• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanım sonrası

Kaşık batmasın bende de vardı bı kaç gün sürdü geçti arada ama gogus ağrılarım varhayirli insallah
İnşallah hamileliktendir canım bende hiç göğüs hassasiyeti yok umudum yok bu aydan da hiç Allah'ım hayırlısını versin nasibim de daha yok heralde biraz daha sabır göstermem gerekli sanırım zamanı gelmedi napalim geç olsun güç olmasın vardır herşey de bi hayır

Bilmiyorum ki canım bende ilk defa denedim ama hepsi tam olsun dedim artık bazen doktor çatlatma iğnesi vermiyormuş kendi çatlıyo diye benim tabi pcos da olunca mi öyle dedi yada risk almak istemedi oda catlamazsa pcos da olduğu için kiste dönüşme ihtimali artiyomus yumurtaların benim zaten pcos var çok kistik yumurtam var çatlatma iğnesiyle bir de gebelik şansın da yükseliyo heralde bı taraftan gününü belirlemis oluyorsun ya döllenme ihtimali yüksek yani sen onceden gittin mi doktora canım bende mesela pcos olduğu için gebelik olmuyo senin var mı bir sorunun bildigin hormon değerlerin normal mi bakıldı mi hiç
Bende de pko var malesef ama ilk çocuğum kendi kendine oldu, daha doktora gitmedim ne diyecek bilmiyorum ama hormon bozukluğumd a var malesef bu arada klomen kilo aldırdı mı ? Siz ne zaman test yapacaksınız peki

Bende de pko var malesef ama ilk çocuğum kendi kendine oldu, daha doktora gitmedim ne diyecek bilmiyorum ama hormon bozukluğumd a var malesef bu arada klomen kilo aldırdı mı ? Siz ne zaman test yapacaksınız peki
Benim de aynı canım aynı durumdayiz amh yüksek cikiyo 8.53 pcosdan dolayı bu bende hep vardı biliyodum zaten de ilk çocuğum kendiliğinden olmuştu. Kilo aldırmadı hatta çatlatma iğnesi mide bulantısı yaptığı için acıkma hissi yok bu ara zorla yemek yiyorum bu doğum kontrol hapı gibi değil o iştah aciyo yemek yediriyo klomen öyle değil sadece yumurtaları uyarıyo. Ben iğnenin etkisi 14 gün de geçiyor diyorlar o yüzden 10 gün sonra test yapacağım. Ama hiç pozitifi göreceğim gibi gelmiyo 🥺

Siz kaç aydır deniyorsunuz canım yaşın kaç ilk çocuğun kaç yaşında ilk çocuğum bir yılın sonunda kendi kendine olmuştu benimde ama bu 14 aydır olmayınca üzülüyorum bende kendi yaşım 33

Siz kaç aydır deniyorsunuz canım yaşın kaç ilk çocuğun kaç yaşında ilk çocuğum bir yılın sonunda kendi kendine olmuştu benimde ama bu 14 aydır olmayınca üzülüyorum bende kendi yaşım 33
Valla aynı anlattığın gibi bir sene sonunda kendi kendine olmuştu, o zaman da doktora gitmiştim önümüzdeki ay gel Klomene başlayalım demişti diğer ay gittiğimde hamileydim ☺️☺️ kendi kendine olmuş işte ben de 30 yaşındayım dokuz aydır deniyoruz olmuyor maalesef, benim kilom da var tabi o da etken o zaman da kilom vardı gerçi, diyet yapmaya çalışıyorum ben de klomenin kilo aldırdığını duyduğum için aslında daha önce gitmedim

Valla aynı anlattığın gibi bir sene sonunda kendi kendine olmuştu, o zaman da doktora gitmiştim önümüzdeki ay gel Klomene başlayalım demişti diğer ay gittiğimde hamileydim ☺️☺️ kendi kendine olmuş işte ben de 30 yaşındayım dokuz aydır deniyoruz olmuyor maalesef, benim kilom da var tabi o da etken o zaman da kilom vardı gerçi, diyet yapmaya çalışıyorum ben de klomenin kilo aldırdığını duyduğum için aslında daha önce gitmedim
Bünyeye göre değişir canım ben zaten zayıf biriyim çok kilo almam normalde de bana etkisi olmadı aynı kilomdayim Zaten 5 gün kullandım o belki çok uzun süre kullanmaya bağlıdır belki doğum kontrol hapı kullandım bi kere o iştahıni acıyo klomende aksine mide kalkmasi bulantı tarzı şeyler oluyo daha çok 🙂 inşallah kendi kendine olsun gene doktora gitmene gerek kalmadan benim 14 aydir olmayınca daha çok üzülüyorum zaman geçtikçe stresim artiyo olmayacak korkusu oluyo içim de sürekli

Bünyeye göre değişir canım ben zaten zayıf biriyim çok kilo almam normalde de bana etkisi olmadı aynı kilomdayim Zaten 5 gün kullandım o belki çok uzun süre kullanmaya bağlıdır belki doğum kontrol hapı kullandım bi kere o iştahıni acıyo klomende aksine mide kalkmasi bulantı tarzı şeyler oluyo daha çok 🙂 inşallah kendi kendine olsun gene doktora gitmene gerek kalmadan benim 14 aydir olmayınca daha çok üzülüyorum zaman geçtikçe stresim artiyo olmayacak korkusu oluyo içim de sürekli
Haklısın canım stres en büyük etken benim ilki kendi kendine oldu ama o ay aman zaten bir ay sonra klomen kullanıcam mutlaka olur dedim ki kullanmadan oldu 😀 bu ay yumurtlama zamanında çok batma oldu şuan da karın ağrısı var adet olacakmışım gibi inşallah bu ay tutar hepimizin ki de. Sizin sonucu çok merak ediyorum çünkü bu ay adet zamanı doktora gitmeye niyet ettim

Haklısın canım stres en büyük etken benim ilki kendi kendine oldu ama o ay aman zaten bir ay sonra klomen kullanıcam mutlaka olur dedim ki kullanmadan oldu 😀 bu ay yumurtlama zamanında çok batma oldu şuan da karın ağrısı var adet olacakmışım gibi inşallah bu ay tutar hepimizin ki de. Sizin sonucu çok merak ediyorum çünkü bu ay adet zamanı doktora gitmeye niyet ettim
Anladım canım bende geçen ay bu ay da adet olursam direk doktora gideceğim artık dedim hemen randevu aldım 🙂 şimdi de adet olunca gitmek istiyorum eşim ilaca karşı bi daha gitmeyelim olacaksa doğal yolla olsun diyo izin vermiyo ben bi ay daha denemek istiyorum çünkü bazılarının ilk ayda değil ikinci ayda oluyo bakalım ikna edebilecek miyim esimi sende adet olursan git bence de inşaallah olmazsin da

Back
X