- 15 Mayıs 2019
- 72
- 47
- 88
- 30
- Konu Sahibi Mucizem0008
-
Ben kullanıyorum kuzu onu 3. Ayı geçti ama malesef☹Kizlar, benim yumurtalarimda bi sikinti yok. Ama pko olan arkadaslarin dikkatini cekebilir die soyluyorum inofolic die bi ilac varmis. Ilk uc ay icinde hamile kalmanizi sagliyormus. Merak eden olursa, kulupte bunu kullananlar ve hamile kalanlar yazmis. Belki yardimci olur size de die soliyim dedim.
Normal tarihinde adet olacaksin canim. Bence bugun test yaptirmaliydin, kanda cikar artik varsa gebelik. Ya da yarin yaptir iste.Merhaba kızlar, lütfen bana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizce ne yapmam gerek?
Catlatma ignesinden 15 gun gectiNormal tarihinde adet olacaksin canim. Bence bugun test yaptirmaliydin, kanda cikar artik varsa gebelik. Ya da yarin yaptir iste.
Burcucum merhaba. Nasılsın. Bende seninle aynı durumdayım. Hikayemi anlatayım. Klomen ve inofolic combi kullandım mayısın 15inde başlayıp 5 gun. Daha sonra 3 tane yumurtam oluşmuştu 2 si olgun biride 11 mm dedi. Çatlatma ignesi oldum. Ve iğnenin 11. Gunu yani adetten 3 gun once. test yaptım pozitif cıktı kan verdim 5.88. Bayram tatiline denk geldi tam hastanede doktor yoktu ozele gitmiştim. Varmı yokmu emin olamadım ve adetim bugun 3 gun gecti test yaptım negatif. Kafam allal bullak senin yazdıkların bana cok umut verdi. Bende pazartesi ne kaldım devlete gitcem ozel para tuzagı zaten. Hayırlı bir sonuç alırım inşallah.Canım benm 54.87 sonc gebeyim
Ins gonlunden gecen sekilde olur canim. Ama iki sey dikkatimi cekti, sormak istedim.Burcucum merhaba. Nasılsın. Bende seninle aynı durumdayım. Hikayemi anlatayım. Klomen ve inofolic combi kullandım mayısın 15inde başlayıp 5 gun. Daha sonra 3 tane yumurtam oluşmuştu 2 si olgun biride 11 mm dedi. Çatlatma ignesi oldum. Ve iğnenin 11. Gunu yani adetten 3 gun once. test yaptım pozitif cıktı kan verdim 5.88. Bayram tatiline denk geldi tam hastanede doktor yoktu ozele gitmiştim. Varmı yokmu emin olamadım ve adetim bugun 3 gun gecti test yaptım negatif. Kafam allal bullak senin yazdıkların bana cok umut verdi. Bende pazartesi ne kaldım devlete gitcem ozel para tuzagı zaten. Hayırlı bir sonuç alırım inşallah.
Bu mesajında kendimi gördüm resmen, bende martta başarısız bi klomen yaşadım, ramazan girdi araya eşimin görevinden dolayı erteledik, ramazan bereketiyle gelir dedim gerçekten de öyle oldu, çevremdeki 4 kişinin bebek haberini aldım oturdum ağladım sonra ağladığım için kendime kızdım, inşallah sıra bize gelmiştir yaBen martta başladım klomen ve çatlatma iğnesine. İlkinde yumuslar 15 16 mm olmuştu olumsuz sonuçlandı. Ikinci de yine 16 17 mm olmuştu oda olumsuz sonuçlandı. Benim adet düzensizliğimden dolayı yumuslar büyüyüp catlamiyo. Ramazanda ara verdik bayramdan sonra başka bi doktora gidecez bakalım sonuç olcak. Hep hamile haberleri alıyorum üzülüyorum ister istemez
Evet cok meraklanarak heyecanla uyuyamadan ramazanı gecirdim klomen kullanıyorum acaba ne olacak die. Ondan once cok rahattım nedense klomeni kullanıp 3 tane yumurta oluşmuş deyince bide doktor içime yine kurt düştüIns gonlunden gecen sekilde olur canim. Ama iki sey dikkatimi cekti, sormak istedim.
11 mm yumurtaya mi catlatma ignesi verdi doktorun ?
Ozelde kandan gebelik testi ya 5 ya da 15 lira ya. Bu kadar meraklanarak ya da heyecanlanarak gecirmemelisin bence bayramini. Bosa umutlaniyorsan kendi canina yazik, ama bi gebelik varsa da kutlamalara baslamak icin gec kalma diye diyorumtabiki nasil istersen oyle yap ama ne biliym.
