klomen kullanipta ilk aydan hamis kalan varmi yan etkiler vs.

zormus canim olsun saglikli olsunlarda Allah eslerimizi basimizdan eksik etmesin.gelecek ay olur seninde insalllah ekimdr haberini aliriz

Pko hastasıyım. Progestan kullandım. Daha sonra klomen ve ilk ayda yumurtam oluşup çatladı hamile kaldım. Fakat zor bir hamilelik geçirdim yavrumu 36. Haftada sağ salim kucağıma aldım şükür. Yan etkileri var tabi olmaz mı hormonları etkilediği için hamilelikte zorlandım. Ama herşeye değer. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.

Ahhh masallah cok sevindim. Ailende ikizi falan olan var mi, klomenden gunde kac tane aliyosun. baska birsey kullaniyor musun ? Reglinin kacinci gunu gitmis oldun drye ?
12. gün gittim. klomeni günde 2 tane kullandım. bir dahaki ay teke düşürecek. ailede ikiz yok hiç. ben de pko var o yüzden öyle oluyor sanırım. çok yumurta büüyüyor. 13 mm lik yumurta çatlayınca döllenir mi acaba

aaa masallah canim daha buyur belki catlayana kadar ikiz olur belki batin ne zaman canim bu arada
çatlatma iğnesi yaptırmadım. ayın 11 inde şehir dışına çıkacam. o zamana kadar kendiliğinden çatlar mı ki bunlar bilemiyorum. 23 eylülde adet olmuştum.

Allahim evladini sana bagislasin cnm zaten sonu biyle guzel olmasa cektiklerini unutamazsin gize alamazsin bende ilk bu ay kullaniyorum ins seningibi sonuc alirim

çatlatma iğnesi yaptırmadım. ayın 11 inde şehir dışına çıkacam. o zamana kadar kendiliğinden çatlar mı ki bunlar bilemiyorum. 23 eylülde adet olmuştum.
catlamis olabiir her an cnm sen yinede degetlendir hic deilse gun asiri iliskide bulun tutar insallah bat ne zaman

Tatlim insallah dollenir. Belki catlayana kdr da buyur. Insaalah olur. Vaalla bebis isi nasil zormus. Acaba biz aklimiza cok mu takiyoruz ?

catlamis olabiir her an cnm sen yinede degetlendir hic deilse gun asiri iliskide bulun tutar insallah bat ne zaman
pko rahatsızlığım var diye acaba çatlamaz mı diye düşünüyorum. incir havuç kürü var onu yaptım içtim dün.

Tatlim insallah dollenir. Belki catlayana kdr da buyur. Insaalah olur. Vaalla bebis isi nasil zormus. Acaba biz aklimiza cok mu takiyoruz ?
evet bebiş zormuş gerçekten. herkesin çocuğu olunca pat diye olacak sanıyosun ama olmuyor pat diye. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

selam kızlar bende klomen kullandım bu ay. bugün yumurta ölçümüm vardı 16mm sol overda 1 tane yumurta varmış 16mm olmuş saglıklı büyüyor dedi çünkü perşembe 14 mmdi doktor p.tesi Gel 18mm olursa çatlatırız dedi Sizce 18mm olurmu ?

bence olur. benim doktorum 16 iken çatlatacaktı eğer ben kabul etsem. bu yumurtanın çatlatmak için bir sınırı mı var anlamadım.

bana 18 mm olsun çatlatıcaz dedi beklemedeyim işte sanırım 18mm sınır sana nie ögle dedi anlamadım ?
benim 3 tane yumurtam vardı 13, 14 ve 16 belki o gün çatlatmayacaktı tam bilemiyorum ama sordu çatlatalım mı diye. 3 üz olma ihtimali var dedi. bu ayı atlamayı tavsiye etti. perşembe 16 idi şimdi 18 olmuştur heralde benimki de. kendiliğinden çatlar heralde hatta bugün çatladığını düşünüyorum.

maşallah snn 3 tane Benim Tek bi tane Ama hepsi tutacak Die birşey yok.. Doktor kontrolune devam ette iyice emin olunsun bence

bu ayı atladık artık. bir dahaki ay yaptıracam inş. kendiliğinden çatlayıp tutarsa tutar ama çok umutlu değilim açıkçası

selam hanımlar,
27 yaşındayım,3 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir korunmamıza rağmen gebelik oluşmadı
gecen sene doktor muayenemde pco teşhisi konmuştu doktor klasik 1 sene deneyin olmazsa tedaviye başlarız dedi
ben bu kış bir yakınım vasıtasıyla yeni bir doktora basladım hormon testleri,hsg(rahim filmi),smear testi yapıldı pco olmadığım ortaya cıktı hormonlarım düzene girmişti,tüplerde de herhangi bir sorun tıkanıklık yok çok şükür
bu arada yara tespit etti doktor ve yakıldı 2 ay öyle kaybettik ilişki yasaktı
eşime de test verdi doktor ancak hep erteledik ekimde yaptırmayı düşünüyoruz
adetlerim düzenli 30 günde bir oluyor
bir arkadasım uzun süredir pcoydu ve klomen+çatlatma iğnesiyle ilk ayda hamile kaldı bebeğini doğurdu bile maşallah
o bana çok umut oldu klomen hiç kullanmadım kendim alıp 1 ay denesem mi diyorum günde 1 tane içerim risk almak istemiyorum ne dersiniz?

Merhabalar ♥
Ben dr den habersiz kullandim klomen ama 14. Gun gittim sen 30 gunde 1 regli oluyorsan reglinin 17. Gunu gidip doktora muayene olabilirsin. Ben oyle yaptim. Herhangi bir sorunum yokken, kullandim ama gunde 1 seklinde. Tek yumurtam vardi. Valla mm sini sormadim. Ama ne kocaman gordum ultrasonda cidden de bildigimiz yumurta gibiydi. 14 gunu gittigimden dr yumurta catladi catlicak dedi. Benim reglim 27 gunde bir 17-13 14 .gun kitaba gore yumurtanin catlamasi hesabi. Seninde 30 gunde bir ve sekmiyorsa hesap bu sekilde.

akinti cok oldugu zsman mi catliyordu canim insallah catlamistir inciri bol bol yemrk lazim aslindq ben bubay hamilr kalamazsam gelrcrk ay kûr yapmayi dusunuyorum

tatlimm ayni sekilde benim de 15 mm yumurtam vardi iki gun sonra gel buyurse catlatiriz drmisti iki gun sonra 18 mm olmustu igne vurundum o gun seninki daha da buyur bence 16 olmusmasallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…