Klomen kullanıp hamile kalmayı bekleyen kızlar birlikte bekleyelim güzel haberleri paylaşalım

Doktorlar işin kolayına kaçıyorlar sadece aldıkları paraya bakarlar problem yoksa neden klomen veriyorlar onuda anlamış degilim dedigim gibi tüpler kapalıysa klomen hiç bir işe yaramaz ve klomeni sadece 6ay süre veriyorlar 3ay denedikten sonra 3ayın kalıyor geriye ve sana göre avantaj degil dezavantaj oluyo sonrada hadi bakalım ya aşılama ya tüp bebek başka yolu yok diyorlar ben klomen den sonra profa gittim hiç bir problem olmadıgını sadece kilo vermemi söyledi klomen kullandığımı söyleyince bana kızdı senin hormona ihtiyacın yok dedi ve ben diyete başladım 10kilo verdim ve hamile oldugumu ögrendim zamanı varsa ne yaparsak yapalım olmaz zatin ama siz kendinizin doktoru olun derim önce hsg çektir sonra tedavini ol kuzum

Bu ay başladım artık olmazsa film isterim napalim haklısınız aslinda hormon tahlili yapıyor hiç bisey çıkmıyor ama klomen veriyorlar ne kadar mantıklı bilemedim hayırlısı olsun bu ayi atlatayım bende film isticem

Bu aydan sonra hsg çektir doktorun istemesine gerek yok ben çektirmek istiyorum de zatin çekiyorlar inş gerek kalmadan bu ay bebişin gelir hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim herkezin gönlüne göre versin kimseyi evla y hasretiyle imtihan etmesin

Amin amin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim iğnede az para değil ya 80 lira 3 ay ona para verceme gider film cektirirm haklısınız yani tupler tikaliysa hap ne yapsın hormonlar normalkende ne kadar iyi hormon yüklemesi yapmak bilemedim şimdi

Ki filmde verilen ilaçin basıncıyla yapisiklik olan tupler acilabilyormusta belkide filmden sonra kendiligimden hamile bile kalabilirim ama insallah gerek kalmaz bu ay müjdeli haberi almayı nasip eder Rabbim

Ki filmde verilen ilaçin basıncıyla yapisiklik olan tupler acilabilyormusta belkide filmden sonra kendiligimden hamile bile kalabilirim ama insallah gerek kalmaz bu ay müjdeli haberi almayı nasip eder Rabbim
Evet dogru açılan var ve hamile kalanda var öyle herkezin abartıgk gibi agrılıda olmuyor saniyelik bi sancı oluyo ve hemen geçiyo sancı olması iyiye işaret tüplerin açık oldugunu gösteriyor birde klomen kullanırken doktor bana rapor çıkardı igneye ücretsiz aldım ben ve igne oldugum halde yumurta çatlamadı ve kist oldu

Rapordan falan bahsetmedi doktorum bana ama insallah hiç birşeye gerek kalmadan bu ay mutlu haberi alirimda rahatlarim artık kafam o kadar karışık ki stres yapmamak elde değil ya

Rapordan falan bahsetmedi doktorum bana ama insallah hiç birşeye gerek kalmadan bu ay mutlu haberi alirimda rahatlarim artık kafam o kadar karışık ki stres yapmamak elde değil ya
Evet sitreste cabası ilişki görev gibi tuttu tutmadı çatladı çatlamadı hepsi sıkıntı sitres bence hsg den sonra sıkıntı yoksa oluruna bırak ve olacak emin ol başka şeylerle kafanı meşgul et biz klomen kullanan gurubu olarak bütün arkadaşlar tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kaldık

Canım benim yumurta kendi çatlamıştı ondan iğne yapmadı sen yine hemşireye yaptır istersen

Canım benim yumurta kendi çatlamıştı ondan iğne yapmadı sen yine hemşireye yaptır istersen
Evet hemsireye yaptircam kendim yapamam bide galiba benim yumurtam buyumuyimus öyle hissettim klomeni kullandim bittikten sonra afedersin akintim olmaya başladı daha önce hiç olmazdi

Evet hemsireye yaptircam kendim yapamam bide galiba benim yumurtam buyumuyimus öyle hissettim klomeni kullandim bittikten sonra afedersin akintim olmaya başladı daha önce hiç olmazdi
Çok ağrım oldu benimde canım hala sancılar var hafiften dünde bayıldım zaten artık ilaçtan mı başka şeyden mi bilmiyorum hayırlısı artık

Hayirlisi olsun hakkimizda ne diyeyim stres yapmamaya çalışmam lazım biliyorum ama elde değil iste

Çok ağrım oldu benimde canım hala sancılar var hafiften dünde bayıldım zaten artık ilaçtan mı başka şeyden mi bilmiyorum hayırlısı artık
Siz Su an ne kullaniyirdunuz doktorunuza sorsaydiniz keşke durduk yere bayılma olur mu vardır bir şey belki bebis geliyordur

Siz Su an ne kullaniyirdunuz doktorunuza sorsaydiniz keşke durduk yere bayılma olur mu vardır bir şey belki bebis geliyordur
Duphaston kullanıyorum şuan sabah akşam inşallah öyledir canım önümüzdeki hafta belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…