- 13 Ocak 2019
- 14
- 3
- 36
- 34
Merhaba.
Klomenin üstüne 22 mm olan yumurtam üzerine 11.01.19’da çatlatma iğnesi oldum. Neden bilmiyorum içimden bir ses bu sitede okudukların artık yeter sende bişeyler yazmalısın dedi konu canlanır mı bu saatten sonra bilmiyorum ama inşallah bende burdan iyi haberler verebilirim ❤
bugün ve yarını iyi değerlendir bence inşallah güzel haberlar alırsın :)Merhaba arkadaşlar,yazdıklarınızı okuyorum ve takip ediyorum.bende üye oldum ve tercübelerimi yazmaya karar verdim.
Bizde yaklaşık 1 yılı aşkın süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz.benimde adet düzensizliğim vardı.testlerde prolactin seviyem yüksek çıktı ve bunu düşürmek için ilaç kullandım.daha ilk aydan normale girer gibi oldu adetim.bu ay 5 gün günde 2 tane olmak üzere klomen kullandım ve dün çatlatma iğnesi oldum.bakalım sonuç ne olacak.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı..
Amin cümlemizeInsallah hamile olirsun canm allah gnlüne göre versin
Bebegin baska varmiAmin cümlemize
Yok ilk denememBebegin baska varmi
Insallah ilk denemende olurYok ilk denemem
Merhaba kızlar benimde ilk çatlama iğnesi olucam pkoluyum ama çok aşırı kilolu değilim şuanda klomen kullanıyorum sabah akşam birde günde 1 adet promotil women kullanıyorum Dr. tavsiyesiyle ikisini bir kullan dedi yumurtlamama bakılacak bakalım kaç mm ulaşmış fln sizinlede paylaşmak istedim bu süreçte herkesle konuşulamıyor ne yazkki...
Benimde bir yumirtam 17 birtanede 18 oldu catlatma ignesi vhrdum bi tane kendi catladi o ay gebe kaldmMerhaba kizlar.bende araniza yeni katildim.adetlerim hep duzensizdi hatta ilacsiz adet gormuyordum diyebilirim.
Merhaba bende catlatma ignesi olali 3 gun oluyor.klomen kullandim 5 gun.14.gunu yumurta takibi yapildi 9 mm olculdu.doktor gec yumurtlama olabilcegini soyledi iki gunde bir yumurta takibi ile adetimin 19.gunu 18 mm e ulasti tek yumurtam
Çatlama iğnesi oldum bakalım beklemediğim dediğin gibi hayırlısı olsun canımHayirlisi olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?