Klomen kullanıp hamile kalmayı bekleyen kızlar birlikte bekleyelim güzel haberleri paylaşalım

İnşallah yoktur canım ya ne bileyim geçen yıl bir kere olmuştu ama 3. Gün gelmişti bugün 4. Gün hala yok acayip akıntı var ama adet yok halq
Bekle bakalım canım belki hamilesindir kanda çıkmamıştır bu ilaçlar dengemizi kaçırdı

İnşallah canım eğer kist varsa doktora cyclo prognova vermesini söyle yumurtlamayı durdurmuyor o ilaç yoksa doğum kontrol hapı veriyorlar o ay hamilelik olmuyor
Yasmin verdi canım bilmiyodum ben yeni gördüm yazinida o yüzden başladım bile kullanmaya doktor değiştirecek yada direk film cektircam kist olmuş solda

Yasmin verdi canım bilmiyodum ben yeni gördüm yazinida o yüzden başladım bile kullanmaya doktor değiştirecek yada direk film cektircam kist olmuş solda
Geçer ilaçla canım üzülme kist olduysa çatlamadı demekki seninki de

Geçer ilaçla canım üzülme kist olduysa çatlamadı demekki seninki de
O kadar tuhaf ki bende anlam veremedim sağ ve solda birer taneydi sağdaki çatlıyor soldaki catlamiyor ve ovitrelle iğne olmuştum olanlara anlam veremiyorum film cektiricem ya klomene devam etmicemartik doktoruda değiştirmeyi düşünüyorum

Bende değiştirmeyi düşündüm ama bu sefer baştan başlıcak diye korktum birde buraya yeni taşındık bu doktoru zor bulmuştum ondan değiştiremedim

Bende değiştirmeyi düşündüm ama bu sefer baştan başlıcak diye korktum birde buraya yeni taşındık bu doktoru zor bulmuştum ondan değiştiremedim
Özel hastane olunca güvenemedim ya devlette bı doktor var önceden benim gittiğim hastanede görev yapmış arkadaş iyi diyor doğumunu o yaptırmış ama bakalım ya bilmiyirum

Özel hastane olunca güvenemedim ya devlette bı doktor var önceden benim gittiğim hastanede görev yapmış arkadaş iyi diyor doğumunu o yaptırmış ama bakalım ya bilmiyirum
Ben bal tarçın çörek otu kürünü yapıyorum denemek istersen şansımı deniyorum valla umutsuzum ama iyi gelirse diye yapıyorum

Ben bal tarçın çörek otu kürünü yapıyorum denemek istersen şansımı deniyorum valla umutsuzum ama iyi gelirse diye yapıyorum
Bende macun varmış onu sipariş ettim gelsin onu denilen ballı içinde hayıt civan percemi aslan pençesi çoban çantası falan var senin dediğin karışım nasip canim

Bende macun varmış onu sipariş ettim gelsin onu denilen ballı içinde hayıt civan percemi aslan pençesi çoban çantası falan var senin dediğin karışım nasip canim
Evet canım iyi gelirse sana bende sipariş ederim bu ay olmaz zaten de hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…