Anladim canim. Hayirlisi olur ins. Bayram sonrasi mutlu haberlerini bekliyoruz ☺Evet cok meraklanarak heyecanla uyuyamadan ramazanı gecirdim klomen kullanıyorum acaba ne olacak die. Ondan once cok rahattım nedense klomeni kullanıp 3 tane yumurta oluşmuş deyince bide doktor içime yine kurt düştükolan hastanesinde verdim test 75 tl daha sonra doktor varmı doktola görüşeyim dedim onun için sabahı bekleyeceksiniz ve muayene girişini yaptırmslısınız deyince dedim daha size Allah beni muhtaç etmesin. 5.88 cıkınca daha da umutlandım. Şu an rahatım adetim geçmesine ragmen hemde. Hiç geçmemişti boyle Allahtan hayırlısı. Rabbim bizlere katında temiz nesiller nasip etsin saglıklı sıhhatli inşallah. Bu arada doktor 11 mm için değil o zaten küçüktü 18 mm olanlar için çatlatma ignesi verdi. 2 tane olgun folikülün var demişti
Inşallah canm benimBu mesajında kendimi gördüm resmen, bende martta başarısız bi klomen yaşadım, ramazan girdi araya eşimin görevinden dolayı erteledik, ramazan bereketiyle gelir dedim gerçekten de öyle oldu, çevremdeki 4 kişinin bebek haberini aldım oturdum ağladım sonra ağladığım için kendime kızdım, inşallah sıra bize gelmiştir ya
Canım meraba bnde cok ümidimi kesmiştim eşimede hatta 10 günü dedm yok deglm olmadı cok üzülmştm kalktım 12 gün yaptım hafif silik çizgi cktı 13 14 de günde öle sonra kan fln en son kn 1001.97 idi şimdi 6 haftalıgm bitck haftya kalp atısını duycz ama birz lekelenmem oldu bayrm tatili dye bsylr yapalm dedk yollardym hep umrm bebegime bsy olmz şimdide o endişim var inşallah sennde olur bnde özele gidiyrm ama memnunumBurcucum merhaba. Nasılsın. Bende seninle aynı durumdayım. Hikayemi anlatayım. Klomen ve inofolic combi kullandım mayısın 15inde başlayıp 5 gun. Daha sonra 3 tane yumurtam oluşmuştu 2 si olgun biride 11 mm dedi. Çatlatma ignesi oldum. Ve iğnenin 11. Gunu yani adetten 3 gun once. test yaptım pozitif cıktı kan verdim 5.88. Bayram tatiline denk geldi tam hastanede doktor yoktu ozele gitmiştim. Varmı yokmu emin olamadım ve adetim bugun 3 gun gecti test yaptım negatif. Kafam allal bullak senin yazdıkların bana cok umut verdi. Bende pazartesi ne kaldım devlete gitcem ozel para tuzagı zaten. Hayırlı bir sonuç alırım inşallah.
İçini temiz tut bişey olmaz inşallah ben adet oldum dün zaten 3 gun gecti adetim. Degerlerin guzel maşallah. Saglıklı bir hamilelikCanım meraba bnde cok ümidimi kesmiştim eşimede hatta 10 günü dedm yok deglm olmadı cok üzülmştm kalktım 12 gün yaptım hafif silik çizgi cktı 13 14 de günde öle sonra kan fln en son kn 1001.97 idi şimdi 6 haftalıgm bitck haftya kalp atısını duycz ama birz lekelenmem oldu bayrm tatili dye bsylr yapalm dedk yollardym hep umrm bebegime bsy olmz şimdide o endişim var inşallah sennde olur bnde özele gidiyrm ama memnunum
Slm aynen gittm sabah doktoruma dayanamadm ilk hamilelik hemn endişe edyrm büyümüş kalbimiz atmaya baslamş hadi ya tüh birdahakine üzülme inşllah o zmn olckİçini temiz tut bişey olmaz inşallah ben adet oldum dün zaten 3 gun gecti adetim. Degerlerin guzel maşallah. Saglıklı bir hamilelikgecirirsin umarım ❣
İnşallah canım sen klomenle mi kaldın. Bende cok yan etki yaptı klomen ya ikinciye kullanmaya gözüm korkuyor.Slm aynen gittm sabah doktoruma dayanamadm ilk hamilelik hemn endişe edyrm büyümüş kalbimiz atmaya baslamş hadi ya tüh birdahakine üzülme inşllah o zmn olck
Evet canım klomen ve catlatma iğnesinle oldu bnde öle bi yan etkisi olmadı ztn kullan derim bnce gene belki olur iğnenide ol amaİnşallah canım sen klomenle mi kaldın. Bende cok yan etki yaptı klomen ya ikinciye kullanmaya gözüm korkuyor.
Oldum canım bende. 3 yumurta oluşmuştu hatta 3 üz bile olabilirdi yani.Evet canım klomen ve catlatma iğnesinle oldu bnde öle bi yan etkisi olmadı ztn kullan derim bnce gene belki olur iğnenide ol ama
Hadi cnm bn tek yumurta olusmustuOldum canım bende. 3 yumurta oluşmuştu hatta 3 üz bile olabilirdi yani.
Nasip se gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden demişler.Hadi cnm bn tek yumurta olusmustu
Aynn cnm dogru diyrsnNasip se gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden demişler.❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?