klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar ve bekleyenler bakabilirmi ? :)

klomen ve ovitrelle ile tek seferde hamile kalan varmı?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
Lina6565 tebrik ederim canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) şimdi bize belirtilerini söyler misin mesela akıntı oluyor muydu :)) ve iğneden sonra 14 sayarak mi hesapladin adetini?

Lina6565 tebrik ederim canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) şimdi bize belirtilerini söyler misin mesela akıntı oluyor muydu :)) ve iğneden sonra 14 sayarak mi hesapladin adetini?
Tsk ederim canım darısı başınıza insallah. Suan ki belirtim kasık sancılarım, bulantı ve akıntı var. Göğüslerde hassasiyet. Benim regl duzenli hesaplamadim. Ama 18 ocakta igneyi vurdum regl tarihim 4 - 5

Ben de klomen kullandım.çatlatma iğnesi vurulmadım.Bugün 21. günüm ve e2 397 ve progesteron 26 çıktı..bu testleri yaptıran var mı?

Mrb arkadaşlar bende 5 gün klomen kullandım 13 şubatta kontrole gittim çatlatma iğnesi oldum şimdi iki gündür kasiklarim da hafif batmalar oluyor belim ağrıyor bazen sizde sebebi nedir?
Birde bende vajinal iltihap vardı sizce bu gebeliğe engelmidir

İğnenin etkisi ile batma ve kasık ağrısı oluyor adet gelene kadar yaşadım bu ağrıları. Diğer sorunuzun cevabını bilmiyorum@bdr48

Ce
İğnenin etkisi ile batma ve kasık ağrısı oluyor adet gelene kadar yaşadım bu ağrıları. Diğer sorunuzun cevabını bilmiyorum@bdr48

Cevabın için teşekkürler canım senin sonuç nedir?

Ben klomen kullanmadim canım 20mm de çatlatma iğnesi vuruldum fakat sonuç negatif yani regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…