Karın agrimda var ama bilmiyorum adet ağrısına benziyor umutsuzluğa kapilıyorum böyle oluncaBenim 6 gün kaldı sürekli wcdeyim kasık ağrımda var
Beklicez canım bende bilmiyorum yani ağrım var amaKarın agrimda var ama bilmiyorum adet ağrısına benziyor umutsuzluğa kapilıyorum böyle olunca
İnşallah ikimizde alırız canım günler geçmek bilmiyor heyecanla bekliyorumİnşallah alırsın hayırlı haberi benim de afedersin akintim çok bel ağrıları aşırı biraz ayakta durayim hemen belim ağrıyo hayirlisi
İnşallah inşallah aman ya çok zormus tedaviden önce alismistim olmaz diye düşünüyordum hep ama şimdi o kadar ugrasinca insana beklemekte zor geliyorİnşallah ikimizde alırız canım günler geçmek bilmiyor heyecanla bekliyorum
Günler geçmiyorİnşallah inşallah aman ya çok zormus tedaviden önce alismistim olmaz diye düşünüyordum hep ama şimdi o kadar ugrasinca insana beklemekte zor geliyor
Aynen geçmiyor insan stres oluyor inan klomenden önce bu kadar takmoyordum kafamaGünler geçmiyor
Canım var mı bu belirtiGünler geçmiyor
Bulantı iştahım açıldı sık tuvalete gitme göğüslerim de çok acıyor yüzüm yanıyor kendim üşüyorum böyle bir dengesizlik şuan anlamsız yere moralim bozuk bunların hepsi adet belirtisi olabilir gün geçtikçe umudum azalıyor birde duphaston diye bir ilaç kullanmıştım belki onun etkisidirCanım var mı bu belirti
Bende de yok canım ya geceleri atesleniyirum ama benimde adet belirtisi olabilir kramp ve ağrı var kasiklarimda bilmiyirum ya umutlanmakta istemiyorum sonra çok moralim bozuluyorSenin nasıl gidiyor
Yok canım benim kistim vardı geçen ay tedavi oldum şimdi yok şükürKizlar merhaba. Cikolata kisti olup kolamen kullanan var mi aranizda
Aynen bende öyle canım senin ağrıların yumurtlama ağrısıdır sonra geçiyor onlar benimde çok ağrım olmuştuBende de yok canım ya geceleri atesleniyirum ama benimde adet belirtisi olabilir kramp ve ağrı var kasiklarimda bilmiyirum ya umutlanmakta istemiyorum sonra çok moralim bozuluyor
Yumurtlama zamanı geçti aslında ama bilmiyorum adettir belkiAynen bende öyle canım senin ağrıların yumurtlama ağrısıdır sonra geçiyor onlar benimde çok ağrım olmuştu
Yumurtlamadan sonra da sürüyor biraz ağrısıYumurtlama zamanı geçti aslında ama bilmiyorum adettir belki
Canım nasıl gidiyor var mı belirti falanYumurtlamadan sonra da sürüyor biraz ağrısı
Canım adet olcam sanırım adet sancım var henüz olmadım ama olcam gibi yaCanım nasıl gidiyor var mı belirti falan
İnşallah olmazsın canım yaCanım adet olcam sanırım adet sancım var henüz olmadım ama olcam gibi ya
Kahverengi bir akıntım var canım adet başlıyor sanırımİnşallah olmazsın canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?