Klomen kullanıp hamile kalanlar 2019

Kizlar klomen düşük yapiyo diyolar bazi arkadaslar dogrumu klomen kullandiğim ay kimyasal dusuk olmusdu adetim 1 hafta gecikmisdi bole venim gibi yasayanlar varmi
Senin dusugunun sebebi midir bilmiyorum ama zaten klomenin prospektusunde boyle bi uyari var. Normal bi gebelige gore iki kat dusuk riski barindirir die canim. Doktoruna sordun mu hic ? Senin neden basina bole bi sey gelmis die ?
Gerci bi de soyle bi sey var, ilk ic ay dusukleri icin cok dert etmemek de mi gerek bilemiyorum. Dogal secilim die bi sey var. Sagliksiz bi durum olmasin sonradan die, ilk uc ay ki kayip, yegdir gibi.
Ama tekrarlayan bi dusugun varsa, bu onemli iste.
Hatta tum arkadaslara nacizane tavsiyem, bir kez dusuk yapmissaniz; bulundugunuz sehirdeki universite hastanesinin 'genetik tip bolumunun'olup olmadigini ogrenmek ve esinizle gidip kam vererek, genetiginizde sikimti var mi yok mu die ogrenmektir. Ucretsiz bi islem, disarda ozel yapan yerler 5 bin falan istiyor. Ama universitedeki hocaya, en az iki kez dusuk yaptiginizi belirtmeniz lazim yoksa bu testi yaptirmiyorlar.
Biz yaptirdik,bi sey cikmadi. Bi arkadasim yaptirdi. Kan pihtilasmasinin oldugunh ogrendik. Ve bu testi yaptirdiginda hic hamilelik yasamamisti sadece onterrnetten bilgi sahibi olarak istedi testi. Eger testi yaptirmadan hamile kalsaymis, surekli dusuk yasayacakmis. Testin sayesinde hamkleligi biyunca kan sulandirici aldi, simdi cok tatli tombik bi oglu var kendisinin.
Esinizden bir, sizden 2 tup kana bakar.bu kadar basit ve ucretsiz arastirmak.

Canim ben doktora sordum klomenin yapmadigini klomenin sadece yumurta büyütücü yani hamileligi kolaylastirici bi ilac oldugunu soyledi esimle bende rh uyusmazlik var ondan düşmüş doktor oyle dedi 72 saat icinde.hemen aşı olmam gerekiyomus ve oldum zaten gittigim hastane ünv hastanesi arastirma düşükten sonra beni 1 ay rahat birakmadilar haftada 2 kere gittim surekli kan idrar daha farkli testler falan ama ben jinekoloğa gittim bilmiyom o dedigin testen yaptilarmi klomenin orospektüsünü de hi c okumadim bu ayda klomen kullaniyorum ilk düşüğümdü doktor sıkıntı yapma yeter dedi hersey yolunda kafani rahat.tut sadece.dedi

Kizlar, benim yumurtalarimda bi sikinti yok. Ama pko olan arkadaslarin dikkatini cekebilir die soyluyorum inofolic die bi ilac varmis. Ilk uc ay icinde hamile kalmanizi sagliyormus. Merak eden olursa, kulupte bunu kullananlar ve hamile kalanlar yazmis. Belki yardimci olur size de die soliyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…