klomen kullanipta ilk aydan hamis kalan varmi yan etkiler vs.

rengını sordum cunku benım bır kez cok acık pembe gelmıstı. umutlanıp bır ıkı saat ıcınde reglım başladı hıc olmazdı bu sekılde. bı de bu ınsan beynı cok fena. tum bebek sartlarını yerıne getırıp öyle bır moda gırıyorkı sankı hamıleymıssın gıbı bıle hıssedebılıyorsun, belırtılerını, yasıyorsun...

**Kızlar bu ateş ölçme olayını yapıyor musunuz? yumurtlama testı aldım 45 tl ıcınden 5 tane cıkıyor. cok pahalı, ates ölçum daha mantıklı bence. ben yapıyorum zannederken yanlıs yapmısım. artık onumuzdekı aya sıstemlı baslıcam.

sizinle paylaşmak ıstedıklerım;
*Akıllı telefonlarda ovuview programını tavsıye ederım. reglı yumurtlama takvımı ates ölum verıleri vıdır vıdır ıyı.
*GNC nın folıkasidini kullanıyorum gunde bır tane. 3 aydır kullanıyorum.

Güncel durumum:
esım yurtdısı gorevıne gıttı, gidiş ve geliş tarihleri hep belırsız. bu yumurtlama seysını kacırdım ben ve bosu bosuna klomen aldım bu ay. sinir zıplaması yasıyorum. eylulun ortasında gelebılırım dedı, benım klomen yuzunden sapma olmazsa 16 eylulde tekrar baslaması lazım. umarım bu sefer bıraz uzun kalır. hayat cok mu zor nedır...

SON OLARAK BU HAFTA ARKA ARKAYA DR RANDEVULARIMIZ VAR MUTLU OLMANIZI ISTIYORUM GUZEL HABERLER ALIN. BEN SADECE YUMURTA OLUSUP OLUŞMADIGINI ÖGRENICEM. BEY OLMADIGI ICIN BU AY BOS :/

KOCCAMAN SEVGİLER

kızlar 5. günden itibaren klomen kullanıyorum. bugün 4. günüydü klomenin ama kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. bir sorun olur mu? böyle olan var mı

kızlar 5. günden itibaren klomen kullanıyorum. bugün 4. günüydü klomenin ama kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. bir sorun olur mu? böyle olan var mı
tatlım bı doktora gozuk ıstersen... panık yapmanı gerektırecek bırsey yoktur ama ben kahverengı lekelenmeyı anlayamadım. acaba akıntın mı var. yanı reglı kanaması gıbı degıl de akıntı gıbı mı ama koyu renkte.. ben klomenı alırken akıntım oldu, garip bır kokusu olan bır akıntı onceden karsılasmadıgım bır koku. sureklı gunluk ped değiştirdim. bır nevı hormon alıyoruz yanı sonucta belkı ondandır dıyorum. ılac bıtınce kesıldı. sımdı seffaf devam..

[tatlim ben ates olcumu ya da ovulasyon testi yapmiyorum yaparsam daha cok kafaya takar stres olurum kendimi biliyorum cunku keske elimde olsada gunlerevtakvimlere bile bakmasam supriz olsa hersey
ne guzel olurdu

ben folik asit olarak folbiol kullaniyorum cnm gunde bir adet.
esinin uzak olmasi kotu olmus ama bir de soyle dusun benimki yanimda ve yine de bebegim olmadi Allah isterse tek geceden bile hamile kalirsin insallah canim inan buna cokk opuyorum seniQUOTE="DoraNora, post: 36705740, member: 115505"]rengını sordum cunku benım bır kez cok acık pembe gelmıstı. umutlanıp bır ıkı saat ıcınde reglım başladı hıc olmazdı bu sekılde. bı de bu ınsan beynı cok fena. tum bebek sartlarını yerıne getırıp öyle bır moda gırıyorkı sankı hamıleymıssın gıbı bıle hıssedebılıyorsun, belırtılerını, yasıyorsun...gtatlimm

ttttttttttttt
**Kızlar bu ateş ölçme olayını yapıyor musunuz? yumurtlama testı aldım 45 tl ıcınden 5 tane cıkıyor. cok pahalı, ates ölçum daha mantıklı bence. ben yapıyorum zannederken yanlıs yapmısım. artık onumuzdekı aya sıstemlı baslıcam.

sizinle paylaşmak ıstedıklerım;
*Akıllı telefonlarda ovuview programını tavsıye ederım. reglı yumurtlama takvımı ates ölum verıleri vıdır vıdır ıyı.
*GNC nın folıkasidini kullanıyorum gunde bır tane. 3 aydır kullanıyorum.

Güncel durumum:
esım yurtdısı gorevıne gıttı, gidiş ve geliş tarihleri hep belırsız. bu yumurtlama seysını kacırdım ben ve bosu bosuna klomen aldım bu ay. sinir zıplaması yasıyorum. eylulun ortasında gelebılırım dedı, benım klomen yuzunden sapma olmazsa 16 eylulde tekrar baslaması lazım. umarım bu sefer bıraz uzun kalır. hayat cok mu zor nedır...

