Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kizlar hangi folic asitleri kullaniyorsunuz?
Canim ben folio kullaniyorum bu zamana kadar iki doktora gittim ikiside aynisini verdi sadece folik asit yok b12 ve iyotta var klomen tedavisi olurken inofolic sase kullanmistim gercekten etkili bi ilac pko lar icin ama hamilelikte kullanilmiyor hamile kaldigimda doktorum biraktirip folio kullanmami istemisti

Anladim canim. Benim doktorumda gebelik olusana kadar inofolic kullanalim dedi. Daha sonra degistirecek sanirim. Zaten klomenle son tedavi ayim.

Anladim canim. Benim doktorumda gebelik olusana kadar inofolic kullanalim dedi. Daha sonra degistirecek sanirim. Zaten klomenle son tedavi ayim.
Insallah olumlu sonuclanir canim benim ilk tedavide olmustu ama ne yaziki kalbi durdu ekimde bende basliyorum klomene tekrardan hayirlisi olsun tedavilerimiz umudumuzu kesmeyelim

Herkes ya folio yada fabiol kullaniyor. Ama benim doktor bana hamile kalana kadar inofolic dedi. Niyr acrba
Benim ilk gittigim doktorlar zahmet edip folik asit bile vermedi )) bu doktorum da maşallah kan tahlili bile vermeden, demir ve b12 eksikligi icin ilac verdi ayrica. Birde glifor verdi. Pcolu hastalarin cogu kullaniyormuş. İnofolik şase bir ay kullandim. O ay doktor muayenemde 19 mm yumurta vardi. İgneyle catlatalim dedi. İgneden sonra 5. Gun kontrole gittigimde yumurtam buyumeye devam etmisti 4 cm kiste dönüşmüştü. Doktorla şok geçirdik. Daha sonrada inofolic kullanmadim ben

Anladim canim. Peki kist noldu sonra gecmis olsun. Sukur benim daha boyle bir sorunum olmadi. Acikcasi brnde korkuyorum boyle birsey yasamaktan. Ama zaten son klomen. Bakalim kader kismet. Hayirlisi olsun hakkimizda canim

Anladim canim. Peki kist noldu sonra gecmis olsun. Sukur benim daha boyle bir sorunum olmadi. Acikcasi brnde korkuyorum boyle birsey yasamaktan. Ama zaten son klomen. Bakalim kader kismet. Hayirlisi olsun hakkimizda canim
O aydan sonra iki ay gitmedim doktora. Agustosta gittigimde kist yoktu. Bu ay ki reglimde de yoktu.. hayirlisi bakalim. Klomen bitti pazar gunu benim

Anladim cani. Hayirlisi olsun bakalim. Bat ne zamandi
Dur kız bata daha çok var 6 ekim bat, pazartesi kontrol var işte. Nasıl yapsam bilemiyorum. O zamana kadar çalışma yapsak mı hergün. Ya klomen etkisiyle pazartesiye kadar çatlamiş olursa diye..kaçırmaktan korkuyorum biraz

Canim klomen pazar gunu bitmisse haftaya pazartesiye yumurtan catlamis olur zaten yani ben 10. Gun ilac bitiyordu 13 yada 14. Gun catliyodu doktor seni catlamismi diye kontrol amacli cagirmistir kist olmamasi icin sen degerlendir bence bugunleri

Benimde 6 yada 7 ekim bat canim. Ama kacirmazsin bence. 13 14 yada 15. Gun catlar yumlar. O gune kadar 2 3 iliski olsun istersen. Benimde pazartesi randevum var canim. Ama hergun iliski iyi degil. Sperm kalitesini dusuruyormus. Ve tahrisde olabilirsin. En iyisi 2 gunde bir yada 3 gunde bir bence.

Canim klomen pazar gunu bitmisse haftaya pazartesiye yumurtan catlamis olur zaten yani ben 10. Gun ilac bitiyordu 13 yada 14. Gun catliyodu doktor seni catlamismi diye kontrol amacli cagirmistir kist olmamasi icin sen degerlendir bence bugunleri

Geç kalmış olmak istemiyorum. Bu yuzden temkinli olmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…