- Konu Sahibi sagliklihayat
-
tatlım bı doktora gozuk ıstersen... panık yapmanı gerektırecek bırsey yoktur ama ben kahverengı lekelenmeyı anlayamadım. acaba akıntın mı var. yanı reglı kanaması gıbı degıl de akıntı gıbı mı ama koyu renkte.. ben klomenı alırken akıntım oldu, garip bır kokusu olan bır akıntı onceden karsılasmadıgım bır koku. sureklı gunluk ped değiştirdim. bır nevı hormon alıyoruz yanı sonucta belkı ondandır dıyorum. ılac bıtınce kesıldı. sımdı seffaf devam..kızlar 5. günden itibaren klomen kullanıyorum. bugün 4. günüydü klomenin ama kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. bir sorun olur mu? böyle olan var mı
rengını sordum cunku benım bır kez cok acık pembe gelmıstı. umutlanıp bır ıkı saat ıcınde reglım başladı hıc olmazdı bu sekılde. bı de bu ınsan beynı cok fena. tum bebek sartlarını yerıne getırıp öyle bır moda gırıyorkı sankı hamıleymıssın gıbı bıle hıssedebılıyorsun, belırtılerını, yasıyorsun...
**Kızlar bu ateş ölçme olayını yapıyor musunuz? yumurtlama testı aldım 45 tl ıcınden 5 tane cıkıyor. cok pahalı, ates ölçum daha mantıklı bence. ben yapıyorum zannederken yanlıs yapmısım. artık onumuzdekı aya sıstemlı baslıcam.
sizinle paylaşmak ıstedıklerım;
*Akıllı telefonlarda ovuview programını tavsıye ederım. reglı yumurtlama takvımı ates ölum verıleri vıdır vıdır ıyı.
*GNC nın folıkasidini kullanıyorum gunde bır tane. 3 aydır kullanıyorum.
Güncel durumum:
esım yurtdısı gorevıne gıttı, gidiş ve geliş tarihleri hep belırsız. bu yumurtlama seysını kacırdım ben ve bosu bosuna klomen aldım bu ay. sinir zıplaması yasıyorum. eylulun ortasında gelebılırım dedı, benım klomen yuzunden sapma olmazsa 16 eylulde tekrar baslaması lazım. umarım bu sefer bıraz uzun kalır. hayat cok mu zor nedır...
SON OLARAK BU HAFTA ARKA ARKAYA DR RANDEVULARIMIZ VAR MUTLU OLMANIZI ISTIYORUM GUZEL HABERLER ALIN. BEN SADECE YUMURTA OLUSUP OLUŞMADIGINI ÖGRENICEM. BEY OLMADIGI ICIN BU AY BOS :/
KOCCAMAN SEVGİLER
cnm ben dr cuma gunu bitirdim ilaci bugun cok az kan geldi yan etkidir bencekızlar 5. günden itibaren klomen kullanıyorum. bugün 4. günüydü klomenin ama kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. bir sorun olur mu? böyle olan var mı
cnm ben dr cuma gunu bitirdim ilaci bugun cok az kan geldi yan etkidir bence
kanama sayilmaz cnm cok cok azCanım klomen kanamami yapıyor allah allah benim regl bitti akıntı geldi eşimle yakınlaştik o ara klomene başlamıştım az lekelenme olduğunu fark ettik.
bende aynen senin gibi ilk kullaniyorum cnm cok oorkmuyorum rahatim da heyecan var beklemek cok zor bata daha 16 gun var yaasaolun kızlar. ben de panik yaptım ilaç işe yaramadı mı acaba diye. ilk defa kullanıyorum inş. şifa olur. çok korkuyorum.
kanama sayilmaz cnm cok cok az
benim kasıklarım ağrımıyor.Bnm de leke geldi. Regl bitti sonraki gün geldi sanırım yan etkisi bide kaşık hassasiyetim başladı benm sol
benim kasıklarım ağrımıyor.
tatlım burada cok uyguna satıyorlarmış bir bak istersen 50 test 20 tl yazılmışrengını sordum cunku benım bır kez cok acık pembe gelmıstı. umutlanıp bır ıkı saat ıcınde reglım başladı hıc olmazdı bu sekılde. bı de bu ınsan beynı cok fena. tum bebek sartlarını yerıne getırıp öyle bır moda gırıyorkı sankı hamıleymıssın gıbı bıle hıssedebılıyorsun, belırtılerını, yasıyorsun...
