- Konu Sahibi mehmeterdogan
-
Arkadaslar bende bugun klomene başlıyorum aynı zamanda rahım destekleyıcı verdı doktorum progestan... bakalım hayırlısı olsun inşALLAH bu ay olur da bebeklerımız gelırler.
Benim doktorum bana adetin 2. günü başlayarak 5 gün boyunca kullandırıyor. 2 tablet gece yatmadan önce. Ama forumlarda okuduğum kadarıyla bazı doktorlar adetin 5. gününden başlayarak 5 gün boyunca kullandırıyormuş ne fark ediyor bilmiyorumbende yarın başlıyorum yanlız anlamadığım bişey var şimdi 5 gün kullanacağız 5. gün mü gidecez doktora anlamdım anlettı ama
bende yarın başlıyorum yanlız anlamadığım bişey var şimdi 5 gün kullanacağız 5. gün mü gidecez doktora anlamdım anlettı ama
Benim doktorum bana adetin 2. günü başlayarak 5 gün boyunca kullandırıyor. 2 tablet gece yatmadan önce. Ama forumlarda okuduğum kadarıyla bazı doktorlar adetin 5. gününden başlayarak 5 gün boyunca kullandırıyormuş ne fark ediyor bilmiyorum
Kızlar selam,
Benim de bu ay klomen ile 2. ayım bakalım ne olacak. Geçen ay çok geç yumurtlama oldu. Bu ay da 16. gündeyim hala vücut ısım yükselmedi bir umut bekliyorum bakalım. Yabancı siteleri karış karış okudum klomenle hayıt tohumu birlikte kullanmayın birbirinin etkisini yok ediyor diyorlar ama ben kendimde progesteron düşüklüğünden şüphelendiğim için nasıl olsa yumurtam çoktan büyümüştür 15. günde diyerekten dün günde 1 bardak hayıt tohumu çayı içmeye başladım. Güya yumurtanın çatlamasına da yardımcı oluyormuş. Bakalım göreceğiz işe yarayacak mı?
Kizlar ben klomeni kullanisimin 2. Ayinda hamile kaldim
Ilk ay catlatma ignesi vurulmustum
Ikinci ay yumurta tam buyumamis kendi haline birakalim dedi doktor
Ve catlatma ignesi yapmadi, hamile kaldim
5 haftalikken dusuk nedeniyle kurtajla aldilar
Yabanci sitelerde klomenin dusuge neden olabilecegi yaziyor
Rahim duvarini inceltiyormus
Benim ilk hamileligimde kullanmamistim saglikli cocugum olmustu
Simdi keske progestron destekli kullansaydim ya da hic kullanmadan hamile kalmayi deneseydim diyorum ama doktorum soylememisti bunlari
Onu da denedim ama işe yaramadı bende klomen yumurtamı 12. gün geliştirmiş oluyor bunu ultrasonda görüyoruz, yumurta akı kıvamında akıntı da başlıyor, vücut ısım da düşüyor. diyorum çatlayacak ama 16. güne kadar akıntı devam ediyor vücut ısım da yükselmiyor. Ancak 16-19. günler arası çatlıyor bunu vücut ısımın yükselmesinden ve akıntımın kesilmesinden anlıyorum. Bir türlü çatlayamadığı için de kalitesinin bozulduğundan şüpheleniyorum.Arkadasim eger yumurtayi catlatmak istiyorsan dogal yolu tarcin ve bal oldugunu biliyorum. 1 tatli kasigi tarcin + 1 yemek kasigi bal ile macun kivamina getir ve yut gunde 2 defa ac karnina . bunu adetinin 9. gununde baslasan birkac gun sonra sumuksu akintiyi goreceksin bu da yumurtanin catlamaya basladigini gosterir. hayit prolaktin problemi olanlar icindir yumurta catlatmasiyla ilgisi yok. benim yazdiklarimi bir kere denemeni tavsiye ederim. insaAllah hayirlisiyla hamile kalacaksin
bende klomen kullanıyorum adetımın 5.gunu basladım ve bgun sonuncusunu attım bakalım ne olucak olumlu seyler okudum burada..(bendede polikistik over var(())
yumurtalıkların durumuna göre kullandırıyolar canım..
bende bu ay 5. gün başladım günde 2 tane 5 gün içtim işe yaramadı yarın adetin 3. günü başlatıcak dr..
uzuldum cnm ya bndede pco var en son 10 aralık ama daha olmadım tabıkı umıtsızım cunku pcolu oldugum ıcın adet duzensız ve kasık agrısı bacak agrısı var bugun duphastonda son 3 gune kadar gelır kırmızlarrr gelse de kurtulsam bu stresı cekmek cok zor en azından kafan rahatladı cnm
Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.. bu ay ilk defa 5 günlük klomen kullandım 6 tane yumurta oluşmuş,boyutlarıda iyiydi.. bende prolaktin sorunu var,doktor garantiye alalım diye iğne verdi.. iğneyi vurulalı bugün 16.gün adetim geçikti ama gebelik testi yaptım az önce kocaman tek çizgi..( ne düşüneceğimi,ne yapacağımı şaşırdım
evet canım kafam rahatladı günüm geçmediği için umutlanmadım..
dr a gittim bugün klomen verdi yine 5. gün başlamamı ve günde 2 yerine 3 doz kullanmamı söyledi umarım işe yarar..
anladım cnm hayırlısı olsun ben hala beklemedeyım adet agrılarım arttı bay bugun le 4 gun oldu gecıkelı ama pcoluyum ya hemen yapmıcam test gecsın bı sure daha zaten olucam adet hıssedıyorumdoktor adet olursan 4gununden ıtıbaren bu sefer gunde 3 doz al dedı bana da adet olursam bnde bu ay sendenımmm
inşş olmazsın bebişin seninledir...
ama olursanda üzülmek yok beraber klomen kullanırız veeee ikimizde hamiş kalırız inşşşşşş
Merhaba Arkadaşlar,
Ben aranıza ilk defa katılıyorum,
bende bu ay Klomen kullandım, sağ tarafımda 2 tane 18 mm oluşmuş yumurtam varmış sol tarafımda 1.
Dün sabah Ovitrelle iğnemi vurdum ve Dr 36 saat sonrası için ilişki verdi.
18'ine kadar her gün sonrası için gün aşırı dedi.
1 yıldır bekliyoruz, İnşallah ilk seferinde işe yarar.
Burdan hepimizin mutlu haberlerini almak dileği ile.
Sevgiler.
3 gun ara verdık hap bıttıgı ıcın ilişki felan yok bakalım ne olucak ilişkiden sonra bılmıyorum umıt verıcı seyler okudum kk'da herşey takdır ılahı rabbım buyuk ısteyen dıleyen herkese nasıp etsın ıns:))
insallah tatlımm ya ınsalllaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?