Klomen kullanıp hamile kalmayı bekleyen kızlar birlikte bekleyelim güzel haberleri paylaşalım

Tamam canım inşallah vardır tabiki de edicem canım benim yine de çok umudum yok hayırlısı artık sabah öğrenirim

Tamam canım inşallah vardır tabiki de edicem canım benim yine de çok umudum yok hayırlısı artık sabah öğrenirim
Cumartesi de ben ogrencem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ben test yapmıştım da negatifti söylemiş mıydım hatırlamıyorum iğnenin etkisiyle bile çift çizgi göremedim ben

Cumartesi de ben ogrencem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ben test yapmıştım da negatifti söylemiş mıydım hatırlamıyorum iğnenin etkisiyle bile çift çizgi göremedim ben
Hayırlısı canım yok söylemedin sanırım yada ben kendi paniğimle unuttum

Kızlar benimse bu ay ilk klomen kullanışım rahim filmi hormon testleri vs. Bütün testleri yaptırdım temiz çıktı tek sıkıntı sağ overde polikistik çıktı bu ay öğrendim klomem 5 gün kullandım 20 mm yumurta oluştu ve 11 inde çatlatma iğnesi vuruldum şuan bir belirti yok halen 6 gün olmuş vurulalı ne zaman test yapılıyo bilen var mı inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte

14 gün sonra yapılıyor canım inşallah

Hanımlar bende adet düzensizliği var folik asitle birlikde progestan kullanıyorum . Progestan yumurtalıkları çatlatır mı ? Hamile kalan var mı çok baş dönmesi yapıyor ve acabahamilemiyim diyorum acil yardımm.

Bende kullandım canım geçen ay baş dönmesi bulantı halsizlik yaptı bende hamileyim sandım ama değilmiş inşallah sen hamilesindir yumurtayı çatlatmıyor bebek oluşursa düşmesin diye rahmi besliyor

Bende kullandım canım geçen ay baş dönmesi bulantı halsizlik yaptı bende hamileyim sandım ama değilmiş inşallah sen hamilesindir yumurtayı çatlatmıyor bebek oluşursa düşmesin diye rahmi besliyor

Anladım teşekkür ederim . Adet görmeyi sağlıyor ya yumurtalar çatlamadan da adet olamiyosun o yüzden sordum

Kızlar çatlatma iğnesini geçtiğimiz hafta vurulmuştum şuan sağ tarafımda belimde acayip ağrı var kötü hissediyorum kendimi klomenden sonra sağ overde 20 mm yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi vurulmuştum kist oluşma ihtimali var mı bu ağrı ondan olabilir mi

Catlamadiginda kist olusabilirmis ama belki yumurta catladigi içindir ağrılar benimde öyle olmuştu igneyi ilk vuruldugumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…