**Kızlar bu ateş ölçme olayını yapıyor musunuz? yumurtlama testı aldım 45 tl ıcınden 5 tane cıkıyor. cok pahalı, ates ölçum daha mantıklı bence. ben yapıyorum zannederken yanlıs yapmısım. artık onumuzdekı aya sıstemlı baslıcam.
sizinle paylaşmak ıstedıklerım;
*Akıllı telefonlarda ovuview programını tavsıye ederım. reglı yumurtlama takvımı ates ölum verıleri vıdır vıdır ıyı.
*GNC nın folıkasidini kullanıyorum gunde bır tane. 3 aydır kullanıyorum.
Güncel durumum:
esım yurtdısı gorevıne gıttı, gidiş ve geliş tarihleri hep belırsız. bu yumurtlama seysını kacırdım ben ve bosu bosuna klomen aldım bu ay. sinir zıplaması yasıyorum. eylulun ortasında gelebılırım dedı, benım klomen yuzunden sapma olmazsa 16 eylulde tekrar baslaması lazım. umarım bu sefer bıraz uzun kalır. hayat cok mu zor nedır...
SON OLARAK BU HAFTA ARKA ARKAYA DR RANDEVULARIMIZ VAR MUTLU OLMANIZI ISTIYORUM GUZEL HABERLER ALIN. BEN SADECE YUMURTA OLUSUP OLUŞMADIGINI ÖGRENICEM. BEY OLMADIGI ICIN BU AY BOS :/
KOCCAMAN SEVGİLER
Bugun seni deli merak ettim. Simdi girebildim internete.kizlar ben simdi doktordan donuyorum 2 cm kist olusmus 11 ve 15 mm de iki yumurta var carsamba tekrar cagirdi moralim bozuk istenilen buyukluge gelmezse catlatma yapmicam dedi kisti takip ederiz dedi
Tatlim aklimdaydin anca internete girebildim. Kistler icin nolur endiselenme kuvvetle muhtemel onlar kaybolcak kendiliginden. Iki yumurtan olmasi beni cok mutlu etti sen de olmalisin. Hic yumurtasi olgunlasmayan var. Yumurtalari buyutmek icin napman gerektigini dr dedi mi canimsin. Bitkisel karisimlar yapabiliyor musun acaba ben birkac kure rastladim belki olur ne dersin ? Moralini yuksek tutmani isterim cok, bir bebisin olacak ama zamanini bekliyoruz. Sonuc bu ne dersin. Bu surecte uzulup sevinip bebege kavusup, bizim icin cok kiymetli olacaklar bu sebepten simarik cocuklar yetistircez :))) hatta yaramaz bile olabilirler. Yazdiklarim sende bi tebessum yaratti mi ? Hep gul ♥kizlar ben simdi doktordan donuyorum 2 cm kist olusmus 11 ve 15 mm de iki yumurta var carsamba tekrar cagirdi moralim bozuk istenilen buyukluge gelmezse catlatma yapmicam dedi kisti takip ederiz dedi
gecmis olsun cnm benim simdi ne yapiyorsun yine ilac mi akisina mi biraktin.ben dr. kontrolunde kulandim ama yinede kist oldu hatta yarin da gidicem randevum var ins bur daha saglikli gebelik yasarsinKızlar Merhaba;
Bende 1 yıl denemenin ardından klomen ve çatlatma iğnesi oldum.. ilk denememizde tuttu ancak dış gebelikçok tehlikeli neyseki atlattım. Demem şu ki klomen yumurtaları çok geliştirdiği için dış gebelik oluyormuş mutlaka kontrollü gidin...
cansin yaaa ne kadar motive oldum anlatamam guldurdun beni Allah ta srni guldursun emi..doktor yumurta gelistirmeye hic bir sey soylemedi cnm amq ben bu ay hamile kalamazsam gelecek ay sogan yada incir kuru deneyecegim yarin doktor kontrolum var bskalim bizim yumurtslar ne durumda catlayip catlamayacagi belli olacak 14. gun cunku artik .Bugun seni deli merak ettim. Simdi girebildim internete.
Tatlim aklimdaydin anca internete girebildim. Kistler icin nolur endiselenme kuvvetle muhtemel onlar kaybolcak kendiliginden. Iki yumurtan olmasi beni cok mutlu etti sen de olmalisin. Hic yumurtasi olgunlasmayan var. Yumurtalari buyutmek icin napman gerektigini dr dedi mi canimsin. Bitkisel karisimlar yapabiliyor musun acaba ben birkac kure rastladim belki olur ne dersin ? Moralini yuksek tutmani isterim cok, bir bebisin olacak ama zamanini bekliyoruz. Sonuc bu ne dersin. Bu surecte uzulup sevinip bebege kavusup, bizim icin cok kiymetli olacaklar bu sebepten simarik cocuklar yetistircez :))) hatta yaramaz bile olabilirler. Yazdiklarim sende bi tebessum yaratti mi ? Hep gul ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?