klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar ve bekleyenler bakabilirmi ? :)

klomen ve ovitrelle ile tek seferde hamile kalan varmı?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .

gulsalih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
58
7
1
arkadaşlar merhaba klomen ve ovitrelle iğne kullanıp tek seferde hamile kalan yada bekleyen varmı

Klomen kullanmadım ama çatlatma iğnesi oldum 9.gunum bekliyorum bel ağrısı kalça ağrısı göğüs hassasiyeti var ama iğne etkisi sanırım sizin durumlar nasıl?

Klomen kullanmadım ama çatlatma iğnesi oldum 9.gunum bekliyorum bel ağrısı kalça ağrısı göğüs hassasiyeti var ama iğne etkisi sanırım sizin durumlar nasıl?
Ben 5 günlük klomen kullandim sonra ovitrelle çatlama iğnesi oldum bugün igne olalı 14. Gün canım bekliyorum henüz ama senin gibi kaşık batmalarim çok akintim göğüs agrilarim var benimde

Akıntı bende de oluyor ama adet öncesi akıntı da olabilir diye düşünüyorum. Benim akıntım sarı ve kati krem kıvamında sizinki nasıl?

Akıntı bende de oluyor ama adet öncesi akıntı da olabilir diye düşünüyorum. Benim akıntım sarı ve kati krem kıvamında sizinki nasıl?
Benimkide yoğun geliyor canım sanki altına yapmisim gibi fazla bide rengi pembemsiydi suan daha sarı ve kremsi senin gibi

Hayır canım doktor istemedi öyle bir test gittiğimde yumurta 20mm idi. İğneyi vurdum ertesi iki gün ilişki olsun dedi. 14.gunden sonra da test yap dedi bu kadar

B _buhara_ tebrik ederim canım benim. Bizlere de dua et olur mu ya.. Sen neler hissettin iğneden sonra hamilelik belirtisi olarak.?? Ben de bu ay bal çörek otu tarçın yaptım iğne olana kadar.. Bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Hayır canım doktor istemedi öyle bir test gittiğimde yumurta 20mm idi. İğneyi vurdum ertesi iki gün ilişki olsun dedi. 14.gunden sonra da test yap dedi bu kadar
Anladım canim benden bu testi istedi sonuç çok iyi çıktı yani yumurtam çatlamış ama hayırlısı allah'tan artık inşallah hamile kaliriz

Ben ilk klomen + ovitrella ile ilk denemede hamile kaldım. Ayrıca inofolic Combi kullandım sabah akşam. Ve günde 2 tane incir yedim yada incir kuru yaptım ve o ay hamile kaldım önce Rabbimin izniyle bunlarda vesileleri ..
Maşallah canım benim tebrik ederim farisi bize inşallah hayırlısıyla

Kızlar ben birkaç ay önce klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım işe yaramamıştı, geçen ay tekrar denedim tuttu ama kimyasal gebelik çıktı. 9. Günden 14. Güne kadar idrar testi yaptım, çok çok hafif hayalet çizgi çıktı hepsinde.14. gün yani iğneyi vurulduktan sonraki gunden saymaya başlarsak 13 gün sonra diyebiliriz hcg yaptırdım 9 çıkmıştı, iki gün sonra 17 çıkmıştı tam sağlıklı gebelik başlıyor derken kanama başladı ve kimyasal olduğu anlaşıldı. Size yazmamdaki sebep ben 9. Günden beri hafif çift çizgiyi gorebildim testi ışığa tutunca ama bu çift çizgiler iğnenin etkisiyle mı oldu da sonradan bebekten dolayı oldu onu bilemem

canım nasıl belirtilerin vardı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…