SON OLARAK BU HAFTA ARKA ARKAYA DR RANDEVULARIMIZ VAR MUTLU OLMANIZI ISTIYORUM GUZEL HABERLER ALIN. BEN SADECE YUMURTA OLUSUP OLUŞMADIGINI ÖGRENICEM. BEY OLMADIGI ICIN BU AY BOS :/

KOCCAMAN SEVGİLER[/QUOTE]

saolun kızlar. ben de panik yaptım ilaç işe yaramadı mı acaba diye. ilk defa kullanıyorum inş. şifa olur. çok korkuyorum.

saolun kızlar. ben de panik yaptım ilaç işe yaramadı mı acaba diye. ilk defa kullanıyorum inş. şifa olur. çok korkuyorum.
bende aynen senin gibi ilk kullaniyorum cnm cok oorkmuyorum rahatim da heyecan var beklemek cok zor bata daha 16 gun var yaa

kizlar ben simdi doktordan donuyorum 2 cm kist olusmus 11 ve 15 mm de iki yumurta var carsamba tekrar cagirdi moralim bozuk istenilen buyukluge gelmezse catlatma yapmicam dedi kisti takip ederiz dedi

tatlım burada cok uyguna satıyorlarmış bir bak istersen 50 test 20 tl yazılmış

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gebelik-testlerimi-Çok-ucuza-alıyorum.638918/

Kızlar Merhaba;

Bende 1 yıl denemenin ardından klomen ve çatlatma iğnesi oldum.. ilk denememizde tuttu ancak dış gebelik çok tehlikeli neyseki atlattım. Demem şu ki klomen yumurtaları çok geliştirdiği için dış gebelik oluyormuş mutlaka kontrollü gidin...

kizlar ben simdi doktordan donuyorum 2 cm kist olusmus 11 ve 15 mm de iki yumurta var carsamba tekrar cagirdi moralim bozuk istenilen buyukluge gelmezse catlatma yapmicam dedi kisti takip ederiz dedi
Bugun seni deli merak ettim. Simdi girebildim internete.
Tatlim aklimdaydin anca internete girebildim. Kistler icin nolur endiselenme kuvvetle muhtemel onlar kaybolcak kendiliginden. Iki yumurtan olmasi beni cok mutlu etti sen de olmalisin. Hic yumurtasi olgunlasmayan var. Yumurtalari buyutmek icin napman gerektigini dr dedi mi canimsin. Bitkisel karisimlar yapabiliyor musun acaba ben birkac kure rastladim belki olur ne dersin ? Moralini yuksek tutmani isterim cok, bir bebisin olacak ama zamanini bekliyoruz. Sonuc bu ne dersin. Bu surecte uzulup sevinip bebege kavusup, bizim icin cok kiymetli olacaklar bu sebepten simarik cocuklar yetistircez :))) hatta yaramaz bile olabilirler. Yazdiklarim sende bi tebessum yaratti mi ? Hep gul ♥

Kk arkafaslarim klomen yoldaslarim. Bugun drye gittim. Bir adet bugun catlamayi bekleyen ancak spermle bulusamayacak (esim gorevde) bir yumurtam var. Gorunen kist ve benzeri bir sey yok simdilik. 6 ay olmazsa gel dedi dr. Eger 6 ay olmazsa esim gidecek. Folikasit al dedi gebe kalana kadar ve gebe kalinca da iki ay devam edecez dedi. Troid ve kan sayimi istedi bu ikisi gec gebe kalma ve dusuk bilgisi veriyormus. Cumartesi dryi aricakmisim. Sekerim sinirda benim annem annanem seker.Dedim bu nolcak. Aseremicen dedi, simaramicakmisim, hamileligim dietle gecicekmis. Seker hep kontrol altinda olcakmis. Simdilik bunlara takilmicam. Ne uzulebiliyorum ne sevinebiliyorum. Bole duygular bendeki

gecmis olsun cnm benim simdi ne yapiyorsun yine ilac mi akisina mi biraktin.ben dr. kontrolunde kulandim ama yinede kist oldu hatta yarin da gidicem randevum var ins bur daha saglikli gebelik yasarsin

cansin yaaa ne kadar motive oldum anlatamam guldurdun beni Allah ta srni guldursun emi..doktor yumurta gelistirmeye hic bir sey soylemedi cnm amq ben bu ay hamile kalamazsam gelecek ay sogan yada incir kuru deneyecegim yarin doktor kontrolum var bskalim bizim yumurtslar ne durumda catlayip catlamayacagi belli olacak 14. gun cunku artik .
cnm sekerin icin cok gecmis olsun oncelikle bebisini kucagina alipta ona sarildiginda eminim cektigin tum herseyi unutacaksin sana sirinlik yaparak kandiracak seni bir skrabamiz bu ay beni ruyasinda hamile gormus insallah olur yaa bende ruysmda disciye gidiyorum bana kan ve film ver bakslim diyo Allah Allah nevalaka disci kan istiyo diye sasiyorum

kizlar bu arada yazim hatalarimdan dolayi yanlis birsey varsa kusura bakmayin telden giriyorum tekrar duzelmede olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…