Klomen kullananlar

çok mutlu oldum şimdi ya. eczane reçetesiz yapar mı acaba. iğneyi olunca ne zaman ilişkiye girmeli
reçetesiz oluyor mu bilmiyorum zaten 2 dozu 20 tl falan. sen doktora ısrar et olmadı sağlık ocağında yazdırırsın. iğneyi olduktan sonra 36. saatte başlayın bir gün arayla 1 hafta deneyin bence. İnşallah iyi sonuç alırsın. Doktorunla da kafanın uyması önemli. Hamilelik anlaşamadığın doktorla geçebilecek bir durum değil. Baktın olmuyor değiştir doktorunu.
 
çok mutlu oldum şimdi ya. eczane reçetesiz yapar mı acaba. iğneyi olunca ne zaman ilişkiye girmeli
Canım benimde senin gibi olmuştu dört beş ay önce doktor yumurta var ama icten kanamali yani kiste dönüşüyor dedi. 19 milimdi. O kadar uzulmustum ki igne vurmiycak misiniz dedim hayir dedi zaten kiste donusmek uzere igne de iyicene tetikleyip kist yapar ve kisti büyütür dedi o ay gün aşırı iliski önerdi baska bisey yaptirmadi . sen gibi bende çok uzulmustum. Sana tavsiyem canım başka bir doktora görün ondan sonra igne vurdur. Çünkü kist olursa bir ay da onu geçirmek için yasmin hapini veriyorlar yani bir ayin daha geçmiş oluyor.
 
evet doğru gerçekten. istanbula gidecem orda görünecem. inşallah hayırlısı olur. iiyi doktora rastlamak çok önemli
 
Bu arada her kist klomen kullanöaya engel değilmiş. Benim de ilk aydan snra kistim oluştu snra bir ay ara verdim. Hamile kaldığım ay doktora gittiğimde doktor 3 tane kist var dedi çok ğzğldüm ama o dedi ki tahlil yaptırmprohesrteron sallamıyorlarsa tedaviye devam
 
Kistin olmasi hamile kalmaya engel degil tabi canım ama yumurta kiste dönüşüyor ise catlatma ignesi veya tekrar öbür ay klomen vermiyorlar daha da buyur diye.
 
Kistin olmasi hamile kalmaya engel degil tabi canım ama yumurta kiste dönüşüyor ise catlatma ignesi veya tekrar öbür ay klomen vermiyorlar daha da buyur diye.
İşte hamile kaldığım ay doktorum her kist klomen kullanmaya engel değiş dedi. Kan tahlili yaptırdı. Eğer progesyeron seviyesi yüksek değilse klomen kullanmak kistleri büyürmüyormuş. Benim progesteronum düşük çıktı ve ben kullandom. Kistler de her kontrolde daha küçük çıktı.
 
Kist cesitleri farkli oluyor. Benim kistim yumurtaydi sonra kanamali kiste döndü onun içinde doktor kuculsun bir ay sonra devam edelim tedaviye dedi ondan igne vurmadi ki uzgungul un de normal kist degil yumurta henüz onun için ben sadece arkadaşi bilgilendirmek istedim eğer igne yaparsa tamam hamile kalmaya engel degil ama yumurta igneye etki gosterip buyuyebiliyormus öyle olursa da ben yaşadım 4 cm kistim oldugumda oturup kalkamadigimi biliyorum.
 
Canim benimki de yumurta kistiydi. Klomenden dolayi olusmustum. Catlamayan ve arkadan buyuyen yumoslar kiste donustu. Sanciya gelince ise o ben de sanci cektim. 3,5 cm kistim.ama dedigim gibi ilk doktorumla bir ay ara verdik. Ikinci doktorum isesadece. Kan tahlili yaptirdiktan sonra devam edebiliriz dedi yoksa ara verecektik b
 
Neyse canım her doktorun kendine ait yöntemi var
 
merhaba arkadaşlar iki düşüğüm oldu.ara verdikten sonra dr gittik geçen ay klomen verdi kullandım beşgün.bu ay adetim çok saçma sapan geldi.kahverengi leke şeklinde çok az geldi.dr gittik ikinci günü iltihap var dedi.anlamadım gecen ay bişey yoktu.bu ay vermedi klomen ne yapmam gerekiyor benim durumumda olanlar varmi çok üzgünüm.umutlandık ama olmadı.
 
merhaba arkadaşlar. ben 2 yıllık evliyim. 1 yıl önce bir gebeliğim oldu ama 8.haftada düşükle sonuçlandı. o zamandan beri ne kadar denediysek de hamile kalamadım. bu süre içerisinde farklı doktorlar tarafından önerilen farklı ilaç tedavileri denedik. geçen ay kasıklarımda ağrı var diye bir doktora gittim, iltihap yapmış bir de senin yumurtan çalışmıyor tedavi oldun mu dedi. basit bir muayene diye gidip de böyle bir sorunu gören doktora hemen üreme geçmişimi anlattım. iltihap için antibiyotik verdi kullandım normal şekilde adet gördüm. bugün adetimin 5.günü ve klomen kullanmamı söyledi. daha önceki ilaç denemlerimin başarısız olduğunu bildiği için günde 2 kere 5 gün kullan dedi. ilaç bittikten 2gün sonra tekrar kontrole gideceğim inşallah ilişki için uygun günleri söyleyecek. klomen kullananlar çoğul gebelik yaşıyor diye okuyorum forumlarda, çoğul tekil fark etmez yeter ki hayırlısıyla olsun artık.
 
Eğer ki hesaplamalarım veya adet düzensizliği olmaz ise 31 günde oluyorum canım yarın regil günüm bakalım ne olacak geçen sana 4 nisan die yanlış söylemişim k. bakma emi
Önemli değil canım hadi inşallah güzel haberler verirsin yarın mı yapcaksın yoksa geçmesini mi bekliyceksin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…