Klomen kullananlar

Hoşgedinn canımm

Canım ben bilmiyorum ki benim için çatlatma iğnesine gerek duyar mı başka bi uygulaması var mı,yani ne olacağını bilmiyorum daha,eğer klomen sonrası iğne gerekirse,sorarım,ama işin aslına bakarsan bende sen gbiyim,bebiş gelsin de parasını şu an takmıyorum :)

canım bu ay belli olur çatlayıp çatlamadığı , sen takma kafana akışına bıraaaaak
çatlamassa sorasında iğne ile çatlatırsınız , he yaavv bebişe giden paralar helal osssuuunnn

canım bu ay belli olur çatlayıp çatlamadığı , sen takma kafana akışına bıraaaaak
çatlamassa sorasında iğne ile çatlatırsınız , he yaavv bebişe giden paralar helal osssuuunnn
Senin durumlar nasıl,ilaç etkileri başladı mı,sabah kullandın dimi

Senin durumlar nasıl,ilaç etkileri başladı mı,sabah kullandın dimi
sabah 2 tane hüplettim klomenden , akşamda 2 tane ,şimdilik bi etkisi yok ama 2-3 günde hooopp şişmeye hazırmıyıııızzzzzz
ben balon gibi şişiyom ,sonra sönüom tekrardan

sen ne zaman başlicaksın klomene ? bu ay mı?

ben eskısehırdeyım ama bursada yasıyodum evlenmeden önce doktorum orda oraya gıdıyorum kontrol ve tedavıye aslen trabzonluyum ama :)

kızlar bu yumurtalar büyümüyo ya bu ay ilac vermeyelım bırdahakı ay baslayalım klomen 3 yapalım demıstı bana .bu ay şansa büyürde hamılelık olurmu acaba yanı ne bılım hep aklımda ya kendı kendıne buyurmu dıye.olurmu acaba hamilelik

sabah 2 tane hüplettim klomenden , akşamda 2 tane ,şimdilik bi etkisi yok ama 2-3 günde hooopp şişmeye hazırmıyıııızzzzzz
ben balon gibi şişiyom ,sonra sönüom tekrardan
bende bu ay boyunca acaba büyüdü mü,büyümedi mi die dolanışıp durdum ki geçen hafta çarşamba büyümediğini öğrenince yıkıldım resmen ya,çünkü ilaçsız hallolmasını çok isterdim,olmadı

Selam kızlar bende klomen kullandm doktor iğnede yazdı ayın 21 inde İğnemi vurdum. Heycan ile beklemedeyim. Klomenide kullandığmdan beri kasık ağrım başlamıştı iğneden sonra ağrılarım daha çok arttı ve takip ettim genelde sabah ve akşam kasık ağrım oluyor. İnş hepimiz hayırlı haberimizi veririz birbirimize.

İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın ve hamiş hamiş bize dua edersin :)

Daha var canm sonuç almama ama içim kıpır kıpır ben hep ilgisiz doktorlara denk geldim ve beğenmediğim bi doktora gitmek zorunda kaldım beğenmediğim taş başımı yardı doktor beni benden çok daha iyi takip ediyor :) inşallah hayırlısı ile hepimiz pozitif haberlerimizi veririz birbirimize :) tabiiiki inşallah hamiş olursam dualarım sizinle olacak inşallah :) ama daha sonuç için 1 haftam var :)

Nerdesin sen,hangi şehir

ben eskısehırdeyım ama bursada yasıyodum evlenmeden önce doktorum orda oraya gıdıyorum kontrol ve tedavıye aslen trabzonluyum ama :)

aa eskişehir benim ilk görev yerimm
eşinden dolayımı geldin oraya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…