- Konu Sahibi Mucizem0008
-
Canım ne yaptınEvet cok meraklanarak heyecanla uyuyamadan ramazanı gecirdim klomen kullanıyorum acaba ne olacak die. Ondan once cok rahattım nedense klomeni kullanıp 3 tane yumurta oluşmuş deyince bide doktor içime yine kurt düştükolan hastanesinde verdim test 75 tl daha sonra doktor varmı doktola görüşeyim dedim onun için sabahı bekleyeceksiniz ve muayene girişini yaptırmslısınız deyince dedim daha size Allah beni muhtaç etmesin. 5.88 cıkınca daha da umutlandım. Şu an rahatım adetim geçmesine ragmen hemde. Hiç geçmemişti boyle Allahtan hayırlısı. Rabbim bizlere katında temiz nesiller nasip etsin saglıklı sıhhatli inşallah. Bu arada doktor 11 mm için değil o zaten küçüktü 18 mm olanlar için çatlatma ignesi verdi. 2 tane olgun folikülün var demişti
3 yumurtam çatlamamış malesef 3 er cm kist oluşmuş hepsiCanım ne yaptın
Tüh ya3 yumurtam çatlamamış malesef 3 er cm kist oluşmuş hepsiadet 3 gun oldum kesildi cumartesi 3.gunu idi adetin gittim orda ogrendim kist oldugunu. Adet bu yuzden gecikmiş . Bugun tekrar gittim erimiş dedi bi tane kalmış dedi sogan suyu hayıt falan içtim. Progestan yazdı 10 gun kullan dedi. Bazen kistler de tam kist olmuyormuş çatlayıp döllenebiliyormuş. Ama hala anlamadım neden verdi bu ilacı. Adet olmam içinde olabilir. 20 sine devlete randevu aldım birde oraya sorup oyle kullanayım dedim. Çünkü klomen oyle yn etki yapınca korktum. Doktorum birde klomen sana fazla gelmiş dedi bi dahakine kist erirse diper aya 1 tane içersin dedi 2 tane içmiştim ben üst üste. Boyle canım. Hastaneden ne kadar illet ediosam o kadar cıkamıorum içinden. Allah hayırlısını versin inşallah
İnşallah canım Allah hayırlı zamanda nasip etsin biz çabalıyoruz bakalım.Tüh yaoyle olur, bi seyden ne kadar cekinirsen istemezsen , o kadar mecbur kalirsin. Hastanenin o kokusundan bile nefret ederim ben de. Neyse gecmis olsun. Bi dahaki aya ins nasip olur.
Prosgestn bnde kullanıyrm düşük engellemek için ama kötü bi etkisi yok diye biliyrm bnde sabah aksam içiyordum klomeni git birde devlete bakalm orası ne dicek hyrlıaı hersey için inşallah bu ay tutar cnm ya3 yumurtam çatlamamış malesef 3 er cm kist oluşmuş hepsi ☹ adet 3 gun oldum kesildi cumartesi 3.gunu idi adetin gittim orda ogrendim kist oldugunu. Adet bu yuzden gecikmiş . Bugun tekrar gittim erimiş dedi bi tane kalmış dedi sogan suyu hayıt falan içtim. Progestan yazdı 10 gun kullan dedi. Bazen kistler de tam kist olmuyormuş çatlayıp döllenebiliyormuş. Ama hala anlamadım neden verdi bu ilacı. Adet olmam içinde olabilir. 20 sine devlete randevu aldım birde oraya sorup oyle kullanayım dedim. Çünkü klomen oyle yn etki yapınca korktum. Doktorum birde klomen sana fazla gelmiş dedi bi dahakine kist erirse diper aya 1 tane içersin dedi 2 tane içmiştim ben üst üste. Boyle canım. Hastaneden ne kadar illet ediosam o kadar cıkamıorum içinden. Allah hayırlısını versin inşallah
merhaba bende yarın baslayacagım inşallah 15 aylık evliyim hiç korunmadık tüm testleri yaptrdk ne eşimde ne bende bi sorun yok dedi doktorlar ama doktorum klomene baslayalım dedi inşallah yarın baslıcam umarım herkes için en hayırlı olan olurMerhaba bu ay yeni vaşladım klomene perşembe yumurtalara bakacak doktor bana umut olur musunuz. Nasıl hamile kaldınız ikizler mi
