Tamam canım inşallah vardır tabiki de edicem canım benim yine de çok umudum yok hayırlısı artık sabah öğrenirimAyy iyi ki yaptın bak yarın sabah hemen git test yaptır kanda çıkar kesin doktorunuda değiştir eğer hamileysen bebeği görmeyen doktordan bişey beklenmez çünkü ayy hadi inşallah vardır beni de haberdar et
Hayırlısı olsun canım ne diyelimTamam canım inşallah vardır tabiki de edicem canım benim yine de çok umudum yok hayırlısı artık sabah öğrenirim
Cumartesi de ben ogrencem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ben test yapmıştım da negatifti söylemiş mıydım hatırlamıyorum iğnenin etkisiyle bile çift çizgi göremedim benTamam canım inşallah vardır tabiki de edicem canım benim yine de çok umudum yok hayırlısı artık sabah öğrenirim
Hayırlısı canım yok söylemedin sanırım yada ben kendi paniğimle unuttumCumartesi de ben ogrencem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ben test yapmıştım da negatifti söylemiş mıydım hatırlamıyorum iğnenin etkisiyle bile çift çizgi göremedim ben
14 gün sonra yapılıyor canım inşallahKızlar benimse bu ay ilk klomen kullanışım rahim filmi hormon testleri vs. Bütün testleri yaptırdım temiz çıktı tek sıkıntı sağ overde polikistik çıktı bu ay öğrendimklomem 5 gün kullandım 20 mm yumurta oluştu ve 11 inde çatlatma iğnesi vuruldum şuan bir belirti yok halen 6 gün olmuş vurulalı ne zaman test yapılıyo bilen var mı inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Bende kullandım canım geçen ay baş dönmesi bulantı halsizlik yaptı bende hamileyim sandım ama değilmiş inşallah sen hamilesindir yumurtayı çatlatmıyor bebek oluşursa düşmesin diye rahmi besliyorHanımlar bende adet düzensizliği var folik asitle birlikde progestan kullanıyorum . Progestan yumurtalıkları çatlatır mı ? Hamile kalan var mı çok baş dönmesi yapıyor ve acabahamilemiyim diyorum acil yardımm.
Canım naptın kan verdin miBende kullandım canım geçen ay baş dönmesi bulantı halsizlik yaptı bende hamileyim sandım ama değilmiş inşallah sen hamilesindir yumurtayı çatlatmıyor bebek oluşursa düşmesin diye rahmi besliyor
Doktor pazartesi gel demişti o da 9.gün oluyor erkenden çağırmış belli de olmazki o zaman 14.gün gideyim cnm14 gün sonra yapılıyor canım inşallah
Sen doktorun çağırdığı gün git canım belki yumurtaların çatladi mi diye kontrol edecektirDoktor pazartesi gel demişti o da 9.gün oluyor erkenden çağırmış belli de olmazki o zaman 14.gün gideyim cnm
Bende kullandım canım geçen ay baş dönmesi bulantı halsizlik yaptı bende hamileyim sandım ama değilmiş inşallah sen hamilesindir yumurtayı çatlatmıyor bebek oluşursa düşmesin diye rahmi besliyor
Anladm cnmSen doktorun çağırdığı gün git canım belki yumurtaların çatladi mi diye kontrol edecektir
Yok canım oluyorsun benim bu ay çatlamadı adet oldum şimdi kistlerim varAnladım teşekkür ederim . Adet görmeyi sağlıyor ya yumurtalar çatlamadan da adet olamiyosun o yüzden sordum
Yok canım test yanlış galiba hamile değilimCa
Canım naptın kan verdin mi
Doktor o gün çağırdıysa sen git canımDoktor pazartesi gel demişti o da 9.gün oluyor erkenden çağırmış belli de olmazki o zaman 14.gün gideyim cnm
Tamam cnm öyle yapıyımDoktor o gün çağırdıysa sen git canım
Catlamadiginda kist olusabilirmis ama belki yumurta catladigi içindir ağrılar benimde öyle olmuştu igneyi ilk vuruldugumdaKızlar çatlatma iğnesini geçtiğimiz hafta vurulmuştum şuan sağ tarafımda belimde acayip ağrı var kötü hissediyorum kendimi klomenden sonra sağ overde 20 mm yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi vurulmuştum kist oluşma ihtimali var mı bu ağrı ondan olabilir mi
İnşallah sıkıntı olmaz cnm ya her şey bir sorunCatlamadiginda kist olusabilirmis ama belki yumurta catladigi içindir ağrılar benimde öyle olmuştu igneyi ilk vuruldugumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?