- 13 Mayıs 2016
- 251
- 307
- 53
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Canim ben folio kullaniyorum bu zamana kadar iki doktora gittim ikiside aynisini verdi sadece folik asit yok b12 ve iyotta var klomen tedavisi olurken inofolic sase kullanmistim gercekten etkili bi ilac pko lar icin ama hamilelikte kullanilmiyor hamile kaldigimda doktorum biraktirip folio kullanmami istemistiKizlar hangi folic asitleri kullaniyorsunuz?
Anladim canim. Benim doktorumda gebelik olusana kadar inofolic kullanalim dedi. Daha sonra degistirecek sanirim. Zaten klomenle son tedavi ayim.Canim ben folio kullaniyorum bu zamana kadar iki doktora gittim ikiside aynisini verdi sadece folik asit yok b12 ve iyotta var klomen tedavisi olurken inofolic sase kullanmistim gercekten etkili bi ilac pko lar icin ama hamilelikte kullanilmiyor hamile kaldigimda doktorum biraktirip folio kullanmami istemisti
Insallah olumlu sonuclanir canim benim ilk tedavide olmustu ama ne yaziki kalbi durdu ekimde bende basliyorum klomene tekrardan hayirlisi olsun tedavilerimiz umudumuzu kesmeyelimAnladim canim. Benim doktorumda gebelik olusana kadar inofolic kullanalim dedi. Daha sonra degistirecek sanirim. Zaten klomenle son tedavi ayim.
Folbiol benim canimKizlar hangi folic asitleri kullaniyorsunuz?
Herkes ya folio yada fabiol kullaniyor. Ama benim doktor bana hamile kalana kadar inofolic dedi. Niyr acrbaFolbiol benim canim
Inofolic yumurta olusumunda cok buyuk etken canim ozellikle pko hastalari icin cok uygun doktorun cok guzel bir tedavi uygulamis hayirlisi olsun insallah.Herkes ya folio yada fabiol kullaniyor. Ama benim doktor bana hamile kalana kadar inofolic dedi. Niyr acrba
Ayrica inofolic icinde folik asit disinda inotizol diye bi madde var bu yumurtalarin olusumunda etken hamile.kalinca sende degistireceksindir.Herkes ya folio yada fabiol kullaniyor. Ama benim doktor bana hamile kalana kadar inofolic dedi. Niyr acrba
Anladim canim sagol bakalim bu ay umutluyum :))Ayrica inofolic icinde folik asit disinda inotizol diye bi madde var bu yumurtalarin olusumunda etken hamile.kalinca sende degistireceksindir.
Benim ilk gittigim doktorlar zahmet edip folik asit bile vermediHerkes ya folio yada fabiol kullaniyor. Ama benim doktor bana hamile kalana kadar inofolic dedi. Niyr acrba
Anladim canim. Peki kist noldu sonra gecmis olsun. Sukur benim daha boyle bir sorunum olmadi. Acikcasi brnde korkuyorum boyle birsey yasamaktan. Ama zaten son klomen. Bakalim kader kismet. Hayirlisi olsun hakkimizda canimBenim ilk gittigim doktorlar zahmet edip folik asit bile vermedi)) bu doktorum da maşallah kan tahlili bile vermeden, demir ve b12 eksikligi icin ilac verdi ayrica. Birde glifor verdi. Pcolu hastalarin cogu kullaniyormuş. İnofolik şase bir ay kullandim. O ay doktor muayenemde 19 mm yumurta vardi. İgneyle catlatalim dedi. İgneden sonra 5. Gun kontrole gittigimde yumurtam buyumeye devam etmisti 4 cm kiste dönüşmüştü. Doktorla şok geçirdik. Daha sonrada inofolic kullanmadim ben
O aydan sonra iki ay gitmedim doktora. Agustosta gittigimde kist yoktu. Bu ay ki reglimde de yoktu.. hayirlisi bakalim. Klomen bitti pazar gunu benimAnladim canim. Peki kist noldu sonra gecmis olsun. Sukur benim daha boyle bir sorunum olmadi. Acikcasi brnde korkuyorum boyle birsey yasamaktan. Ama zaten son klomen. Bakalim kader kismet. Hayirlisi olsun hakkimizda canim
Anladim cani. Hayirlisi olsun bakalim. Bat ne zamandiO aydan sonra iki ay gitmedim doktora. Agustosta gittigimde kist yoktu. Bu ay ki reglimde de yoktu.. hayirlisi bakalim. Klomen bitti pazar gunu benim
Dur kız bata daha çok varAnladim cani. Hayirlisi olsun bakalim. Bat ne zamandi
Canim klomen pazar gunu bitmisse haftaya pazartesiye yumurtan catlamis olur zaten yani ben 10. Gun ilac bitiyordu 13 yada 14. Gun catliyodu doktor seni catlamismi diye kontrol amacli cagirmistir kist olmamasi icin sen degerlendir bence bugunleriDur kız bata daha çok var6 ekim bat, pazartesi kontrol var işte. Nasıl yapsam bilemiyorum. O zamana kadar çalışma yapsak mı hergün. Ya klomen etkisiyle pazartesiye kadar çatlamiş olursa diye..kaçırmaktan korkuyorum biraz
Benimde 6 yada 7 ekim bat canim. Ama kacirmazsin bence. 13 14 yada 15. Gun catlar yumlar. O gune kadar 2 3 iliski olsun istersen. Benimde pazartesi randevum var canim. Ama hergun iliski iyi degil. Sperm kalitesini dusuruyormus. Ve tahrisde olabilirsin. En iyisi 2 gunde bir yada 3 gunde bir bence.Dur kız bata daha çok var6 ekim bat, pazartesi kontrol var işte. Nasıl yapsam bilemiyorum. O zamana kadar çalışma yapsak mı hergün. Ya klomen etkisiyle pazartesiye kadar çatlamiş olursa diye..kaçırmaktan korkuyorum biraz
Canim klomen pazar gunu bitmisse haftaya pazartesiye yumurtan catlamis olur zaten yani ben 10. Gun ilac bitiyordu 13 yada 14. Gun catliyodu doktor seni catlamismi diye kontrol amacli cagirmistir kist olmamasi icin sen degerlendir bence bugunleri
Geç kalmış olmak istemiyorum. Bu yuzden temkinli olmam lazimBenimde 6 yada 7 ekim bat canim. Ama kacirmazsin bence. 13 14 yada 15. Gun catlar yumlar. O gune kadar 2 3 iliski olsun istersen. Benimde pazartesi randevum var canim. Ama hergun iliski iyi degil. Sperm kalitesini dusuruyormus. Ve tahrisde olabilirsin. En iyisi 2 gunde bir yada 3 gunde bir bence.
Icin nasil rahat edecekse oyle yap. Gun asiri git o zaman. Gelsin bebislerrr :))Geç kalmış olmak istemiyorum. Bu yuzden temkinli olmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?