Klomen kullananlar

aynen canım ama düşünmeden olmuyo hep aklımda geçen ay 2 kullandm 2 yumurtam oldu ama doktor pek umitlenmeyn dedi aslında klomen kullandığım için çok ümitliydim ama sonu hüsran şmdi 3 kullanıyorm ve 1 hafta snra yumurta takibine gtcem bakalım umarım bu ay tutar

CANIM BENİM İLK AY HİÇÇÇÇ OLMADI. İKİNCİ AY BİR TANE O DA 12 MM. DOKTORLAR DA HERŞEYİ BİLMİYOR.

umudumu kesmiyorum tabii. moralin çöküyo ister istemez. ama atlatıcaz bunları da inş. senin de dediğin gibi, zamanı geldiğinde olacak inş.

arkadaslar merhaba .doktor bu ay bana sabah aksam klomen öğlen içmek için matofen verdi.yumurtalar büyürsede 1 aralıkta catlatma iğnesi vercek.bu matofen kullanan varmı şeker hastası ılacıymıs ne etkısı olcak bana.yumurtamı buyutuyo acaba.ayrıca 500 mg diyo agır bır ılac degılmı

Arkadaşlar birşey soracağım Çatlatma iğnesi bu sabah yapıldı. 36 saat sonra mı yumurta çatlaması oluyor? Ne zaman ilişkiye girmek lazım? Doktor yarın akşam dedi ama bilemedim. 36 saatten önce çatlama olasılığı oluyor mu?

Banada vuruldugun saatten tam 36 saat sonra dedi ben sabah 11 de vurulmustum ama burdan okudugum bi kac seyden sonra hem vuruldugum gun hemde ertesi gun yaptim o yuzden bence sende firsatin varsa iki gun ust uste yap derim

mrb kızlar ben de yeni üyeyim bende klomene başladım 3 günü başladım buğün reglm 4 günü incir kürü içiyorum yumurta takibine kaçıncı gün gidiosunuz adet bittikten snr

mrb kızlar ben de yeni üyeyim bende klomene başladım 3 günü başladım buğün reglm 4 günü incir kürü içiyorum yumurta takibine kaçıncı gün gidiosunuz adet bittikten snr

Merhaba canim :) sen doktor kontrolunde mi basladin yoksa kendin mi aldin ilaci? Bi de 3.günü erken geldi bana ama tabi öyle başlatan doktor da olabilir merakimdan sordum sadece ben 5. Günü başlamıştım 12. günü doktor kontrolüne gittim yani ilaç bittikten 3 gün sonra..

Aminn canimm femara nasil bir ilac?

canım femara normalde meme kanseri tedavisinde kullanılan bi ilaç , ama yumurtalıkları uyardığı için tüp bebek tedavisindede kullanılıyormuş

bakalım benim yumoşlar napcaklar femara karşısında ?? ya gardını indirip olumlu sonuç verecekler yada yine

ilaç bittikten 2-3 gün sonra çağırıyor
hakkında hayırlısı olsun inşAllahh :) :) :)

inşAllah canımm inşAllahhh :) :)

sağlıcakla kucağınıza alın meleklerinizi inşAllah , darısı da bize olsun inşAllah ikişer üçerrr

canım benim doktorum tam 36 saat sonrasına verdi ilk çalışmayı , yani yarın akşama ilk ödevinizini yapınn

E süpermis bence bu sefer yumoslarin daha fazla direnemeyecek demedi deme artik onlarda pes edip tamam yaa bizde artik bebis yapmaya karar verdik diyecekler :)

E süpermis bence bu sefer yumoslarin daha fazla direnemeyecek demedi deme artik onlarda pes edip tamam yaa bizde artik bebis yapmaya karar verdik diyecekler :)
valla kendi aralarında örgütlenip "diren yumoş" kampanyası başlatmasınlarda , başka bişey istemeeemm

doktor kontrolunda aldım ilacı cnm 3 günü başladım reğlin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…