• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanım sonrası

Bende ilacı kullandığından beri gosgus ağrılarım var midem bulaniyo ama kusma gibi değil arada bu kasık sancilanmalarim var adet Olcam gibiyim ama hayırlısı benim mide bulantım adetlerimde de oluyodu
Hayırlısı olsun canım inşallah tutunmustur bebeğin 🙂 belirti olmadıkça daha da üzülüyorum canım inan elimde olsa elim de değil o kadar çok çok istiyorum o kadar hasretim ki o duyguya artık karnıma dokunaya haya ediyorum önceden birgün gelip bana tutunacagina inanıyorum derdim şimdi artık öyle düşünemiyorum. Çok zor bi sürec gerçekten kimseyle konusamadigin kendi içinde halletmeye çalıştığın bı üzüntü. İnşaallah birgün olur hayalimi yaşarım duamı yaşarım zamanı bu ay değil demekki. Sen test yaptın mı ne zaman yapacaksın

Hayırlısı olsun canım inşallah tutunmustur bebeğin 🙂 belirti olmadıkça daha da üzülüyorum canım inan elimde olsa elim de değil o kadar çok çok istiyorum o kadar hasretim ki o duyguya artık karnıma dokunaya haya ediyorum önceden birgün gelip bana tutunacagina inanıyorum derdim şimdi artık öyle düşünemiyorum. Çok zor bi sürec gerçekten kimseyle konusamadigin kendi içinde halletmeye çalıştığın bı üzüntü. İnşaallah birgün olur hayalimi yaşarım duamı yaşarım zamanı bu ay değil demekki. Sen test yaptın mı ne zaman yapacaksı

Yapmadım canım pazartesi randevum var doktorda öğrenmek istiyorum testlere guvenemiyorum içim içimi yiyo benimde pek umudum yok benim iki çocuğum var senin ilk galiba inşallah benden önce seninki olur çok şükür bir kızım bir oğlum var eşimle istedigimiz için üçüncü yü

Benim arkadaşım kuzenimde var ikiside birseneden fazla oldu evleneli ikliminde olmuyo eşinden kaynaklı ben üçüncüyü düşünüyorum diye hep için buruk oluyo yanlarında onların hiç yok diye dua ediyorum benden önce onlara versin çok şükür rabbim bana iki tane evladımı verdi darısı bütün isteyenlere

Yapmadım canım pazartesi randevum var doktorda öğrenmek istiyorum testlere guvenemiyorum içim içimi yiyo benimde pek umudum yok benim iki çocuğum var senin ilk galiba inşallah benden önce seninki olur çok şükür bir kızım bir oğlum var eşimle istedigimiz için üçüncü yü
Aminn canım tüm isteyene inşallah rabbim nasip etsin seninki de olur Allah'ın izniyle zaten iki evladın varmış çok şükür bı daha hayli hayli olur 🙂

Merhaba araştırırken konunuzu gördüm benim de bir çocuğum var kendi kendine olmuştu 2. Çocuk bir senedir olmuyor doktora gideceğim adet günümü bekliyorum sonuçlarınızı buradan yazar mısınız çok merak ediyorum

merhaba bende aynı durumdayım:( valla bekleyelım bakalım dokoroa gıttım klomen verdı 5 gun sabah tek doz. bir de ecopirin diye bi hap

İnşallah istediğin sonucu almissindir canım orda hamile olduğunu öğrenirsin. Durumunu bildir ne olursa olsun.. tedaviye devam edecek misin benim eşim istemiyo bi daha doktora gitmeyelim diyo

İnşallah istediğin sonucu almissindir canım orda hamile olduğunu öğrenirsin. Durumunu bildir ne olursa olsun.. tedaviye devam edecek misin benim eşim istemiyo bi daha doktora gitmeyelim diyo
malesef lekem geldi şimdi canım gününden önce koyu kahverengi büyük ihtimal olmadı hayırlısı olsun

Canım umutsuz olma belki tutmuştur bu ay ben yerinde olsam hergün test yapmıştım 🙃😂
Hiç belirtim olmadığı için test yapma hevesim de yok canım ya iğnenin daha 10. Günü zaten benim haftaya Çarşamba Perşembe gününe kadar adet olmazsam eğer Çarşamba günü yapmayı düşünüyorum negatifi görüp rahatlamak bu ayı da bitirmek istiyorum artık hayırlısıyla diğer aya umutlarla gene başlarız 🙂

Kaç gün vardı daha adetine canım iğnenin kaçıncı günündeydin benim de mi günümden erken gelir acaba merak ediyorum bende iğnenin 10. Günü daha benim
Ben iğne kullanmadım canım sadece klomen hap kullandım geçen ay 17 sine adet oldum şimdi 18 lekem geldi yinede doktora gideceğim kist olmuştu yumurtanın biri

İnşallah canım sen şuan öyle hissediyorsun kabullendin ama belkide seninsevindirir minik
Hiç bi his yok canım benim genel de his olmadığında olumlu sonuc da almıyorum adetle bitiriyorum içime doğar benim genel de 🙂 ilaçların kullanımı iğnenin hiç bir etkisinin olmadığına inandım artık

Ben iğne kullanmadım canım sadece klomen hap kullandım geçen ay 17 sine adet oldum şimdi 18 lekem geldi yinede doktora gideceğim kist olmuştu yumurtanın biri
Git canım en azından iicjn rahat olur Klomen kullanımında da bazen gününden erken adet olma ihtimali varmış da ya erken yada bi kaç gün gecikmeli olabiliyormus Klomenden dolayı. Sen o zaman gebelik testi de yaptın mi yoksa bekliyor muydun

Canım umutsuz olma belki tutmuştur bu ay ben yerinde olsam hergün test yapmıştım 🙃😂
İğnenin 10. günü Yalanci pozitifi görme ihtimali çok yüksek zaten canım yalan dan onu görmeye yüreğim hiç dayanmaz 🙂 tedavi hakkında sen ne düşündün gitmeyi düşünüyor musun doktora ilacın etkisi olmayanlara bakıp gitmeyi erteleme canım belki sana faydası olur herkesin vücudu farkli

Git canım en azından iicjn rahat olur Klomen kullanımında da bazen gününden erken adet olma ihtimali varmış da ya erken yada bi kaç gün gecikmeli olabiliyormus Klomenden dolayı. Sen o zaman gebelik testi de yaptın mi yoksa bekliyor muydun
Yapmadım hastanede öğrenmek istiyordum ama malesef olmadi

Back
X