klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar ve bekleyenler bakabilirmi ? :)

klomen ve ovitrelle ile tek seferde hamile kalan varmı?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
Merhaba.
Klomenin üstüne 22 mm olan yumurtam üzerine 11.01.19’da çatlatma iğnesi oldum. Neden bilmiyorum içimden bir ses bu sitede okudukların artık yeter sende bişeyler yazmalısın dedi konu canlanır mı bu saatten sonra bilmiyorum ama inşallah bende burdan iyi haberler verebilirim

Merhaba arkadaşlar,yazdıklarınızı okuyorum ve takip ediyorum.bende üye oldum ve tercübelerimi yazmaya karar verdim.
Bizde yaklaşık 1 yılı aşkın süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz.benimde adet düzensizliğim vardı.testlerde prolactin seviyem yüksek çıktı ve bunu düşürmek için ilaç kullandım.daha ilk aydan normale girer gibi oldu adetim.bu ay 5 gün günde 2 tane olmak üzere klomen kullandım ve dün çatlatma iğnesi oldum.bakalım sonuç ne olacak.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı..

Merhaba, sonuç nedir?

merhaba ben çok uzun zamandır sayfaları takip ediyorum ama ilk yazıyorum hamile kaldığımda birilerine umut olur diye hep beklemiştim ama kalamadım henüz. 1 buçuk yıldır evliyim adetlerim kızlığımdan beri hep düzensizdi doktorlar normal diyolar di hep ama cocuk olmayınca yeniden gittim bu defa pko oldugumu öğrendim.ileri derecede değil kiloluda değilim ilk kez bu ay klomen tedavisine başladık 5 gün kullandım sonra 20 mm yumartam olunca 14. günü catlatma iğnemi oldum.sonraki iki gün ilişki oldu. iğneyi olduktan sonraki 8. günümdeyim progestan yazdı doktor onu kullanıyorum 18 inde adet günüm beklemedeyim bel ağrılarım ve göğüslerde hassasiyet variğnenin etkisimi bilmiyorum yeni başladı ağrılar inşallah bende hamiş kalırım hepimiz bebişlerimizi kuçağımıza sağ salim alırız.şimdilik beklemedeyim hamile kalsamda kalmasamda yazarım mutlaka.

bugün ve yarını iyi değerlendir bence inşallah güzel haberlar alırsın :)

Merhaba bi sorum olacaktı kadın doğum ünitesinde 3 ayrı Dr a gittim bir problem olmadığını söyledi en son farklı bir Dr a gittiğimde bana yumurtlama tembelliği var adetin 3. Günü gel dedi adetin 3. Günü gittim klomen tedavisi verdi günde 2 kez 5 gün klomenden 2 gün sonra tekrar muayene oldum 2 yumurta oluşmuş 16 ml dedi diğerini söylemedi ovitrelle verdi aşığı göbeğimden yaptı estrofem verdi günde 2 kez kullan dedi. Kafam çok karıştı 6 aydır uğraşıyoruz olmuyor birden bu kadar ilaç kullanmak zararlı mı tüp bebek tedavisi mi görüyorum durumum kötü mü anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba kızlar benimde ilk çatlama iğnesi olucam pkoluyum ama çok aşırı kilolu değilim şuanda klomen kullanıyorum sabah akşam birde günde 1 adet promotil women kullanıyorum Dr. tavsiyesiyle ikisini bir kullan dedi yumurtlamama bakılacak bakalım kaç mm ulaşmış fln sizinlede paylaşmak istedim bu süreçte herkesle konuşulamıyor ne yazkki...

Merhaba kizlar.bende araniza yeni katildim.adetlerim hep duzensizdi hatta ilacsiz adet gormuyordum diyebilirim.

Merhaba bende catlatma ignesi olali 3 gun oluyor.klomen kullandim 5 gun.14.gunu yumurta takibi yapildi 9 mm olculdu.doktor gec yumurtlama olabilcegini soyledi iki gunde bir yumurta takibi ile adetimin 19.gunu 18 mm e ulasti tek yumurtam

Benimde bir yumirtam 17 birtanede 18 oldu catlatma ignesi vhrdum bi tane kendi catladi o ay gebe kaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…