• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanım sonrası

6 ay kadar oldu Spiral la korunuyordum Mart ayında çıkardım 3 ay kadar denedik olmadı bıraktım hayirlsi ne zaman olursa korunduk tekarar tekrar yapmayı istedik suan klomen başladım işte ilk defa hamilelik için ilaç kullandım öylede diyince korktum bian bide şu var diğer yumurtalar çatlar dedi eğer onun üstüne kalırsam kiste adetle atılır denildi ama hamile kalisram kist ne olur adet olmadn dusermi başka biseymi olur
Şuanda durumun nasıl canım doktor çatlatma iğnesi verdi mi sana da bana iğne verdi adetine kaç gün var

Hayır vermedi çatlamak üzere dedi zaten iki gün sonra aşırı kasıklarım düşecek gibi ağrılar yürüyecek hakim kalmayacak kadar di resmen sabahına ilişki girdik değerlendirdik beklemedeyim canım ama sırtım da ağrılar kasıklarıma sancilar giriyor normalmi ağzımda değişik bi tat var gibi anlayamadım

Hayır vermedi çatlamak üzere dedi zaten iki gün sonra aşırı kasıklarım düşecek gibi ağrılar yürüyecek hakim kalmayacak kadar di resmen sabahına ilişki girdik değerlendirdik beklemedeyim canım ama sırtım da ağrılar kasıklarıma sancilar giriyor normalmi ağzımda değişik bi tat var gibi anlayamadım
Bende bilmiyorum ki hiç ilacın etkisi mi nedendir

Sen ne durumdasın canım kullandığın birsey varmı
Folik asit birde inositol diye bi takviye vermişti onu kullanıyorum iğnenin etkisini gece daha çok hissettim kasıklarım ağrıdj gündüz biraz azaldı gibi bakalım 36. Saatte ilişki önerdi doktor onun dediğini yapacağım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız yüzümüz bu ay Güler hayırlısıyla

Merhaba araştırırken konunuzu gördüm benim de bir çocuğum var kendi kendine olmuştu 2. Çocuk bir senedir olmuyor doktora gideceğim adet günümü bekliyorum sonuçlarınızı buradan yazar mısınız çok merak ediyorum
Tamam canım mutlaka yazarım klomen ve çatlatma iğnesi sonrası durum ne olur bende çok merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırım buradaki herkese Umut olur bende 14 aydır ikinci çocuğumu istiyorum olmadı

Tamam canım mutlaka yazarım klomen ve çatlatma iğnesi sonrası durum ne olur bende çok merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırım buradaki herkese Umut olur bende 14 aydır ikinci çocuğumu istiyorum olmadı
İnşallah Allah kucağımızı doldurur 🤲 çatlatma iğnesi şart mı canım sadece klomenle olmuyor mu bu iş

İnşallah Allah kucağımızı doldurur 🤲 çatlatma iğnesi şart mı canım sadece klomenle olmuyor mu bu iş
Bilmiyorum ki canım bende ilk defa denedim ama hepsi tam olsun dedim artık bazen doktor çatlatma iğnesi vermiyormuş kendi çatlıyo diye benim tabi pcos da olunca mi öyle dedi yada risk almak istemedi oda catlamazsa pcos da olduğu için kiste dönüşme ihtimali artiyomus yumurtaların benim zaten pcos var çok kistik yumurtam var çatlatma iğnesiyle bir de gebelik şansın da yükseliyo heralde bı taraftan gününü belirlemis oluyorsun ya döllenme ihtimali yüksek yani sen onceden gittin mi doktora canım bende mesela pcos olduğu için gebelik olmuyo senin var mı bir sorunun bildigin hormon değerlerin normal mi bakıldı mi hiç

Ben iğne vurulmadim canım gerek yok zaten büyümüş çatlamak üzere dedi çatladığını zaten fark ettim kasıklarım resmen kopacak gibiydi yerinden kipiradayamiyodum

Adettim biraz düzensiz gibi Ağustos 7 oldum geçen ay 17 sine oldum buay 20 bulur bence 10 gün ileriye atiyo

Aynen sence normal mi aralarinin bu kadar olması 7 17 adetimde iki gün oluyorum bazen bir spiral vardı o bozdu hormon testi yaptırdım temiz. yumurtalıkların da da birşey yok dedi

Birde sende de hala bı kasık ağrısı göğüs ağrısı varmı benim hala sizliyo göğusum ağrıyo belim arada oluyo

Kaşık batmasın bende de vardı bı kaç gün sürdü geçti arada ama gogus ağrılarım varhayirli insallah

Back
X