Amin inşallah rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin. ..benim bugün 1 hafta oldu kaç gün sonra test yapabilirim 2 mart adet günüm Geçen pazartesi iğne oldum salı sabah birlikte olduk 1 er gün ara ile sadece ilk gün çok ağrı hissettim kasiklarim da sonra birsey yoktu ama şimdi iki gündür arada batmalar oluyormerhaba ben klomen ve ovitrelle ile 2. kullanımımda hamile kaldım ve cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu. umudunuzu kaybetmeyin ve inanın Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinşimdi belirtilerime gelirse ben hep diyordum ki hamile olduğumu istifra ettiğim zaman anlarım ama herkeste öyle olmuyormuş görmüş oldum ilk belirtim göğüslerim çok şişti ki benim göğüslerim küçüktür böyle yeşil damarlar çıktı üzerinde ve çok sertti ve felaket acıyordu. ikincisi de belirtiymiş hamile olduğumu öğrendikten sonra anlam verdim geçen hafta acı yedim normalde ben hiç acı yiyemem ama süs biberlerinden böyle çatır çatır yedim yani 3. belirti felaket uyku halim vardı hala var gözlerimi açamıyordum ve halsizlik açlığa tahammülüm yoktu elim ayağım titriyordu resmen tansiyonum falan düşüyordu. 4. belirti akıntı, akıntım inanılmaz vardı. mide bulantısı hiç olmadı yani olduysa bile farketmicek kadar azdı. şimdi şimdi biraz bulantım olmaya başladı. 5. belirtim kasıklarım inanılmaz ağrıdı hatta hep adet olucam diye bekledim birde düzensiz olunca dedim bugün yarın olcak ama olmadı. iğneyi olduğum ve ilk ilişkide tutmuş. inşallah bebek isteyen kişilere bende bir umut olurum çünkü burdaki okuduklarım bana çok umut olmuştu
Amin inşallah rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin. ..benim bugün 1 hafta oldu kaç gün sonra test yapabilirim 2 mart adet günüm Geçen pazartesi iğne oldum salı sabah birlikte olduk 1 er gün ara ile sadece ilk gün çok ağrı hissettim kasiklarim da sonra birsey yoktu ama şimdi iki gündür arada batmalar oluyor
ben adet günümün geçmesini bekledim hatta adetim 3 gün gecikince test yaptım o zaman çıktı bence adetinizin gecikmesini bekleyin garanti sonuç alırsınız en azından beklemek biraz zor oluyor ama sabredin. benimde kasıklarımda çok batmalar olmuştu ve adet olacakmışım gibi ağrılarım çok oldu ben hep adet olucam diye bekledim birde bacaklarımda çok ağrıyordu kasıklarımın ağrısı bacaklarıma vurmuştu. ilk çocuk için mi tedavi görüyorsunuz?
Evet canım 11 aylık evliyim hormon testi yaptık temiz çıktı ama iltihap var dedi ilaç kullandım sonra klomen verdi kontrolde yumurta var dedi iğne oldum hayırlısı bakalım
bu ay tam da klomene başlicaktımherkese merhaba bende iki ay klomen ve ovitrelle tedavisi oldum. sonuç mu olumsuzdu çünkü çok stres yapmıştım ve boşu boşuna vücuduma o kadar hormon u yükledim ve pes ettim. en sonunda pes ettiğim ay ne yumurtlama zamanına bakarak ne de başka bi tedavi ile hamile kaldım:):) şimdi 18 haftalık hamileyim.hamile kalmak isteyuenler stres kesinlikle bu işin düşmanı o yüzden kafanıza takmayın..
Ya bnde çok stres yapıyorum çalışırken aklıma gelmiyor ama eve gidince hemen tlfdan araştırma yapiyorumbu ay tam da klomene başlicaktım
Arkadasar merhaba ben 11 gun once catlatma ignesi yaptm gobekten ve dun gece test yaptm bir iki dakika beklemdn testi kaldrdm negatfti moralm bozuldu cekmeceye koydm sabah cekmecyi acnca gozme carpti ikinci cizgi hafif silik sizce hamilmyim yoksa ilacn etkisi hala varmi
Doktorm adet olursan gel dedi 7 gun var adet olmama benm sol yumurtlgmza ara ara hafif bir batma oluyor bugn karnm cok agrdi ve sanki rahimden geln bir sanci var. Imslh hepmz en erkekn zamanda hayrlsyla hamilelk haberlermzi alrzMrb doktorun şu gün gel dedi mi? Bana adet olursan yine gel dedi benim 8. Gün bugün sol kasığım da birsey var gibi ara ara sancı giriyor ama umutlu değilim nedense senin belirtilerin var mı
Kesin sonuç için adet gününü bekle bence çok zor biliyorum ama inş hayırlı haberlerini alırız
Mrb sonucunuz ne oldu acaba merak ettim benim 3 gün kaldı adet günüme hiç bir belirtim yok sendeki belirtiler nedir?Arkadasar merhaba ben 11 gun once catlatma ignesi yaptm gobekten ve dun gece test yaptm bir iki dakika beklemdn testi kaldrdm negatfti moralm bozuldu cekmeceye koydm sabah cekmecyi acnca gozme carpti ikinci cizgi hafif silik sizce hamilmyim yoksa ilacn etkisi hala varmi
Meraba hanımlar bende 17 gün önce klomenden sonra çatlatma iğnesi oldum 28 şubat adet günüm ve 2-3gün önceden sancılarım olurdu hiç olmadı.
Göğüslerimin uçları diklerşti ve sokununca ağrıyor sol kasığım da ağrılar vardı.Dün kahverengi lekeler gelmeye başladı ve bugünden hafif artış oldu hem kahverengi leke hemde kırmızıya yakın lekelerim var.Dün akşam test yaptım tek çizgiydi.Sabah baktığımda sanki hafif pembemsi bir çizgi daha vardı.Benim gibi olan varmı.
Adet kanaması olmasından çok endişeleniyorum.
Sizce tek mi ikimi ??
Amin canım 3 aydır deniyoruz bakalım eşimde bende çocukları çok seviyorum etrafımızdakilerin hamileliğini doğumunu duydukca daha çok istiyorum.canım korkma olumsuz düşünme bekle biraz eğer çoğalırsa adettir ama üstüne görme de olabilir. benim adetim düzensizdi ben 3 gün bekledim adetimin üzerinden 3 geçtikten sonar test yaptım çıktı. çok kasık ağrılarım olmuştu hep adet olucam diye beklemiştim ama olmadı Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürür dualarım sizinle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım 3 aydır deniyoruz bakalım eşimde bende çocukları çok seviyorum etrafımızdakilerin hamileliğini doğumunu duydukca daha çok istiyorum.
Rabbim gönlümden geçenibiliyorya en iyisini o bilir
canım rabbim zamanını bilir hayırlısı sağlıklı bir bebeğim olsunda.Geç olsun güç olmasınncanım bizde 3 sene bekledik 3 sene sonar klomen le oldu. sabret biraz Rabbim hayırlı zamanı biliyordur onun için bekliyordur. inşallah sen çok beklemeden sahip olursun hayırlısıyla bebişine
Iyi aksamlar ben bu sabah hasta oldum umurm sen hamilesndrMrb sonucunuz ne oldu acaba merak ettim benim 3 gün kaldı adet günüme hiç bir belirtim yok sendeki belirtiler nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?