Klomen kullananlar

bizimde aşılamdan başka kurtuuşumuz yok gibi gözüküyor bakalım bu ay da bunu deneyelim olmadı bırakıcam hepsini çok bunaldım bir yıldır
Cnm ben de cok bunalmistim artik dayanamiyordum ama cok sukur bebisimizi bekliyoruz. Bence tedavini birakma. Asilamayi da dene o da 3 sefer yapiliyor. Benimkide sukurler olsun ilkte tuttu ama daha cok 2. Tutuyormus

Cnm ben de cok bunalmistim artik dayanamiyordum ama cok sukur bebisimizi bekliyoruz. Bence tedavini birakma. Asilamayi da dene o da 3 sefer yapiliyor. Benimkide sukurler olsun ilkte tuttu ama daha cok 2. Tutuyormus
hayırlısı olsun ne diyeyim cnm allah kucağına almayı nasip etsin

kızlar mrb...eşimde sperm hareketsizliği çıktı una ragmen gebe kalan var mı

kızlar mrb...eşimde sperm hareketsizliği çıktı una ragmen gebe kalan var mı
Canım benim bir arkadaşım vardı. iki yıllık evliydi çocuk istiyordu eşinde sperm yetersizliği çıktı eşi ilaç kullanmaya başladı beş ay içerisinde farkına varmadan kız hamile kaldı şuan yedi aylık hamile .

eşimde kullanmaya başladı ama bakalım inş hayırlısı ile olur

bnm de klomenle bi yumurtam oluşmuyo. eşim de sperm hareketliliği sıfır. olmicak galiba artık ümidim kalmadı doktora gitmek hiç istemiyorum

bnm de klomenle bi yumurtam oluşmuyo. eşim de sperm hareketliliği sıfır. olmicak galiba artık ümidim kalmadı doktora gitmek hiç istemiyorum

Canım umudunu kaybetme sakının
Hayırlısı ne zaman ise o zmn olur ins allah im.bizleride sevindirir ins

Klomen bittikten kaç gün sonra doktor a gittiniz bugün aradım doktor u pazartesi günü gel dedi geç değilmi adetin 13. Günü oluyor o zaman

Klomen bittikten kaç gün sonra doktor a gittiniz bugün aradım doktor u pazartesi günü gel dedi geç değilmi adetin 13. Günü oluyor o zaman
valla bna adetin onuncu günü gel dedi ona da gittim üstten baktı. yumurta oluşmamış dedi. bi daha da ne çağırdı ne de bişey yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…