Aynen canım benim nasip inşallah sorun çıkmadan bebiş haberlerimizi alırız tez zamandaİnşallah sıkıntı olmaz cnm ya her şey bir sorun
Amin canım inşallahAynen canım benim nasip inşallah sorun çıkmadan bebiş haberlerimizi alırız tez zamanda
Canım sende kist oluştuğunda kasık ağrım falan olmuş muydu benim adetim hala gelmedi de acaba kist mı dedim sundu günü ama hala bişey yok testte negatifti korktum yaniKızlar geçen gün test yaptım pozitif çıktı dün yaptım negatif çıktı göğüs ağrım var ve şeffaf akıntım var kafam karıştı hamilelik olabilir mi doktor baktığında kistin var demişti klomenden sonra
Merhaba canım ben kulandım hic doktora gitmedım takibi de yapılmadı ikinci ayda hamile kaldım şimdi üçüzlerim var :) üçüz istemıyorsan doktorun takibinde ol iyi şanslarKızlar ben bu ay klomen kullandım ilk ayım çok heyecanlıyım acaba ne olacak sonucu çok merak ediyorum benim gibi bekleyenlere uğur getirsin bu topik
Ben ikinci ayda üçüzlerle hamile kaldım hemde kendi başıma aldım hiç doktora gitmedımEvet dogru açılan var ve hamile kalanda var öyle herkezin abartıgk gibi agrılıda olmuyor saniyelik bi sancı oluyo ve hemen geçiyo sancı olması iyiye işaret tüplerin açık oldugunu gösteriyor birde klomen kullanırken doktor bana rapor çıkardı igneye ücretsiz aldım ben ve igne oldugum halde yumurta çatlamadı ve kist oldu
Canım naptın bende hala adet olmadım ve hala negatif sonuç alıyorum kist mı oldu acaba korkuyorumKızlar geçen gün test yaptım pozitif çıktı dün yaptım negatif çıktı göğüs ağrım var ve şeffaf akıntım var kafam karıştı hamilelik olabilir mi doktor baktığında kistin var demişti klomenden sonra
Ben ilaca başladım onu kullanıyorum şeffaf yumurtlama akıntım var bu kadar erken yumurtlama olur mu bilmiyorum günün geçti mi canım benim gecikme olmadı hatta 2 erken oldum bekle bakalımCanım naptın bende hala adet olmadım ve hala negatif sonuç alıyorum kist mı oldu acaba korkuyorum
Benim ilk ayımdı olmadı şimdi kistlerim var onun tedavisini oluyorum sen kendin mi gitmedin kontroleMerhaba canım ben kulandım hic doktora gitmedım takibi de yapılmadı ikinci ayda hamile kaldım şimdi üçüzlerim var :) üçüz istemıyorsan doktorun takibinde ol iyi şanslar
Evet sızı gibi ağrım vardı canım hala bazen yine oluyorCanım sende kist oluştuğunda kasık ağrım falan olmuş muydu benim adetim hala gelmedi de acaba kist mı dedim sundu günü ama hala bişey yok testte negatifti korktum yani
Geçti canım geçti bugün 3. Günüm normalde ama gelmedi hala ve bel ağrım var goguslerim sis başka adet belirtisi yok akşam acile gidicem ya test için evde yaptığımda cikmadiBen ilaca başladım onu kullanıyorum şeffaf yumurtlama akıntım var bu kadar erken yumurtlama olur mu bilmiyorum günün geçti mi canım benim gecikme olmadı hatta 2 erken oldum bekle bakalım
Napcami şaşırdım bende artık korkuyorum da kist oluştu diye testte hiç çıkmıyor yaGeçti canım geçti bugün 3. Günüm normalde ama gelmedi hala ve bel ağrım var goguslerim sis başka adet belirtisi yok akşam acile gidicem ya test için evde yaptığımda cikmadi
Olmamıştır inşallah canım belki daha yenidir ondan çıkmıyordur güzel düşün güzel olsunNapcami şaşırdım bende artık korkuyorum da kist oluştu diye testte hiç çıkmıyor ya
İnşallah öyledir canım iğneden sonraki 16. Gün bugün ya acilde test yaparlar demi yaOlmamıştır inşallah canım belki daha yenidir ondan çıkmıyordur güzel düşün güzel olsun
Bazı yerlerde yapıyorlar bazı yerlerde yapmıyorlar sen git öğren bakalım inşallah yapıyorlardırİnşallah öyledir canım iğneden sonraki 16. Gün bugün ya acilde test yaparlar demi ya
Yaptırdım canım gebelik yok maalesef ama hala adet gelmedi offf inşallah kist yokturBazı yerlerde yapıyorlar bazı yerlerde yapmıyorlar sen git öğren bakalım inşallah yapıyorlardır
Üzülme sakın inşallah yoktur kist canım ama gecikmen daha önce olmadıysa kist olabilirYaptırdım canım gebelik yok maalesef ama hala adet gelmedi offf inşallah kist yoktur
İnşallah yoktur canım ya ne bileyim geçen yıl bir kere olmuştu ama 3. Gün gelmişti bugün 4. Gün hala yok acayip akıntı var ama adet yok halqÜzülme sakın inşallah yoktur kist canım ama gecikmen daha önce olmadıysa kist olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?