Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
bende 1 ay klomen sonrasında 3 ay famera + çatlatma iğnesi oldum ancak hamile kalamadım. doktorum da aşılama önerdi 3 ay eşim vitamin kullanacak sonrasında aşılama tedavisine başlayacağız.

Kizlar hepinize merhaba uzun zamandir bu topikteydim klomen femara ovitrelle ile gecen sene eylulden beri tedavi goruyordum dr um cok umutluydu cunku sonra mayis ayinda adet oldugumda dr aşılama yapalim dedi bende o ay tedaviyi bikac ay birakmayi dusunuyodum neyse asilamayi yaptiriyim sonra bu sene ekim ayina kadar kafami dinleyim tedaviye 4 ay falan ara veriyim diye dusundum. 24 mayista asilama yaptirdim buarada da bi suru sey oldu ev tasidim is stresi vs vs biton sikinti hic umudum yoktu aklimda bile yoktu hamilelik kaldiki dr iliski gunleri verdi asilamadan sonra onlarin da hicbirini yapmadim ve suan 24 haftalik hamileyim cektigim butun sikintilara ragmen o asilamayla hamile kalmisim. Kafam da hic hamile oldugumu dusunmedim iliski gunlerine uymadim zaten ev tasima stresi falan okadar agir kaldirdim ve ilk seferde tutcagina hic ihtimal vermedigim icin acikcasi hicbiseye dikkat etmedim rabbim nasip etti. Dicegim o ki sanirim gercekten kafanizdan atmak gerekiyo hamileligi kafa rahatligi en onemlisiymis herseyden once tabiki allah in takdiri ama buna da dikkat etmek lazim. Birde tavsiyem ilac suresini cok uzatmayin simdiki aklim olsa 3 4 ay ilac dener sonra asilama yaptirirdim. Biraz uzun oldu yazi ama umarim birilerine faydasi olur

Canim ben pkoluyum. Doktor gerek gormedi genetik teste. Bu ayda olmazsa asilamaya gecicez sanirim. Zaten ozaman rahim filmi falan cekilcek sanirim beklemediyiz yani . Adetin 3m gunundeyim
Merhaba selinokay bende sizin gibi yumurta tembelligi olan biriyim. 4 kez klomen ve ovitrel catlatma igmesi kullandim. Ilaclar ise yaradi her seferinde en az bir en fazla uc yumurtam 18-20 cm buyudu. Sonra ovitrel catlatma ignesi oldum fakat her seferinde sonuc husran oldu. Her seferinde 14 gun sonra kan testi yap dedi dr. Ama her seferinde tamda kan vericegim gunun sabahi adet oldum cok uzuldum. Sonra bu ay dr asilama onerdi tmm dedik klomen ve ovitrel kullandim tabi esimde bi sorun yok sperm ornegi verdi esim catlatma ignesinin ertesi gunu uc saat sonra ornegi alip dr a gittik asilama gerceklesti 17 ekimde 14 gun sonra kan testi dedi bugun 12 . Gundeyim ama adet olicakmisim gibi kasik agrilarim ve goguslerde hassasiyet ve agri var insallah yine ayni seyleri yasamam.

Anliyorum cok iyi seni canini sikma sakince beklemelisin. Az kalmis. Agrilarina takilma hamileliktede agrilar oluyor ve adet agrilari olarak tarif ediyor hamileler. Umarim hakkinda hayirlisi olur. Sakin olmaya ve stres yapmamaya calis. Sonucuda haber verirsen sevinirim. Umarim guzel sonuclar duyarsin

Evet bu topiğe de katilmistim. Sen neler yapıyorsun sende de pco vardi diye anımsıyorum
Ben ayniyim pkos var bendede. Yani hersey normal cikiyor esimde bende sebep gorunmuyor ama sonucta yok. Infertiliteye gittim klomen verdi iste yumurta takibi yapicaklarmis. Belki 1 2 aya asilamada olabilir daha netlesmedi gerci. 5. Yila girdim bu arada.

Klomenle tekrar dene canim icinde kalmasin. Ama sonuç alamiyosan dr onerisiyle asilama yada tup bebek deneyebilirsin. Rabbim neyi vesile kilar bilemeyiz. Benim drum aşılama onermemisti. Klomenle olmazsa günlük ignelerle ve en son tup bebek demisti. Hakkinda hayirlisi olsun

benim 2 günüm kaldı adete sabırla bekliyorum...eşim test yaptırmıo bana : ))
ne adet belirtisi war ne hamilelik :$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…