Klomen kullanıp hamile kalanlar 2019

Ben kullanıyorum kuzu onu 3. Ayı geçti ama malesef☹

Merhaba kızlar, lütfen bana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizce ne yapmam gerek?

Merhaba kızlar, lütfen bana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizce ne yapmam gerek?
Normal tarihinde adet olacaksin canim. Bence bugun test yaptirmaliydin, kanda cikar artik varsa gebelik. Ya da yarin yaptir iste.

Canım benm 54.87 sonc gebeyim
Burcucum merhaba. Nasılsın. Bende seninle aynı durumdayım. Hikayemi anlatayım. Klomen ve inofolic combi kullandım mayısın 15inde başlayıp 5 gun. Daha sonra 3 tane yumurtam oluşmuştu 2 si olgun biride 11 mm dedi. Çatlatma ignesi oldum. Ve iğnenin 11. Gunu yani adetten 3 gun once. test yaptım pozitif cıktı kan verdim 5.88. Bayram tatiline denk geldi tam hastanede doktor yoktu ozele gitmiştim. Varmı yokmu emin olamadım ve adetim bugun 3 gun gecti test yaptım negatif. Kafam allal bullak senin yazdıkların bana cok umut verdi. Bende pazartesi ne kaldım devlete gitcem ozel para tuzagı zaten. Hayırlı bir sonuç alırım inşallah.

Ins gonlunden gecen sekilde olur canim. Ama iki sey dikkatimi cekti, sormak istedim.
11 mm yumurtaya mi catlatma ignesi verdi doktorun ?
Ozelde kandan gebelik testi ya 5 ya da 15 lira ya. Bu kadar meraklanarak ya da heyecanlanarak gecirmemelisin bence bayramini. Bosa umutlaniyorsan kendi canina yazik, ama bi gebelik varsa da kutlamalara baslamak icin gec kalma diye diyorum tabiki nasil istersen oyle yap ama ne biliym.

Bu mesajında kendimi gördüm resmen, bende martta başarısız bi klomen yaşadım, ramazan girdi araya eşimin görevinden dolayı erteledik, ramazan bereketiyle gelir dedim gerçekten de öyle oldu, çevremdeki 4 kişinin bebek haberini aldım oturdum ağladım sonra ağladığım için kendime kızdım, inşallah sıra bize gelmiştir ya

Evet cok meraklanarak heyecanla uyuyamadan ramazanı gecirdim klomen kullanıyorum acaba ne olacak die. Ondan once cok rahattım nedense klomeni kullanıp 3 tane yumurta oluşmuş deyince bide doktor içime yine kurt düştü kolan hastanesinde verdim test 75 tl daha sonra doktor varmı doktola görüşeyim dedim onun için sabahı bekleyeceksiniz ve muayene girişini yaptırmslısınız deyince dedim daha size Allah beni muhtaç etmesin. 5.88 cıkınca daha da umutlandım. Şu an rahatım adetim geçmesine ragmen hemde. Hiç geçmemişti boyle Allahtan hayırlısı. Rabbim bizlere katında temiz nesiller nasip etsin saglıklı sıhhatli inşallah. Bu arada doktor 11 mm için değil o zaten küçüktü 18 mm olanlar için çatlatma ignesi verdi. 2 tane olgun folikülün var demişti

Anladim canim. Hayirlisi olur ins. Bayram sonrasi mutlu haberlerini bekliyoruz ☺

Inşallah canm benim

Canım meraba bnde cok ümidimi kesmiştim eşimede hatta 10 günü dedm yok deglm olmadı cok üzülmştm kalktım 12 gün yaptım hafif silik çizgi cktı 13 14 de günde öle sonra kan fln en son kn 1001.97 idi şimdi 6 haftalıgm bitck haftya kalp atısını duycz ama birz lekelenmem oldu bayrm tatili dye bsylr yapalm dedk yollardym hep umrm bebegime bsy olmz şimdide o endişim var inşallah sennde olur bnde özele gidiyrm ama memnunum

İçini temiz tut bişey olmaz inşallah ben adet oldum dün zaten 3 gun gecti adetim. Degerlerin guzel maşallah. Saglıklı bir hamilelik gecirirsin umarım

İçini temiz tut bişey olmaz inşallah ben adet oldum dün zaten 3 gun gecti adetim. Degerlerin guzel maşallah. Saglıklı bir hamilelik gecirirsin umarım ❣
Slm aynen gittm sabah doktoruma dayanamadm ilk hamilelik hemn endişe edyrm büyümüş kalbimiz atmaya baslamş hadi ya tüh birdahakine üzülme inşllah o zmn olck

Slm aynen gittm sabah doktoruma dayanamadm ilk hamilelik hemn endişe edyrm büyümüş kalbimiz atmaya baslamş hadi ya tüh birdahakine üzülme inşllah o zmn olck
İnşallah canım sen klomenle mi kaldın. Bende cok yan etki yaptı klomen ya ikinciye kullanmaya gözüm korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…