Klomen kullananlar

hayırlısı olsun canımm ,sıkma canınııı

inşAllah cücüşün seninle olur canımmm :) :)

tabi hepimizledeee

Artık takmamayı öğreniyoruz canım ya, rabbim daha kötüsünü göstermesin,tek sınavımız bu olsun ve tez zamanda verelim bu sınavı

takmayalım canım takmayalım, takınca ben manyağa bağlıyom şahseeennn

girecem ama işe böyle yerim kafayı iyice evde zaten kurtlunun tekiyim :) gün gün gezip çocuk nezaman sorularını cevaplıycama 7 /24 calısırım vallhı

evet uğur koşarın kitabını okuyorum suan 'rabbin için sabret ' güzel kitap .okumazsan bişeylerle ugrasmazsan zaman gecmiyo ve cocuga sarıyosun

Rabbin için sabret , Bana Allah yeter , Allah de ötesini bırak , Kendini bilen Rabbini bilir

ama favorim "Bana ALLAH yeter"

bu 4lüyü kendi arasında döndürüp okuyorum ara ara , kafam rahatlıyor ,terapi gibi valllaa :) :)

girecem ama işe böyle yerim kafayı iyice evde zaten kurtlunun tekiyim :) gün gün gezip çocuk nezaman sorularını cevaplıycama 7 /24 calısırım vallhı
:))))) neyse kızlar hadi benim çay ve dizi faslım başladı hepinizi öpüyorum yanaklarınızdan,güzel anne adaylarım benim

:))))) neyse kızlar hadi benim çay ve dizi faslım başladı hepinizi öpüyorum yanaklarınızdan,güzel anne adaylarım benim

afiyet olsun şekerim

benim koca halı saha maçına gitti , bende pc & tv takılıyomm :)

ayyy anne adayıyım dimiii çok iyi geldı bu sözzz :) iyi seyırler sana .ben daha yenı basladım okumaya rabbın ıcın sabret güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…