Klomen kullanıp hamile kalmayı bekleyen kızlar birlikte bekleyelim güzel haberleri paylaşalım

Chester15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
2.433
1.249
133
Kızlar ben bu ay klomen kullandım ilk ayım çok heyecanlıyım acaba ne olacak sonucu çok merak ediyorum benim gibi bekleyenlere uğur getirsin bu topik

Kızlar ben bu ay klomen kullandım ilk ayım çok heyecanlıyım acaba ne olacak sonucu çok merak ediyorum benim gibi bekleyenlere uğur getirsin bu topik
Merhaba bende başladım bu ay klomene hatta bugün kontrolün vardı ve sağ da ve solda olmak üzere birer tane yumurta varmis cumartesi tekrar kontrole gidicem bide antalya da yaşanlar varsa akdeniz sifada fatma kubra güvenc hanım hakkında bilgisi olan varsa paylasiraaniz sevinirim ben burda pek kimseyi tanimiyorumda

Hadi hayırlısı canım benim 1 tane çatlamış 3 tane de çatlamak üzere olan yumurtam vardı inşallah biri olmuştur

Benimde iki tane olmuş biri sağda biri solda cumartesi yine gidicem insallah hakkimizda hayırlısı olur benim doktorumda film eziyetli 3 ay klomeni deneyelim sonuç alamazsak film isterim dedi

Benimde iki tane olmuş biri sağda biri solda cumartesi yine gidicem insallah hakkimizda hayırlısı olur benim doktorumda film eziyetli 3 ay klomeni deneyelim sonuç alamazsak film isterim dedi
Bende sonuç alamazsam doktora söylicem

Bakalım bu ayi bir gecireyim gerekirse bende isticem kolay yada zor katlaniriz her ay adet sancisina katlaniyorum sonucta

Kızlar klomen kullanırken rahim kalınlığınızada baktırmayı ihmal etmeyin..bende yan etki olarak rahim incelmesi yaptı..kullanırken kontrollerinizi yaptırın..

Evet canım..zaten yumurta takibi yaparlar klomen verdikleri zaman..yumurtalara bakarken bakıyorlar yumurta çatladığı zaman.
Evet evet klomen bitti benim ertesi gün gittim doktora takibe alicaz dedi yarin yine gidicem hayırlısı bakalım tikaniklik olmadığı sürece için rahat 3 aynı sonunda gorcez bakalım insallah 3 aya kalmaz da müjdeli haberi alirim

İnşallah canım..

Bana duphaston verdi doktor düşmesin diye rahmi besliyormuş sanırım bu ilaç dediğin doğru sanırım canım

Canım belirtin var mı ben dün bayıldım belirti sayılır mı bu onun dışında başka belirti yok anlamadım valla neler oluyor

Canım belirtin var mı ben dün bayıldım belirti sayılır mı bu onun dışında başka belirti yok anlamadım valla neler oluyor
Ben daha iğneyi yeni olcam belirti derken hamilelik belirtisimi yani olabilir sizin ama benim daha yumurtalar catlicak

Canım yumurtalarim olgunlaşmış baya ovitrelle iğne verdi gece 12 de yapcakmisim kendin yaparsin dedi ama ben poliklinige gidip yaptircam kendi kendime yapamam heralde basitmis gösterdi ama ben yinede cesaret edemem sen kendin mi yapmistin igneyi

Kızlar klomen bitmişti ya şimdi iğne verdi doktor bu iğneden sonra çatlayıp catlamadigini kontrol edicem misiniz dedim hayır onu kontrol edemeyiz adeti beklicez dedi doktor sizin doktorunun ne demişti acaba merak ettim sonuçta yumurta gözüküyor ultrasonla iğneden sonra baksa goremez mi ne olduğunu

Klomen kullanan arkadaşlar size tavsiyem bende klomen kullandım hemde 3ay ama hiç bir sonuç alamadım 1tane 8yaşında kızım var birde 3yıl önce 4aylık düşügüm var ona ragmen doktorlar önce rahim filmi istediler ondan sonra klomene başladık sizde gereken bütün tahlilleri yaptırmadan hsg çekilmeden ve eşinizin sperm tahlilini yaptırmadan klomene başlamayın tüplerde yada eşinizde sıkıntı varsa boşuna vücudunuza hormon yüklemiş olursunuz ayrıca normalde her ay bir yumurta adetle atarken klomenle 2yada 3tane yumurta birden atıyorsunuz buda yumurta rezervini düşürüyor o yüzden önce tahlillerinizi yaptırın sonra hormon ilacına başlayın bu arada ben tedavisiz şuan hamileyim kafanızdan çıkardığınız an hamile kalırsınız sitresten uzak durun kafanıza takmamaya çalışın Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş klomen kullanmaktansa famera kullanmanızı tavsiye ederim klomen den daha etkili yumurta üzerinde kızlar

Çok haklısınız ama doktor klomeni 3 ay deneyip film cekcez diyo bir kaç doktorada sordum ayni seyi söylediler eşim de de sıkıntı yok bilmiyorum ki kafam çok karıştı gerçi ben başladım klomene ilk ayim bu ay nasip bakalım insallah tuplerde sıkıntı yoktur bir an önce hile kalirimda filme falan gerek kalmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…