aynen canım ama düşünmeden olmuyo hep aklımda geçen ay 2 kullandm 2 yumurtam oldu ama doktor pek umitlenmeyn dedi aslında klomen kullandığım için çok ümitliydim ama sonu hüsran şmdi 3 kullanıyorm ve 1 hafta snra yumurta takibine gtcem bakalım umarım bu ay tutarAMİNNN CANIM İNŞALLAH.POLİKİSTİK OVER KISIRLIK TEDAVİSİNİN EN KOLAY OLANI, BENDE İLK AY İKİ TANE İKİNCİ AY ÜÇ TANE KULLANDIM. RABBİM OL DESİN YETER. KENDİNİZİ ÇOK ÜZMEYİN. BİLİYORUM ÇOK ZOR BİR DÖNEM AMA İNANIN HİÇÇÇ GEREK YOK. SONRA DİYECENİZ NE ÇOK BOŞUNA ÜZÜLMÜŞÜM DİYE :)
CANIM BENİM İLK AY HİÇÇÇÇ OLMADI. İKİNCİ AY BİR TANE O DA 12 MM. DOKTORLAR DA HERŞEYİ BİLMİYOR.aynen canım ama düşünmeden olmuyo hep aklımda geçen ay 2 kullandm 2 yumurtam oldu ama doktor pek umitlenmeyn dedi aslında klomen kullandığım için çok ümitliydim ama sonu hüsran şmdi 3 kullanıyorm ve 1 hafta snra yumurta takibine gtcem bakalım umarım bu ay tutar
inş benmde bu ay olr canmCANIM BENİM İLK AY HİÇÇÇÇ OLMADI. İKİNCİ AY BİR TANE O DA 12 MM. DOKTORLAR DA HERŞEYİ BİLMİYOR.
canım mrb tedavide öncelikle morelini yksek tutucaksn bende 1.5 yıllık ewliyim bunun 5 ayı ha gayret belki bu ay olr dye geçti 2 ayı yanlış teşhis doktorun umursamazlığıyla geçti 2 ayıda yeni bi doktor bulup tedaviye başlamasyla geçti bende gecen ay klomen çatlatma iğnesi kullandım 2 yumurtam oluştu fakat gebelik olmadı bu ay klomeni 3e çıkardı doktorum ama umudumu hiç kesmiyorum allahım beni sevindiriceği zamanı biliyo sende umudunu kesme sakın allah hepimize sağlıklı hayrlı evlat versn
Arkadaşlar birşey soracağım Çatlatma iğnesi bu sabah yapıldı. 36 saat sonra mı yumurta çatlaması oluyor? Ne zaman ilişkiye girmek lazım? Doktor yarın akşam dedi ama bilemedim. 36 saatten önce çatlama olasılığı oluyor mu?
mrb kızlar ben de yeni üyeyim bende klomene başladım 3 günü başladım buğün reglm 4 günü incir kürü içiyorum yumurta takibine kaçıncı gün gidiosunuz adet bittikten snr
Aminn canimmfemara nasil bir ilac?
mrb kızlar ben de yeni üyeyim bende klomene başladım 3 günü başladım buğün reglm 4 günü incir kürü içiyorum yumurta takibine kaçıncı gün gidiosunuz adet bittikten snr
Merhaba arkadaşlar. ben de bu ay adetin 5. gününden başlayarak günde 2 tane klomen içmeye başladım. 4 gün sonra yumurtalarımın durumunu öğrenmek için doktora gideceğim. 2 senenin 6 ayını doğum sigortasını beklemekle geçirdik (hemen olacak sanıyorduk!) 1 yılımızı da hiç bir tedavi olmadan, normal bir gebelik gerçekleşsin diye bekledik. gelişme olmadı. iyice canım sıkılınca, doktoruma durumdan bahsettiğimde, yumurta tembelliğim olduğunu öğrendim. şeker yükleme testi, hormon testleri, hsg ve eşimden sperm testi istedi. hepsini sırasıyla yaptırdık. eşimde sıkıntı yok. benim tüpümün birinin tıkalı olduğu ve rahim filmi esnasında açıldığını öğrendim. hormonlarımda da bir sıkıntı çıkmıştı. prolaktin hormonum 58 çıkmıştı. Dostinex e başladım. haftada 2 gün, 1 adet alıyorum. aralığa kadar tedavisiz devam. dostinex kullanmaya da devam dedi doktorum. yaklaşık 1 hafta önce bu süreçten cinnet geçirdim. aralığı bekleyemeden doktorda aldım soluğu. hala bir gebelik oluşmamıştı. teşhisim polikistik over. adetin 5. günü şans eseri doktora gittiğim için, aynı gün başlattı. 2 senedir bu yorucu, stresli ve sabır gerektiren durumla başa çıkmak gerçekten çok güç. umarım hepimiz en kısa sürede sonuca ulaşırız.
CANIM BEN KLOMEN KULLANDIM. HORMON DEĞERLERİM ÇOK ÇOK ÇOK KÖTÜYDÜ. İLK AY OLMADI. İKİNCİ AY DA YUMURTA GELİŞMEDİ 12MM DE KALDI DEDİ DR. BEN O AY İKİZ HAMİLE KALDIM. BEN DE POLİKİSTİK OVERİM. BENCE BU DURUMU O KADAR KAFANDA BÜYÜTME. STRES GİDİNCE OLUYOR
Arkadaşlar birşey soracağım Çatlatma iğnesi bu sabah yapıldı. 36 saat sonra mı yumurta çatlaması oluyor? Ne zaman ilişkiye girmek lazım? Doktor yarın akşam dedi ama bilemedim. 36 saatten önce çatlama olasılığı oluyor mu?
canım femara normalde meme kanseri tedavisinde kullanılan bi ilaç , ama yumurtalıkları uyardığı için tüp bebek tedavisindede kullanılıyormuş
bakalım benim yumoşlar napcaklar femara karşısında ?? ya gardını indirip olumlu sonuç verecekler yada yine
valla kendi aralarında örgütlenip "diren yumoş" kampanyası başlatmasınlarda , başka bişey istemeeemmE süpermis bence bu sefer yumoslarin daha fazla direnemeyecek demedi deme artik onlarda pes edip tamam yaa bizde artik bebis yapmaya karar verdik diyecekler :)
valla kendi aralarında örgütlenip "diren yumoş" kampanyası başlatmasınlarda , başka bişey istemeeemm
Ahaha yok artik bu kadar hücuma ragmen cesaret edemezler artik bence rahat ol
TEŞEKÜRLER CNM İNŞ BÜYÜRLERilaç bittikten 2-3 gün sonra çağırıyor
hakkında hayırlısı olsun :) :) :)
doktor kontrolunda aldım ilacı cnm 3 günü başladım reğlinMerhaba canim :) sen doktor kontrolunde mi basladin yoksa kendin mi aldin ilaci? Bi de 3.günü erken geldi bana ama tabi öyle başlatan doktor da olabilir merakimdan sordum sadece ben 5. Günü başlamıştım 12. günü doktor kontrolüne gittim yani ilaç bittikten 3 gün sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?