İnşallah canım oncelikle. Son fsh ve lh degerin ne senin yazabilirmisin. Ayrıca aynı durumları yaşıyoruz. Benmerhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla
İnşallah. Sizle aynı hemen hemen herşey. Son fsh ve lh degeriniz ne acaba. Ayrıca hani size doktor 3 gun sonra kontrole gel dedi ya yumurta oluşmuşmu falan ona bakıolar ama sana igne derse catlatma ignesi bazen doktorlar gerek görüyor bazrn görmüyor tabi bana gerek duydu eger vurunursan igneyi her gun git kontrole catlayıp catlamadıgına baksınlar olurmu. Bak benim kontrolum olmadı doktor sadece igneden 36 saat sonra ilişki dedi adet gecerse gel dedi. Ve 3 tane yumurtam oluşmuştu 3 üde kist oldu catlamadıgı için. Herkes de durum farklı olabilir ama dikkat edin bu konuya.merhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla
Olm
İnşallah canım oncelikle. Son fsh ve lh degerin ne senin yazabilirmisin. Ayrıca aynı durumları yaşıyoruz. Ben
İnşallah. Sizle aynı hemen hemen herşey. Son fsh ve lh degeriniz ne acaba. Ayrıca hani size doktor 3 gun sonra kontrole gel dedi ya yumurta oluşmuşmu falan ona bakıolar ama sana igne derse catlatma ignesi bazen doktorlar gerek görüyor bazrn görmüyor tabi bana gerek duydu eger vurunursan igneyi her gun git kontrole catlayıp catlamadıgına baksınlar olurmu. Bak benim kontrolum olmadı doktor sadece igneden 36 saat sonra ilişki dedi adet gecerse gel dedi. Ve 3 tane yumurtam oluşmuştu 3 üde kist oldu catlamadıgı için. Herkes de durum farklı olabilir ama dikkat edin bu konuya.
Güzelmiş degerlerin maşallah. Oluşur yumurta dert etme cok ta heyecan yapma sonu kötü olursa uzuluyorsun akışına bırak başka şeyle ilgilen ben kendimi 1 ay boyunca psikolojik olarak çökertmiştim birde klomen yan etki yaptı hiçbirşey yiyemedin 4 kilo verdim. Normal ilaç kullanmıo gibi devam etmerhaba canım öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim bilmediğim çok sey var fsh 6, lh 5.4 neyin nasıl olacagını bilmiyorum ama umarım güzel olur her isteyene nasip etsin rabbim inşallah hayırlı vakitte 21 inde gidicem kontrol için heycanlı birazda tedirginim kist oluşurmu ne olacak nasıl olacak diye
Güzelmiş degerlerin maşallah. Oluşur yumurta dert etme cok ta heyecan yapma sonu kötü olursa uzuluyorsun akışına bırak başka şeyle ilgilen ben kendimi 1 ay boyunca psikolojik olarak çökertmiştim birde klomen yan etki yaptı hiçbirşey yiyemedin 4 kilo verdim. Normal ilaç kullanmıo gibi devam et
Ben şu an kistler gitmeden bişey yapamıcam doktorumu değiştircem. Vucuda bi anda hormon girio fazlasıyla yan etkilee cok normal. Dikkat edin kendinize bu surecte. Umarım guzel sonuçlar alırsınızsiz ne zaman baslıyorsunz tekrardan inşallah hersey sizinde gönlünüzce olur .öyle yapmaya calısıyorum ama biraz ince fikirliyim tam düşünmüyorum diyorum 2 dk sonra bakıyorum yine aynı konuya gelmişim inşallah kendimi kontrol edebilirim . yemene içmene dikkatet dedi doktor ilaç alma saatlerinede dikkatet dedi etmeye calısıyorum su an ama bi iştahszlk yok bas agrısı yapıo ve sersem gibiyim 2. gün daha .
