- Konu Sahibi Mucizem0008
-
Yaa çok heyecanlıTabyde hemn yazıcm pzr günü ama zor sabredyrm ya mrktn ölcm
Olabilir erken gebelik testi yapabilirsiniz yads kan ver canım için içini yer yoksaArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
tamam cnmm cok sagolll :)Olabilir erken gebelik testi yapabilirsiniz yads kan ver canım için içini yer yoksa
Bugunde yaptım test gene cktı 13 gün iğneden snra sizce etkisi gecmişmidr ignenmYaa çok heyecanlı
Güzek haberlerini bekliyorumtamam cnmm cok sagolll :)
Bende yeni iğne oldum çatlatma iğnesi çok okudum %80 hamile kalanların sayısı ilk ay olmasa bile 2. Ay yüksek ihtimal diyorlarKızlar doktor yumurtalıktembel çalışıyor dedi. Geç adet olduğun için ovulasyon takip edemeyiz dedi. Ama hızlandırmak için tarlusal (2 gün) ve adetin 5.günü klomen(5 gün) kullanabilirsin dedi. Kızlar ben pek bilmiyorum bunlar işe yarar mı yarayan var mı ve doğal olarak hızlandırmak için neler yemeliyim. Ayrıca kan testi istedi gebelik çıkarsa reçete iptal dedi çıkmazsa ilaçlarını kullan gel dedi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi 1 saate kan sonucunu öğrenicem
İnşallah geçmiştirBugunde yaptım test gene cktı 13 gün iğneden snra sizce etkisi gecmişmidr ignenm
insallah canimm AMINNN :)Güzek haberlerini bekliyorum
İnşallah canım benim kullanıcaz bakalım bugünden başlayıp. Rabbim her kadına nasip etsin bu duyguyuBende yeni iğne oldum çatlatma iğnesi çok okudum %80 hamile kalanların sayısı ilk ay olmasa bile 2. Ay yüksek ihtimal diyorlarhem yaramazsa doktor vermez sende bi şansını dene bakalım . Ama inşallah hamile çıkarsın
Doktoruma ztn yazıp direk attım testleri pazrteesi kan ver dedi oda ve ignenin etkisi gecmişmidr dedm evet dedi inşallahİnşallah geçmiştirpazartesi bi kan ver doktora da danış umarım bebiş gelir
Yaaa çok sevindim darısı başıma inşallahDoktoruma ztn yazıp direk attım testleri pazrteesi kan ver dedi oda ve ignenin etkisi gecmişmidr dedm evet dedi inşallah
Aminnn insan nasıl hevesleniyo dimi ama ni kan sonucu çıksın bakalımİnşallah canım benim kullanıcaz bakalım bugünden başlayıp. Rabbim her kadına nasip etsin bu duyguyu
inşaallah canım hemde en kısa zamanda olsunYaaa çok sevindim darısı başıma inşallah
Malesef kan sonucum negatif çıktı balım ya. İlaçlara başlamak kesinleştiAminnn insan nasıl hevesleniyo dimi ama ni kan sonucu çıksın bakalım❤
Olsun kuzum ys olur bi dahaki sy inşallahMalesef kan sonucum negatif çıktı balım ya. İlaçlara başlamak kesinleşti
İnşallahinşaallah canım hemde en kısa zamanda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?