Klomen kullanım sonrası

sanmıyorum yenıden başlatır herseyı.

yok aslında düşük rezerv benim yumurtamın cok olduğnu sanmıyrum bekleyip gorelım 23unden sonra ovulasyonla takip edeyim bari bu ay. onu da hiç sevmıom ama
Canım doktora gidiyorsun ya âdetin ikinci ya da üçüncü günü diğer görüşmeye ne zaman çağırıyor

Canım ben devlete adet düzensizliği için gittim Hormin testimi yaptı yumurtalıklarıma baktı Bebek düşünüyorum dedim doktor tamam başlayalım tedaviye dedi her zaman da aynı doktoruma giidyorum aksatmadan egerki hamilede kalırsam Allah'tan birşey olmazsa 5 aya kadar gidip sonra özele gidicem

O zaman devletteki sana tekrar Klomen verdi mi ben 1 yılın sonunda gittiğim de yumurta büyütücü ilaçlar veriyoruz bazen ama eşin sprem testi yaptırsin sperm de sorun varsa yumurta büyütücünun gene faydası olmaz dedi araştırma hastanesine yönlendirdj burda yapacağımiz bir şey yok yada özele git dediler karşıma çıkan bütün devletteki doktorlar. Araştırma hastanesine gittim polikistik over olunca direk ya aşılama yapalım yada doğum kontrol hapı kullanalim 2 ay dedj bende onu hiç kullanmak istemedim adetim düzenli olduğu için onu genel de düzensiz olanlar kullanıyormuş düzene sokmak için. Anlican önüme iyi bi doktor çıkmayınca bu ay ilk defa özele gittim. Tedaviye başladım en azından diye ama bu sefer eşim itiraz ediyo durumumuz yok diye hayırlısı ya durumun varsa özele gitmek en mantıklısi artık devlettekiler uğraşmak istemiyolar hep özele yonlendiriyolarlar

Aynen canım Bir yandan öyle ama çok şükür ki devlette iyi doktorlar rastladım nerelisin bu arada Ben gaziantepliyim normalde devlet doktorları zaten az çok biliyoruz ilgilenmiyorlar ama benim şu anki gittiğim doktor özel hastanede görev yapıyormuş haftada iki günde devlete geliyormuş öyle rastladım evet canım şu an benim eşimde de damar genişlemesi var doktor da bana aynı şeyi söyledi Ben burada tedaviye başlıyorum ama dedi eşin de girmesi lazım tedaviye dedi bu ay eşimle girecek anlıyorum seni Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah güzel haberlerle

İnşallah canım ne güzel doktoruna rast gelmişsin canım Denizli de oturuyorum kolaylıkla zahmetsiz imtihanız olanından nasip etsin inşallah rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…