Varmı kızşar değişiklik
Benim merak ettiğim bir şey var sımdı 31 ocakta ben adet olmuştum daha sonra adetın 5. Gunu klomene başlamıştım daha sonra 13 subatta catlatma ıgnesı olmuştum adet tarihimdrn 3 gun sonra kan testim 3300 cıkmostı ya 5 haftalıktı neredeyse ama catlatma ıgnesı ile benım hamılelıgı ogrenemem arasında 22 gun var yanı daha 4 haftalık bıle olmayacaktım bu hesapkamaya gore acaba ben o ay catlatma ıgnesınden önce mı hamıle kalmışım ama amaalesef 7 haftalıkken düşük yasadım yanı 3 ay önceSelam kızlar ben klomen ile hamile kaldım şuan 32 haftalıgız merak ettiğiniz bişey varsa yanıtlayabilirim
canım genelde catlatma iğnesı veya klomen kullanımında erken döllenme oluyor. Bende adetin 3. Günü başlamıstım klomene sabah 1 aksam 1 olarak 2 tane içtim. Cnm bide hamılelık hesabı yaparken catlatma iğnesıyle deglde en son adet oldugun tarıhın ilk gununu baz alacaksın dr larda bunu baz alıyor zaten bu nedenleBenim merak ettiğim bir şey var sımdı 31 ocakta ben adet olmuştum daha sonra adetın 5. Gunu klomene başlamıştım daha sonra 13 subatta catlatma ıgnesı olmuştum adet tarihimdrn 3 gun sonra kan testim 3300 cıkmostı ya 5 haftalıktı neredeyse ama catlatma ıgnesı ile benım hamılelıgı ogrenemem arasında 22 gun var yanı daha 4 haftalık bıle olmayacaktım bu hesapkamaya gore acaba ben o ay catlatma ıgnesınden önce mı hamıle kalmışım ama amaalesef 7 haftalıkken düşük yasadım yanı 3 ay önce
Evet bıraz once doktorumla konuştum benı aydınlattı cok şükürCanım
canım genelde catlatma iğnesı veya klomen kullanımında erken döllenme oluyor. Bende adetin 3. Günü başlamıstım klomene sabah 1 aksam 1 olarak 2 tane içtim. Cnm bide hamılelık hesabı yaparken catlatma iğnesıyle deglde en son adet oldugun tarıhın ilk gununu baz alacaksın dr larda bunu baz alıyor zaten bu nedenle
bu ay bende reglının 5.günü klomene başladım günde 2tane içtim 5gün boyunca.13.gün sabah 10gıbı catlatma ıgnesı oldum akşam 10gıbıde ılıskımoldu pzt akşam bıde dün akşam.Cumartssı gunu cok heyecanlıydım 3yumurtam olusmustu 21,19,16mm sanki hamıleymısım gıbı mutlu cıktım odadan ama ıcıme ınanılmaz bır ümitsizlik çöktü bende hıcbır belırtı yok ne göğsüm ağrıyor ne kasıklarım vsSelam kızlar ben klomen ile hamile kaldım şuan 32 haftalıgız merak ettiğiniz bişey varsa yanıtlayabilirim
Cnm ümidini hiç kesme bnmde hc belirtim yoktu hatta adet olacakmışım gibi kasıklarım agrıyordu hamdolsunki hamileymişimbu ay bende reglının 5.günü klomene başladım günde 2tane içtim 5gün boyunca.13.gün sabah 10gıbı catlatma ıgnesı oldum akşam 10gıbıde ılıskımoldu pzt akşam bıde dün akşam.Cumartssı gunu cok heyecanlıydım 3yumurtam olusmustu 21,19,16mm sanki hamıleymısım gıbı mutlu cıktım odadan ama ıcıme ınanılmaz bır ümitsizlik çöktü bende hıcbır belırtı yok ne göğsüm ağrıyor ne kasıklarım vsbıtek pazartesi cok gazım vardı bıde kasıklarım agrıyodu hafıf leke geldı dedım yumurta catladı sanırım ama nıyeyse şimdiden ümidim kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?