kiste döndü onun içinde doktor kuculsun bir ay sonra devam edelim tedaviye dedi ondan igne vurmadi ki uzgungul un de normal kist degil yumurta henüz onun için ben sadece arkadaşi bilgilendirmek istedim eğer igne yaparsa tamam hamile kalmaya engel degil ama yumurta igneye etki gosterip buyuyebiliyormus öyle olursa da ben yaşadım 4 cm kistim oldugumda oturup kalkamadigimi biliyorum.
Neyse canım her doktorun kendine ait yöntemi varCanim benimki de yumurta kistiydi. Klomenden dolayi olusmustum. Catlamayan ve arkadan buyuyen yumoslar kiste donustu. Sanciya gelince ise o ben de sanci cektim. 3,5 cm kistim.ama dedigim gibi ilk doktorumla bir ay ara verdik. Ikinci doktorum isesadece. Kan tahlili yaptirdiktan sonra devam edebiliriz dedi yoksa ara verecektik b
Canım Günaydın aklimdasin test yaptin mi :)Günaydın kızlar :))
Tatlım pazar günü idrar testi yaptım çıkmadı bekliyorum bakalım yarın regil olucam mı çok heycanlıyım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhCanım Günaydın aklimdasin test yaptin mi :)
Eğer ki hesaplamalarım veya adet düzensizliği olmaz ise 31 günde oluyorum canım yarın regil günüm bakalım ne olacak geçen sana 4 nisan die yanlış söylemişim k. bakma emiCanım Günaydın aklimdasin test yaptin mi :)
Önemli değil canım hadi inşallah güzel haberler verirsinEğer ki hesaplamalarım veya adet düzensizliği olmaz ise 31 günde oluyorum canım yarın regil günüm bakalım ne olacak geçen sana 4 nisan die yanlış söylemişim k. bakma emi
geçmesini beklerim canım eger geçerse İnşallahhhhh :)Önemli değil canım hadi inşallah güzel haberler verirsinyarın mı yapcaksın yoksa geçmesini mi bekliyceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?