Klomen kullananlar

Günaydın kızlarrr bu gün bana çok dua edin olur mu Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah bebegim benimledir :)

kızlar malesef bu ay da kısmet degilmiş yarın doktora gidecegim rahim filmi isteyecegim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhh

bugün doktora gittim bana klomen yazdı eşimde sperm hareketsizliği var saçma değil mi

Eşin için bişey yazmadılar mı
ocak ayından itibaren tedavi görüyo eşim ama belli başlı şöyle göze carpar gibi bi ilerleme olmadı ki yani sırf ilaç yazmak için mi her ay yanına cağırıyo yokda muayene parası için mi bilmedim ne bilim sinirlenecek yer mi arıyorum bilemedim ama ben yumurtlasam nolacak

Eşin için ameliyat tavsiye etmedi mi doktor

Eşin için ameliyat tavsiye etmedi mi doktor
yok canım gerek duymadı heralde of ya ama haksızmıyım ben şimdi niye yumurtluyorum hani sorun olsa adet düzeninde hormonda falan neyse ....sen kullandın mı klomen bu ilaçlar bitince ne olacak

yok canım gerek duymadı heralde of ya ama haksızmıyım ben şimdi niye yumurtluyorum hani sorun olsa adet düzeninde hormonda falan neyse ....sen kullandın mı klomen bu ilaçlar bitince ne olacak
Tabiki kullandım. bende de eşimdede sıkıntı yok. Allaha Şükür. Ama sebepsiz hamile kalamıyorum. 2kere klomen kullandım. Olmadı. Aşılama yaptırdım. Tutmadı. Eşin hakkında erkek infertilitesi sayfasında araştır bence. Belki yardımcı olurlar

Canım ben kullanmadım klomen ama kullanan sizinle benzer durumda olan arkadaşım oldu. Bana şu şekilde açıkladı: spermlerde sayı olarak yetersizlik veya hareket yavaşlığı olduğunda yumurtalar fazla olsun ki sperm bir yumurtayı dölleyemezse diğerini dölleyebilsin yani döllenme ihtimalini arttırmak için kullandırıyormuş doktorlar

sağol canım ...neyse bide onu deneyelim alıştık ilaca ona buna benim eşimin sperm sayısı 1 ml de 71 milyon tamamı da 355 milyon sayıda sıkıntı yok da hareketlerde var hızlı ileri hareketli %10, yavaş ileri hareketli %25, yerinde hareketli %35, hareketsiz %30 ....3 aydır proxeed plus kullanıyoruz keçiboynuzu havuc suyu kürleri falan filan gecen ayda hsg çekildim şimdi klomen e sıra geldi galiba off çok sıkıntılı bi süreç

Cnm ayni sorun bizdeydi 3 ay klomen kullandim tutmadi asilama yaptirdik 4.de igne kullandim cok sukur hemen tuttu. Esinin sonuclari cok kotu degil sanki.

Cnm ayni sorun bizdeydi 3 ay klomen kullandim tutmadi asilama yaptirdik 4.de igne kullandim cok sukur hemen tuttu. Esinin sonuclari cok kotu degil sanki.
bizimde aşılamdan başka kurtuuşumuz yok gibi gözüküyor bakalım bu ay da bunu deneyelim olmadı bırakıcam hepsini çok bunaldım bir yıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…