Klomen kullanıp hamile kalmayı bekleyen kızlar birlikte bekleyelim güzel haberleri paylaşalım

Kızlar geçen gün test yaptım pozitif çıktı dün yaptım negatif çıktı göğüs ağrım var ve şeffaf akıntım var kafam karıştı hamilelik olabilir mi doktor baktığında kistin var demişti klomenden sonra

Canım sende kist oluştuğunda kasık ağrım falan olmuş muydu benim adetim hala gelmedi de acaba kist mı dedim sundu günü ama hala bişey yok testte negatifti korktum yani

Hanımlar iyi akşamlar. Pco luyum. Bi sorum olacak benim gibi olanlar bilgi verirseniz mutlu olurum. Klomen tedavisine başladık 1.deneme ve yumurta oluşmadı. Regl in 2.günü aşılamaya başlayacağız. Fakat 14 Ekim adetim ilk günü ve bugün 19 Kasım. Tam 37 gün oldu ve benim reglim hala gelmedi. Zaten adetlerim düzensiz aylarca olmadığım oldu ama klomen reglim getircek dedi doktor. Adetleri düzensiz olup, klomen kullandıktan sonra bu kadar süre adet olamayan var mı?

Kızlar ben bu ay klomen kullandım ilk ayım çok heyecanlıyım acaba ne olacak sonucu çok merak ediyorum benim gibi bekleyenlere uğur getirsin bu topik
Merhaba canım ben kulandım hic doktora gitmedım takibi de yapılmadı ikinci ayda hamile kaldım şimdi üçüzlerim var :) üçüz istemıyorsan doktorun takibinde ol iyi şanslar

Ben ikinci ayda üçüzlerle hamile kaldım hemde kendi başıma aldım hiç doktora gitmedım

Kızlar merhaba yakın zamanda istanbul anadolu da hsg çektirenler rica etsem fiyat yazabilirmi? Devlet hastanesine gittim geçen gün sıra yokmuş pek durumumuz da müsait değil şu aralar. O yüzden en uygun hastaneyi arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.

Canım naptın bende hala adet olmadım ve hala negatif sonuç alıyorum kist mı oldu acaba korkuyorum

Canım naptın bende hala adet olmadım ve hala negatif sonuç alıyorum kist mı oldu acaba korkuyorum
Ben ilaca başladım onu kullanıyorum şeffaf yumurtlama akıntım var bu kadar erken yumurtlama olur mu bilmiyorum günün geçti mi canım benim gecikme olmadı hatta 2 erken oldum bekle bakalım

Merhaba canım ben kulandım hic doktora gitmedım takibi de yapılmadı ikinci ayda hamile kaldım şimdi üçüzlerim var :) üçüz istemıyorsan doktorun takibinde ol iyi şanslar
Benim ilk ayımdı olmadı şimdi kistlerim var onun tedavisini oluyorum sen kendin mi gitmedin kontrole

Canım sende kist oluştuğunda kasık ağrım falan olmuş muydu benim adetim hala gelmedi de acaba kist mı dedim sundu günü ama hala bişey yok testte negatifti korktum yani
Evet sızı gibi ağrım vardı canım hala bazen yine oluyor

Ben ilaca başladım onu kullanıyorum şeffaf yumurtlama akıntım var bu kadar erken yumurtlama olur mu bilmiyorum günün geçti mi canım benim gecikme olmadı hatta 2 erken oldum bekle bakalım
Geçti canım geçti bugün 3. Günüm normalde ama gelmedi hala ve bel ağrım var goguslerim sis başka adet belirtisi yok akşam acile gidicem ya test için evde yaptığımda cikmadi

Geçti canım geçti bugün 3. Günüm normalde ama gelmedi hala ve bel ağrım var goguslerim sis başka adet belirtisi yok akşam acile gidicem ya test için evde yaptığımda cikmadi
Napcami şaşırdım bende artık korkuyorum da kist oluştu diye testte hiç çıkmıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…