Klomen kullananlar

Bulamadım maalesef çok fazla işime yarayan blgi yan etkilerinden başka. Onları okumak da huzursuz etti beni...

O zaman hiç okuma derim bende burada klomenle ilgili olumsuz konular gördüm hiç girip takip etmiyorum moralim bozuluyor diye bence bu durumu en iyi doktorunla halledersin ve sana tavsiyem doktoruna güven..bana da çoğu kişi klomen rahime zararlı şöyle kötü böyle kötü dediler ama doktorum böyle bir durum yok dedi bende ona güvenip kötü düşünmeyi bıraktım bence sende pozitif ol işin kötü tarafını aklına bile getirmemeye çalış..negatif olursan işlerinde o yönde gider o yüzden hep pozitif olmaya çalış..

Tamam canım çok sağol moralin için. Ben dayanamayıp okuyorum. Zaten rahim incelmesi konusunu da endişe etmiştim ama bu iğneler biraz da bu durumu güçlendirmek hem de bir yandan folikül büyümesini devam ettirmek için verildi. Ama bazı riskleri varmış. Doktor hiç bahsetmedi. Yan etkilerini görünce bazıları internette bahsedilmediği için o günün dozunu almadan önce sormak için telefon açtım. Ona kızdı, bırakın o zaman tedavinizi yumurtalarınız da bozulsun kaprisini yaptı. Giderayak üzdü bizi. Güvenim yok değil ama böyle bir durumda bizi sırf pazar telefon açtık ve danışma gereği duyduk diye yarı yolda bırakmaya kalkıyorsa devam etmemiz mümkün değil. Bu siklus sonrası başka bir doktora artık... Yani hamile kalırsam. Yoksa doğal yolla denemeye devam edeceğim.

Doktor çok önemli cidden bende kaç doktor gezdim sonunda çok güler yüzlü ilgili birini buldum gerçi muayene ücreti biraz tuzlu ama değer bence o yüzden sende eğer doktordan o elektriği alamadıysan başkasına git çünkü bu dönemlerde stres olmamak çok önemli ki doktorlarda bu konuda en büyük etken..onun seni rahatlatması lazım..inşallah bu ay hamile kalırsın da hiç bunları dert etmene gerek kalmaz canım :)

Bence de... Ben de tavsiyeyle gitmiştim. Gözüm de tutmuştu ama... Bu arada sana mesaj atmaya çalıştım ama sanırım açık değil ayarlarında. O yüzden detaylı yazamadım. Sen iyisindir umarım.

selam kızlar nasılsınızz ? nasıl gidiyo çalışmalar ?
ba dem plasure cansumasal
merhaba canım iyiyim sen nasılsın valla ben 2 ay ara vericem bu yumurtalıkların toparlanması için sonrasıda klomen kullanmayı düşünmüyorum artık sadece çatlatma iğnesi vurulucam bakalım hayırlısı sen naptın cnm?

Bence de... Ben de tavsiyeyle gitmiştim. Gözüm de tutmuştu ama... Bu arada sana mesaj atmaya çalıştım ama sanırım açık değil ayarlarında. O yüzden detaylı yazamadım. Sen iyisindir umarım.

Bende iyiyim canım sağol sadece akşam çok kasık ağrısı çektim şimdide şu yumurtlama akıntısı geldi yoğun bir biçimde acaba diyorum ikinci kez mi yumurtam çatladı ya da iğne vurulduğu zaman etki göstermedi şimdi mi çatlıyor yani kafamda deli sorular ama ben işimi şansa bırakmak istemediğim için bugünde çalışıcam :) yaa özel mesaj ayarları nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum ama ben sana msj atayım ordan devam et onuda söylediğin iyi oldu bi araştırayım

Tamam, bir bak istersen. am yumurtlama zamanı pik yapmıştı. Yumurtlama akıntısı da bir iki gün önceden gelebiliyor. Çatlatma iğnesinden sonraki gün, 36 saat gibi diye biliyorum ovulasyonu. Ama eğer ilaç kullandıysan birden fazla folikülün var ise daha uzun sürebilir bu ağrılar bence. Kist varsa onu da atıyorsundur. Çok dert etme bence. Sen iğneden sonraki üç gün birlikte olmaya çalış.

canım hiç bir bilgim yok bu konuda ,sen bişeyler öğrendikçe bizleride aydınlatırsan seviniriz

canım bugün yine gittim ,tabii benim yumurtalar yine pert

elimde tarlusal reçetemle kuruğumu kıstırıp çıktım doktor amcanın yanından

adetin 2.günü gel ,femaraya başlicaksın 3. günü dedi , son durum bu ,Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını en kısa zamanda versin inşAllahh

Aminn canimm femara nasil bir ilac?

