Bekle bakalım canım belki hamilesindir kanda çıkmamıştır bu ilaçlar dengemizi kaçırdıİnşallah yoktur canım ya ne bileyim geçen yıl bir kere olmuştu ama 3. Gün gelmişti bugün 4. Gün hala yok acayip akıntı var ama adet yok halq
Yok canım bugün olucak gibi az az geliyor belim karnım çok agriyorBekle bakalım canım belki hamilesindir kanda çıkmamıştır bu ilaçlar dengemizi kaçırdı
Anladım canım hayırlısı olsun mutlaka git doktora kist filan olmasınYok canım bugün olucak gibi az az geliyor belim karnım çok agriyor
İnşallah yoktur canım benimAnladım canım hayırlısı olsun mutlaka git doktora kist filan olmasın
İnşallah canım eğer kist varsa doktora cyclo prognova vermesini söyle yumurtlamayı durdurmuyor o ilaç yoksa doğum kontrol hapı veriyorlar o ay hamilelik olmuyorİnşallah yoktur canım benim
Yasmin verdi canım bilmiyodum ben yeni gördüm yazinida o yüzden başladım bile kullanmaya doktor değiştirecek yada direk film cektircam kist olmuş soldaİnşallah canım eğer kist varsa doktora cyclo prognova vermesini söyle yumurtlamayı durdurmuyor o ilaç yoksa doğum kontrol hapı veriyorlar o ay hamilelik olmuyor
Geçer ilaçla canım üzülme kist olduysa çatlamadı demekki seninki deYasmin verdi canım bilmiyodum ben yeni gördüm yazinida o yüzden başladım bile kullanmaya doktor değiştirecek yada direk film cektircam kist olmuş solda
O kadar tuhaf ki bende anlam veremedim sağ ve solda birer taneydi sağdaki çatlıyor soldaki catlamiyor ve ovitrelle iğne olmuştum olanlara anlam veremiyorum film cektiricem ya klomene devam etmicemartik doktoruda değiştirmeyi düşünüyorumGeçer ilaçla canım üzülme kist olduysa çatlamadı demekki seninki de
Bende değiştirmeyi düşündüm ama bu sefer baştan başlıcak diye korktum birde buraya yeni taşındık bu doktoru zor bulmuştum ondan değiştiremedimO kadar tuhaf ki bende anlam veremedim sağ ve solda birer taneydi sağdaki çatlıyor soldaki catlamiyor ve ovitrelle iğne olmuştum olanlara anlam veremiyorum film cektiricem ya klomene devam etmicemartik doktoruda değiştirmeyi düşünüyorum
Özel hastane olunca güvenemedim ya devlette bı doktor var önceden benim gittiğim hastanede görev yapmış arkadaş iyi diyor doğumunu o yaptırmış ama bakalım ya bilmiyirumBende değiştirmeyi düşündüm ama bu sefer baştan başlıcak diye korktum birde buraya yeni taşındık bu doktoru zor bulmuştum ondan değiştiremedim
Ben bal tarçın çörek otu kürünü yapıyorum denemek istersen şansımı deniyorum valla umutsuzum ama iyi gelirse diye yapıyorumÖzel hastane olunca güvenemedim ya devlette bı doktor var önceden benim gittiğim hastanede görev yapmış arkadaş iyi diyor doğumunu o yaptırmış ama bakalım ya bilmiyirum
Bende macun varmış onu sipariş ettim gelsin onu denilen ballı içinde hayıt civan percemi aslan pençesi çoban çantası falan var senin dediğin karışım nasip canimBen bal tarçın çörek otu kürünü yapıyorum denemek istersen şansımı deniyorum valla umutsuzum ama iyi gelirse diye yapıyorum
Evet canım iyi gelirse sana bende sipariş ederim bu ay olmaz zaten de hayırlısı artıkBende macun varmış onu sipariş ettim gelsin onu denilen ballı içinde hayıt civan percemi aslan pençesi çoban çantası falan var senin dediğin karışım nasip canim
Öyle hayırlısı olsun bakalım kullanayimda haber veririm sanadaEvet canım iyi gelirse sana bende sipariş ederim bu ay olmaz zaten de hayırlısı artık
Tamam canım çok sevinirimÖyle hayırlısı olsun bakalım kullanayimda haber veririm sanada
İrtibatı koparmayalim inşallah en kısa zamanda müjdeli haberleri veririz birbirimize :)Tamam canım çok sevinirim
İnşallah canım burdan yazarız zaten gelişmeleriİrtibatı koparmayalim inşallah en kısa zamanda müjdeli haberleri veririz birbirimize :)
Aynen canım aynen herşeyin hayırlısını versin Rabbim hepimizeİnşallah canım burdan yazarız zaten gelişmeleri
Amin canım bol bol dua et ben hergün meryem suresi dinliyorum ve inşirah suresini okuyorum bana çok iyi gelmişti inşallah yine iyi gelirAynen canım aynen herşeyin hayırlısını versin Rabbim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?