- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
4.aşılama da nı tuttu. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasipetsinCnm ayni sorun bizdeydi 3 ay klomen kullandim tutmadi asilama yaptirdik 4.de igne kullandim cok sukur hemen tuttu. Esinin sonuclari cok kotu degil sanki.
Cnm ben de cok bunalmistim artik dayanamiyordum ama cok sukur bebisimizi bekliyoruz. Bence tedavini birakma. Asilamayi da dene o da 3 sefer yapiliyor. Benimkide sukurler olsun ilkte tuttu ama daha cok 2. Tutuyormusbizimde aşılamdan başka kurtuuşumuz yok gibi gözüküyor bakalım bu ay da bunu deneyelim olmadı bırakıcam hepsini çok bunaldım bir yıldır
hayırlısı olsun ne diyeyim cnm allah kucağına almayı nasip etsinCnm ben de cok bunalmistim artik dayanamiyordum ama cok sukur bebisimizi bekliyoruz. Bence tedavini birakma. Asilamayi da dene o da 3 sefer yapiliyor. Benimkide sukurler olsun ilkte tuttu ama daha cok 2. Tutuyormus
amin canim Rabbim butun isteyenlere versinhayırlısı olsun ne diyeyim cnm allah kucağına almayı nasip etsin
Yok cnm ilk asilama. Asilamayi doktor hemen igneli yapti. Klomenle yapmadi. 3 ay dogal yolla denedii4.aşılama da nı tuttu. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasipetsin
Valla 3 aydır ilaç kur bi gıdım ilerlemedi ve doğal olarak çocuk da yok inşallah olurkızlar mrb...eşimde sperm hareketsizliği çıktı una ragmen gebe kalan var mı
Canım benim bir arkadaşım vardı. iki yıllık evliydi çocuk istiyordu eşinde sperm yetersizliği çıktı eşi ilaç kullanmaya başladı beş ay içerisinde farkına varmadan kız hamile kaldı şuan yedi aylık hamile .kızlar mrb...eşimde sperm hareketsizliği çıktı una ragmen gebe kalan var mı
Geçmiş olsun. Erkek infertilitesi sayfasında araştırırsan daha çok yardımcı olurlarkızlar mrb...eşimde sperm hareketsizliği çıktı una ragmen gebe kalan var mı
Valla 3 aydır ilaç kur bi gıdım ilerlemedi ve doğal olarak çocuk da yok inşallah olur
Canım benim bir arkadaşım vardı. iki yıllık evliydi çocuk istiyordu eşinde sperm yetersizliği çıktı eşi ilaç kullanmaya başladı beş ay içerisinde farkına varmadan kız hamile kaldı şuan yedi aylık hamile .
Geçmiş olsun. Erkek infertilitesi sayfasında araştırırsan daha çok yardımcı olurlar
ordanda baktım ama sürekli burayı kullandığım için burayan yazmak itedim
Valla 3 aydır ilaç kur bi gıdım ilerlemedi ve doğal olarak çocuk da yok inşallah olur
Proxeed plus kullanıyor canım 7. Kutudayızhangi ilacı kulanıyor eşin
Proxeed plus kullanıyor canım 7. Kutudayız
bnm de klomenle bi yumurtam oluşmuyo. eşim de sperm hareketliliği sıfır. olmicak galibaartık ümidim kalmadı doktora gitmek hiç istemiyorum
valla bna adetin onuncu günü gel dedi ona da gittim üstten baktı. yumurta oluşmamış dedi. bi daha da ne çağırdı ne de bişey yaptıKlomen bittikten kaç gün sonra doktor a gittiniz bugün aradım doktor u pazartesi günü gel dedi geç değilmi adetin 13. Günü oluyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?