hayırlısı olsun canımm ,sıkma canınıııbende bu ay boyunca acaba büyüdü mü,büyümedi mi die dolanışıp durdum ki geçen hafta çarşamba büyümediğini öğrenince yıkıldım resmen ya,çünkü ilaçsız hallolmasını çok isterdim,olmadı
inşAllah cücüşün seninle olur canımmm :) :)Selam kızlar bende klomen kullandm doktor iğnede yazdı ayın 21 inde İğnemi vurdum. Heycan ile beklemedeyim. Klomenide kullandığmdan beri kasık ağrım başlamıştı iğneden sonra ağrılarım daha çok arttı ve takip ettim genelde sabah ve akşam kasık ağrım oluyor. İnş hepimiz hayırlı haberimizi veririz birbirimize.
Artık takmamayı öğreniyoruz canım ya, rabbim daha kötüsünü göstermesin,tek sınavımız bu olsun ve tez zamanda verelim bu sınavıhayırlısı olsun canımm ,sıkma canınııı
Artık takmamayı öğreniyoruz canım ya, rabbim daha kötüsünü göstermesin,tek sınavımız bu olsun ve tez zamanda verelim bu sınavı
Sen çalışıyor musunevet uğur koşarın kitabını okuyorum suan 'rabbin için sabret ' güzel kitap .okumazsan bişeylerle ugrasmazsan zaman gecmiyo ve cocuga sarıyosun
Hmmm bendensin :)2 hafta öncesine kadar evet çalısıyodum :)
evet uğur koşarın kitabını okuyorum suan 'rabbin için sabret ' güzel kitap .okumazsan bişeylerle ugrasmazsan zaman gecmiyo ve cocuga sarıyosun
Kızlar gerçek isimleri kullanmadan isim
Hmmm bendensin :)
:))))) neyse kızlar hadi benim çay ve dizi faslım başladı hepinizi öpüyorum yanaklarınızdan,güzel anne adaylarım benimgirecem ama işe böyle yerim kafayı iyice evde zaten kurtlunun tekiyim :) gün gün gezip çocuk nezaman sorularını cevaplıycama 7 /24 calısırım vallhı
Birer isim kullanalım yazmak istedim de olmadı :)gerçek isimleri kullanmadan derken şekerimm ??
:))))) neyse kızlar hadi benim çay ve dizi faslım başladı hepinizi öpüyorum yanaklarınızdan,güzel anne adaylarım benim
Birer isim kullanalım yazmak istedim de olmadı :)
Serapbana sıkıntı değil ,adım ; Aynur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?