Merhaba arkadaşlar. ben de bu ay adetin 5. gününden başlayarak günde 2 tane klomen içmeye başladım. 4 gün sonra yumurtalarımın durumunu öğrenmek için doktora gideceğim. 2 senenin 6 ayını doğum sigortasını beklemekle geçirdik (hemen olacak sanıyorduk!) 1 yılımızı da hiç bir tedavi olmadan, normal bir gebelik gerçekleşsin diye bekledik. gelişme olmadı. iyice canım sıkılınca, doktoruma durumdan bahsettiğimde, yumurta tembelliğim olduğunu öğrendim. şeker yükleme testi, hormon testleri, hsg ve eşimden sperm testi istedi. hepsini sırasıyla yaptırdık. eşimde sıkıntı yok. benim tüpümün birinin tıkalı olduğu ve rahim filmi esnasında açıldığını öğrendim. hormonlarımda da bir sıkıntı çıkmıştı. prolaktin hormonum 58 çıkmıştı. Dostinex e başladım. haftada 2 gün, 1 adet alıyorum. aralığa kadar tedavisiz devam. dostinex kullanmaya da devam dedi doktorum. yaklaşık 1 hafta önce bu süreçten cinnet geçirdim. aralığı bekleyemeden doktorda aldım soluğu. hala bir gebelik oluşmamıştı. teşhisim polikistik over. adetin 5. günü şans eseri doktora gittiğim için, aynı gün başlattı. 2 senedir bu yorucu, stresli ve sabır gerektiren durumla başa çıkmak gerçekten çok güç. umarım hepimiz en kısa sürede sonuca ulaşırız.

Canım merhaba..bence hiç bozma moralini sonuçta halledilmeyecek sorunların yokmuş çok şükür..klomende umarım sana yardımcı olur bu şekilde hamile kalan çok kişi var ama önce kendini bi sakinleştirmeye çalış ve inancını yitirme sakın.. hep bu olmazsa başka çözümleri de var diyerek o anki tedavinin olmayacağını, olmassa şansın biteceğini düşünme..hepimiz o özlemi çekiyoruz şuan ama işte bi zamanı var ben rabbimden sabırı çok ama çok istiyorum..o güne kadar sabredebilirsem biliyorum çok güzel olacak..o yüzden sende hep sabır dile Allahtan..

CANIM BEN KLOMEN KULLANDIM. HORMON DEĞERLERİM ÇOK ÇOK ÇOK KÖTÜYDÜ. İLK AY OLMADI. İKİNCİ AY DA YUMURTA GELİŞMEDİ 12MM DE KALDI DEDİ DR. BEN O AY İKİZ HAMİLE KALDIM. BEN DE POLİKİSTİK OVERİM. BENCE BU DURUMU O KADAR KAFANDA BÜYÜTME. STRES GİDİNCE OLUYOR

süreç uzadıkça insan ister istemez strese giriyor ama yine de farklı şeylerle ilgilenerek bu sıkıntımı dağıtmaya çalışıyorum. desteğin için çok teşekkür ederim. inan içim ferahladı. çok sağol.

çok sevindim. darısı benim de başıma inş :) valla umut oldu sözlerin. bakalım 4 gün sonra yumurtalarım ne durumda ben de öğreneceğim. inş güzel haberlerle dönerim.

çok sevindim. darısı benim de başıma inş :) valla umut oldu sözlerin. bakalım 4 gün sonra yumurtalarım ne durumda ben de öğreneceğim. inş güzel haberlerle dönerim.
CANIM İNŞALLAH DARISI BAŞINA. BEN O KADAR UMUTSUZDUM Kİ İKİNCİ AYDA TÜP BEBEK MERKEZİ ARAŞTIRMAYA BAŞLAMIŞTIM. DR. GELİŞMEDİ DEYİNCE ÇOK AĞLADIM. AMANNNN BU AYDA OLMADI DİYE STRESİ BIRAKTIM. AMAAA ÇALIŞMALARA DEVAM ETMEN GEREK. O AYDA OLDU ÇOK ŞÜKÜR....

mucize gibi. gönlümden ilk ayda hemen keşke hamile kalsam da bu sıkıntı geçse artık diyorum. öbür yandan da vardır bunda da bi keramet çok isteme diyorum. zamana bıraktık artık zaten. tedaviye ucundan başlamış olduk. dilerim ki, sonucumu alırım.

canım mrb tedavide öncelikle morelini yksek tutucaksn bende 1.5 yıllık ewliyim bunun 5 ayı ha gayret belki bu ay olr dye geçti 2 ayı yanlış teşhis doktorun umursamazlığıyla geçti 2 ayıda yeni bi doktor bulup tedaviye başlamasyla geçti bende gecen ay klomen çatlatma iğnesi kullandım 2 yumurtam oluştu fakat gebelik olmadı bu ay klomeni 3e çıkardı doktorum ama umudumu hiç kesmiyorum allahım beni sevindiriceği zamanı biliyo sende umudunu kesme sakın allah hepimize sağlıklı hayrlı evlat versn

hayırlıısyla allah kucağına almayı nasip etsn bizede versn allah

hayırlıısyla allah kucağına almayı nasip etsn bizede versn allah
AMİNNN CANIM İNŞALLAH.POLİKİSTİK OVER KISIRLIK TEDAVİSİNİN EN KOLAY OLANI, BENDE İLK AY İKİ TANE İKİNCİ AY ÜÇ TANE KULLANDIM. RABBİM OL DESİN YETER. KENDİNİZİ ÇOK ÜZMEYİN. BİLİYORUM ÇOK ZOR BİR DÖNEM AMA İNANIN HİÇÇÇ GEREK YOK. SONRA DİYECENİZ NE ÇOK BOŞUNA ÜZÜLMÜŞÜM DİYE :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…