İnşallah canımLina6565 bize de haber ver :) inşallah olumlu sonuç alırsın ve belirtiler hakkında konuşuruz :))
tebrik ederim hayırlı olsun canım çok sevindim sorularım var yanıtlayabilirmisin :)Test yaptım pozitif cıktı. Kan tahlili yaptım 613.1 cıktı kızlardarısı başınıza insallah. Sizinde güzel haberlerinizi alırız kısa zamanda insallh
Tsk ederim canım darısı başınıza insallah. Suan ki belirtim kasık sancılarım, bulantı ve akıntı var. Göğüslerde hassasiyet. Benim regl duzenli hesaplamadim. Ama 18 ocakta igneyi vurdum regl tarihim 4 - 5Lina6565 tebrik ederim canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) şimdi bize belirtilerini söyler misin mesela akıntı oluyor muydu :)) ve iğneden sonra 14 sayarak mi hesapladin adetini?
Bnde tsk edrm. Insallah güzel haberlerini alırizTekrar hayırlı olsun canım :) teşekkür ederim
Var canım gayet iyi değerlerinBen de klomen kullandım.çatlatma iğnesi vurulmadım.Bugün 21. günüm ve e2 397 ve progesteron 26 çıktı..bu testleri yaptıran var mı?
sen de baktırmış mıydın?Var canım gayet iyi değerlerin
Evet baktırdımsen de baktırmış mıydın?
canım hatırlıyor musun bugünlerde mi ölçtürdün?Evet baktırdım
Canım 21. Günü yaptırmadım ama olması gereken değeri biliyorum.. yumurtanın çatladıgını gösteriyo iyi bir değer hattaBen de klomen kullandım.çatlatma iğnesi vurulmadım.Bugün 21. günüm ve e2 397 ve progesteron 26 çıktı..bu testleri yaptıran var mı?
İğnenin etkisi ile batma ve kasık ağrısı oluyor adet gelene kadar yaşadım bu ağrıları. Diğer sorunuzun cevabını bilmiyorum@bdr48
İğnenin etkisi ile batma ve kasık ağrısı oluyor adet gelene kadar yaşadım bu ağrıları. Diğer sorunuzun cevabını bilmiyorum@bdr48
Anladım canım inş hayırlı haberler alırız birgün Rabbim gönlüne versinBen klomen kullanmadim canım 20mm de çatlatma iğnesi vuruldum fakat sonuç negatif yani regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?