- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.981
36 saat sonra ilk ilişki dedi sonrası bir gün ara ile ilişki dedi yarın tekrar kontrole gideceğimHangi günler ilişki önerdi doktor?
Merhaba selinokay bende sizin gibi yumurta tembelligi olan biriyim. 4 kez klomen ve ovitrel catlatma igmesi kullandim. Ilaclar ise yaradi her seferinde en az bir en fazla uc yumurtam 18-20 cm buyudu. Sonra ovitrel catlatma ignesi oldum fakat her seferinde sonuc husran oldu. Her seferinde 14 gun sonra kan testi yap dedi dr. Ama her seferinde tamda kan vericegim gunun sabahi adet oldum cok uzuldum. Sonra bu ay dr asilama onerdi tmm dedik klomen ve ovitrel kullandim tabi esimde bi sorun yok sperm ornegi verdi esim catlatma ignesinin ertesi gunu uc saat sonra ornegi alip dr a gittik asilama gerceklesti 17 ekimde 14 gun sonra kan testi dedi bugun 12 . Gundeyim ama adet olicakmisim gibi kasik agrilarim ve goguslerde hassasiyet ve agri var insallah yine ayni seyleri yasamam.Canim ben pkoluyum. Doktor gerek gormedi genetik teste. Bu ayda olmazsa asilamaya gecicez sanirim. Zaten ozaman rahim filmi falan cekilcek sanirim beklemediyiz yani . Adetin 3m gunundeyim
Merhaba selinokay bende sizin gibi yumurta tembelligi olan biriyim. 4 kez klomen ve ovitrel catlatma igmesi kullandim. Ilaclar ise yaradi her seferinde en az bir en fazla uc yumurtam 18-20 cm buyudu. Sonra ovitrel catlatma ignesi oldum fakat her seferinde sonuc husran oldu. Her seferinde 14 gun sonra kan testi yap dedi dr. Ama her seferinde tamda kan vericegim gunun sabahi adet oldum cok uzuldum. Sonra bu ay dr asilama onerdi tmm dedik klomen ve ovitrel kullandim tabi esimde bi sorun yok sperm ornegi verdi esim catlatma ignesinin ertesi gunu uc saat sonra ornegi alip dr a gittik asilama gerceklesti 17 ekimde 14 gun sonra kan testi dedi bugun 12 . Gundeyim ama adet olicakmisim gibi kasik agrilarim ve goguslerde hassasiyet ve agri var insallah yine ayni seyleri yasamam.
ben varımKimsecikler kalmamis buralarda klomen kullanan sonuc alan galiba
Bu ay yine klomene basladim ben hayirlsiyla.
hayirlisi olsun :)Kimsecikler kalmamis buralarda klomen kullanan sonuc alan galiba
ben sonuc aldim.8.5 aylik kizim uyuyor su an yanimda.allah istwyen herkeze nasip etsinKimsecikler kalmamis buralarda klomen kullanan sonuc alan galiba
maaşallah ne güsel..darısı bnaB
ben sonuc aldim.8.5 aylik kizim uyuyor su an yanimda.allah istwyen herkeze nasip etsin
Ay cok sevindim Allah bagislasin sagligi sihati daim olsun. Sizin sorun neydi ve kacinci klomenle oldu acebaB
ben sonuc aldim.8.5 aylik kizim uyuyor su an yanimda.allah istwyen herkeze nasip etsin
Sizin sorun ne ve kacinci klomen kac senedir ugrasiyorsunuz. Darisi isteyen herkese insllahmaaşallah ne güsel..darısı bna
Bende pco vardi. İkinci aktif denemede sonuç aldım. Darısı başınızaSizin sorun ne ve kacinci klomen kac senedir ugrasiyorsunuz. Darisi isteyen herkese insllah
Evet canim ben hatirliyorum seni sabirsizin topiginden masallah subhanallah Allah bagislasimBende pco vardi. İkinci aktif denemede sonuç aldım. Darısı başınıza
Evet bu topiğe de katilmistim. Sen neler yapıyorsun sende de pco vardi diye anımsıyorumEvet canim ben hatirliyorum seni sabirsizin topiginden masallah subhanallah Allah bagislasim
Ben ayniyim pkos var bendede. Yani hersey normal cikiyor esimde bende sebep gorunmuyor ama sonucta yok. Infertiliteye gittim klomen verdi iste yumurta takibi yapicaklarmis. Belki 1 2 aya asilamada olabilir daha netlesmedi gerci. 5. Yila girdim bu arada.Evet bu topiğe de katilmistim. Sen neler yapıyorsun sende de pco vardi diye anımsıyorum
Ben ayniyim pkos var bendede. Yani hersey normal cikiyor esimde bende sebep gorunmuyor ama sonucta yok. Infertiliteye gittim klomen verdi iste yumurta takibi yapicaklarmis. Belki 1 2 aya asilamada olabilir daha netlesmedi gerci. 5. Yila girdim bu arada.
pco sorunu cnm.ilk klomenle oldu benimAy cok sevindim Allah bagislasin sagligi sihati daim olsun. Sizin sorun neydi ve kacinci klomenle oldu aceba
benim 2 günüm kaldı adete sabırla bekliyorum...eşim test yaptırmıo bana : ))Klomenle tekrar dene canim icinde kalmasin. Ama sonuç alamiyosan dr onerisiyle asilama yada tup bebek deneyebilirsin. Rabbim neyi vesile kilar bilemeyiz. Benim drum aşılama onermemisti. Klomenle olmazsa günlük ignelerle ve en son tup bebek demisti. Hakkinda hayirlisi olsun
Hadi bakalim hayirlisi insallah.benim 2 günüm kaldı adete sabırla bekliyorum...eşim test yaptırmıo bana : ))
ne adet belirtisi war ne hamilelik :$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?